Ben gittim görüştüm ve kısmetse 1 şubata operasyon için randevumu aldımAhmet Karacalar'a giden var mı bu iş için?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gittim görüştüm ve kısmetse 1 şubata operasyon için randevumu aldımAhmet Karacalar'a giden var mı bu iş için?
Eski sayfalarda bulursunuz. İsim hatırlamıyorum, çok oldu. Bu alanda iddialı, ortaya çıkan işler de güzeldi.
Ben gittim görüştüm ve kısmetse 1 şubata operasyon için randevumu aldım
Bacaklarımın kalınlığından memnunum fakat diz içlerimin çıkıntılı olması ve aradaki boşluk beni rahatsız ediyordu yağ enjeksiyonu ile düzelebileceğini söyledi doktorumHak verirsiniz ki 3538 sayfayı tek tek okuyamacağım için tekrar sordum
Çok güzel tebrikler :) İnce miydi bacaklarınız yoksa kalın mı
Bacaklarımın kalınlığından memnunum fakat diz içlerimin çıkıntılı olması ve aradaki boşluk beni rahatsız ediyordu yağ enjeksiyonu ile düzelebileceğini söyledi doktorum
Bakalım nasipse 15 gün sonra operasyonu olucam Operasyon sonrası sizi bilgilendiririm
İnşallah Çok teşekkür ederimBende de benzer sıkıntılar var aradaki boşluk gibi, çok geçmiş olsun lütfen ameliyattan sonra özelden de olsa yazarsanız çok sevinirim gerçekten deneyimlerinize ihtiyacım var , inşallah ameliyatınız çok başarılı geçer
Slm Cnm nasıl geçti görüşmen ?Slm kızlar ... benim bugün Ahmet bey ile randevum var 12;00 da
Şimdiden Hayrlı olsun inşallah sevindim benim operasyonuma kısmetse son 6 günüm kaldıMerhaba Harika geçti .. Ahmet bey çok ilgili sempatik bir doktor .. bugüne kadar yaptığım araştırmaları anlattım.. gayet açıklayıcı konuşuyor tüm sorularıma yanıt aldım.. operasyonu yapmaya karar verdim... şimdi sadece tarih belirlemek kaldı
Şimdiden Hayrlı olsun inşallah sevindim benim operasyonuma kısmetse son 6 günüm kaldı
Sen kim
Ahmet beyeSen kime yaptırıyorsun
Yarın kısmetse Benim operasyonum haberdar ederim sizi inşallahTam olarak tarih nedir .. hangi hastane mutlaka bana haber ver sonucu nasıl oldu ağrı sızı vs
Bugün saat 12 de operasyona alındım odama geldiğimde saat 15:00 şuan şişlikler var varis çorabı giydirmişler sonucu göremiyorum inşallah olumlu gelişmeler yaşarız Seninde az kalmış inşallah istediğin gibi olurHarika bugün operasyon günün yanı bugün güzel bacakların olucak desene En kısa sürede senden bilgi bekliyoruz .. Benimde pazartesi olucak kısmetse..
Çok geçmiş olsun..Merhaba herkese.. merak edenler için yazmak istedim bende daha önce merak edip öğrenmek istediğimden ...
Pazartesi operasyon yapıldı. Ak yaptı. 3 saat sürdü. Kanamam oldu yağ alınan yerlerden sabaha kadar sonra kesildi. Ama aynı gün yürürsün istersen taburcu olursun diye bişey Yok. Yavaş yavaş ve destekli yürüyorum .. nasıl oldu bacaklar bilmiyorum varis çorabı var.. yağ alınan yerler çok ağrıyor özellikle bel kısmı .. ama daha iyiyim bugün bakalım.. sorunuz olursa cevaplarım ...
Çok geçmiş olsun..
Benim bugün tam 1 hafta oldu eskisi gibi seri yürüyemiyorum hala ama baya bi iyileşme oldu tabi çok şükür
Varis çorabını 2 hafta daha giyicem şişliklerimde henüz inmedi