Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Fiyat ne verdi acaba?[/QUOTE
Merhabalar... sonunda cesaret edip bi adım attım ve Dr a gittim. A.K. 25 KASIM A randevu aldım. Sadece Yağ enjekte edilecek. silikon ya da kök hücreye gerek görmedi ama gerekirse yağ enjekte tekrarlanır dedi. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen . sonrasında ağrı acı çok oluyor mu beni neler bekliyor :{

Merhaba fiyatı özelden yazarmısın bende gitmek istiyorum AK ye

Merhabalar... sonunda cesaret edip bi adım attım ve Dr a gittim. A.K. 25 KASIM A randevu aldım. Sadece Yağ enjekte edilecek. silikon ya da kök hücreye gerek görmedi ama gerekirse yağ enjekte tekrarlanır dedi. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen . sonrasında ağrı acı çok oluyor mu beni neler bekliyor :{

Fiyat bilgisini ozelden paylasirmisin

Kızlar merhaba uzun zamandır takip ediyorum ve halaa bu operasyonu olamadım
Bursa'da bu operasyonu olan varmı aranızda lütfen bana doktor tavsiye edin çok kararsızım Bülent bey İstanbul'da çalışıyormuş artık Başka bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz doktor varmı lütfen burdan veya özelden bir cevap verin.

Artık yaptıran bir kişi foto ve fiyat bilgisi paylaşabilir mi .. yakın tarihte ve İstanbul Da yaptırdıysanız paylaşın özelden de olabilir ..
çünkü sormaktan yoruldum

Lütfen bişi yazın bu ay içinde olmak istiyorum ama araştırmalarıma göre Bursa'da sadece Bülent beyin ismi geçiyor başka doktora olan yokmu??

Evet onu biliyorum ama yaptıran memnunmu fiyat ne sormam gerekenler var..
sen Bursa'da yaptıracaksın sanırım
Evet Bursa'da yaptrmak istiyorum ben ama doktor konusunda hala çok kararsızım
araştırmalarıma göre Bülent beyden memnun kalmayan Yok ama fiyat konusundada bi bilgim Yok malesef

Merhaba arkadaşlar bacak dolgusu mu yaptırmayı düşünüyorsunuz ben de tam tersi uygulama yaptırmayı düşünüyorum artı meme silikon.istanbulda yaşıyorum ailem bursada ancak bursada da araştırma yaptım bacak olayında çok başarılı bir isme rastlamadım.

Merhaba arkadaşlar bacak dolgusu mu yaptırmayı düşünüyorsunuz ben de tam tersi uygulama yaptırmayı düşünüyorum artı meme silikon.istanbulda yaşıyorum ailem bursada ancak bursada da araştırma yaptım bacak olayında çok başarılı bir isme rastlamadım.
Evet N nhrgnl bursada olmayı düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım Bugün bi doktor ile görüşmem vardı ve bi çok olumsuzluklardan bahsetti 2. Ve 3. Operasyon bile gerekebilir dedi Karın ve simit bölgemdeki yağları yeterli buldu ama karın germe işleminede ihtiyacın olur karnın şişip ve inmiş bir balon gibi olur dedi kafam dahada karıştı.ya bu sayfayı kapatıp hayatıma bu şekilde devam edicem yada tüm riskleri göze alıp bu operasyonu olucam..
İstanbul'a gidip birde oradaki A.K ile de görüşsemmi hiç bilmiyorum Tavsiyesi olan varsa bana burdan veya özelden yazabilirmi? İnanın tecrübeli birinin tavsiyesine çok ihtiyacım var

Evet N nhrgnl bursada olmayı düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım Bugün bi doktor ile görüşmem vardı ve bi çok olumsuzluklardan bahsetti 2. Ve 3. Operasyon bile gerekebilir dedi Karın ve simit bölgemdeki yağları yeterli buldu ama karın germe işleminede ihtiyacın olur karnın şişip ve inmiş bir balon gibi olur dedi kafam dahada karıştı.ya bu sayfayı kapatıp hayatıma bu şekilde devam edicem yada tüm riskleri göze alıp bu operasyonu olucam..
İstanbul'a gidip birde oradaki A.K ile de görüşsemmi hiç bilmiyorum Tavsiyesi olan varsa bana burdan veya özelden yazabilirmi? İnanın tecrübeli birinin tavsiyesine çok ihtiyacım var

Eymen_90 selam bana sorarsan mutlaka İstanbula gel imkanın varsa ayırdığın iyi bir bütçen varsa A.K ile görüş sonuç olumsuz olursa hem canın yanacak hem paran gidecek ben operasyon olmadım A.K ya iki defa muayene oldum 9 ay ara ile sanırım son kararım o.

Arkadaslar merhaba ben22yasindayim. . alt bacaklarimda carpiklik var bu benim hayatimi etkiliyor psikolojik olarak ozguvenim zedeleniyor ameliyat olab varsa bikgi verebilir mi lutfen fiyat ve asama olarak nerde yaptirdiniz doktor onerisi vs..

Arkadaslar merhaba ben22yasindayim. . alt bacaklarimda carpiklik var bu benim hayatimi etkiliyor psikolojik olarak ozguvenim zedeleniyor ameliyat olab varsa bikgi verebilir mi lutfen fiyat ve asama olarak nerde yaptirdiniz doktor onerisi vs..
bende aynı dertten müzdaribim.
Eskilerden silikon yaptıran çok oldu, yağ dolgusuda aynı şekilde
fakat foruma uğramaz oldular, şu anki durumlarından bihaberiz.
sorun yaşamadıkları için belki bu foruma uğramıyorlardır diye düşünüyorum.
ben doktora resimlerimi gönderdim iki doktorda silikon dedi
gelgörki ileriki yıllarda başıma ne gelir korkusuyla yaptıramıyorum, yaptırım uzun yıllar geçmiş arkadaşlar var, onlarda yardımcı olmuyorlar yada buraya uğramıyorlar.

gelgörki ileriki yıllarda başıma ne gelir korkusuyla yaptıramıyorum, yaptırım uzun yıllar geçmiş arkadaşlar var, onlarda yardımcı olmuyorlar yada buraya uğramıyorlar.
özelden mesaj atıyorum cevapta vermiyorlar

yıllar sonra uğradım :) yağ dolgusu yapıldı. mükemmel değil ama memnunum

X