Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar özelden mesaj yazılmış genel bilgi vereyim. Keşke genç
kızken olsaydım dediğim felaket memnunkaldığım bir ameliyat oldu benim için. Belimden ve kalça altından yağ alındı. Çok ince kanüllerle girildiği için hiç iz yok. orda yağlanmada olmuyor artık. Ama şu dezavantajı var orası yağlanamadığı için kilo alırsam simit bölgem yani
yağ alınmayan yerlerim yağlanıyor bende kilo almıyorum o yüzdende o dertte yok oluyor. Tekrar operasyonu 2.si ücretsizdi ben vakitsizlikten gidemedim. İlk 10 gün ayağımın tabanına basamadım parmak ucunda yürüdüm. Bacaklarım mosmordu sonra zamanla düzeldim. o yüzden istirahat dönemi 15 gün gibi düşünün. Benim gizli yaptırdığım bir ameliyattı eşim ve ben biliyordum. 8 yaşında kızım vardı. yardım alacakların rahat geçireceği bir dönem olur. Otobüsle gelirim ertesi gün dönerim diye düşünmeyin basmak çok zor oluyır.

2.operasyonuda dahada güzel olsun diye halen düşünüyorum. Ben A.k y ameliyat oldu. Eşim O.İ le yağ aldırdı büyük kanülle aldırdığı için izleri halen gölge gibi duruyor. O. İ yi çok severim ama ameliyat sonrası ilgi sıfırdı. Eşimle ilgili soru sorıyordum geçiştiriyordu.

kızken olsaydım dediğim felaket memnunkaldığım bir ameliyat oldu benim için. Belimden ve kalça altından yağ alındı. Çok ince kanüllerle girildiği için hiç iz yok. orda yağlanmada olmuyor artık. Ama şu dezavantajı var orası yağlanamadığı için kilo alırsam simit bölgem yani
yağ alınmayan yerlerim yağlanıyor bende kilo almıyorum o yüzdende o dertte yok oluyor. Tekrar operasyonu 2.si ücretsizdi ben vakitsizlikten gidemedim. İlk 10 gün ayağımın tabanına basamadım parmak ucunda yürüdüm. Bacaklarım mosmordu sonra zamanla düzeldim. o yüzden istirahat dönemi 15 gün gibi düşünün. Benim gizli yaptırdığım bir ameliyattı eşim ve ben biliyordum. 8 yaşında kızım vardı. yardım alacakların rahat geçireceği bir dönem olur. Otobüsle gelirim ertesi gün dönerim diye düşünmeyin basmak çok zor oluyır.
Bilgi için çok teşekkürler, aklıma şu geldi sormak istiyorum. Bizim ev 3. katta ve asansör yok, operasyondan sonra bu 3 katı çıkmak sakıncalı olur mu, yoksa birinin beni yukarı taşıması mı lazım :)

Bilgi için çok teşekkürler, aklıma şu geldi sormak istiyorum. Bizim ev 3. katta ve asansör yok, operasyondan sonra bu 3 katı çıkmak sakıncalı olur mu, yoksa birinin beni yukarı taşıması mı lazım :)
Yavaş yavaş çıkabilirsin merdivenleri zararı yok sadece topuğa basılmıyor.

Peki alinan yerler nasil cokme ya sarkma oldumu?

Merhabalar... sonunda cesaret edip bi adım attım ve Dr a gittim. A.K. 25 KASIM A randevu aldım. Sadece Yağ enjekte edilecek. silikon ya da kök hücreye gerek görmedi ama gerekirse yağ enjekte tekrarlanır dedi. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen . sonrasında ağrı acı çok oluyor mu beni neler bekliyor :{

Yaa benim de çok büyük bi sıkıntım var bacaklarım düz değil ve asla dar kesim pantolon, tayt vs etek giyemiyorum, taytı eteği geçtim herkesin giydiği pantolonlardan giyebilsem yeter, başkalarının ayda bir değişiklik olsun diye giydiği geniş ya da ispanyol paçayı hergün giymek zorundayım nereye kadar böyle olacak bilmiyorum, bu durum özgüvenimi sarstığı için pozitif odaklanamıyorum yapmak istediklerimi bi önce bacaklarım düzelsin diye hep erteliyorum , ilk fırsatta ameliyat olmak istiyorum fakat fiyat konusunda hiçbir fikrim yok, acaba öğrenciyken yaptırabilir miyim yoksa meslek edinmeyi mi beklemem gerek merak ediyorum, özellikle fiyat bilgilendirme konusunda yardımcı olursanız çok mutlu olurum ☺️

Merhabalar... sonunda cesaret edip bi adım attım ve Dr a gittim. A.K. 25 KASIM A randevu aldım. Sadece Yağ enjekte edilecek. silikon ya da kök hücreye gerek görmedi ama gerekirse yağ enjekte tekrarlanır dedi. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen . sonrasında ağrı acı çok oluyor mu beni neler bekliyor :{
Fiyat ne verdi acaba?

Çok tşk ederim iki buçuk hafta sonra anca tam anlamıyla yürüyebildim kök hücre ile yapıldı Ak ye ameliyat oldum zayıf olduğum için de içlerimden karnımdan ve baldırlardan yağ alındı şuan çok memnunum görüntüden sıkıntı yok istersen resimlerimi özelden isteyen arkadaşlara atabilirim
Bana atabilir misiniz acaba özelden?

Ben 3 yıl önce bacağıma yağ enjeksiyonu yaptırdım aöa yağım çok azdı sol bacağıma yetmemiş. Doktorum tekrar yapalım 2 kilo alıp gel demişti yıllardır kilo alamıyorum ameliyattan sonraki gün eve yürüyerek gittim bacağım ağrımadı ama karnımdan yağ alınan yer acıdı sorunuz varsa bende cevaplayabilirim

niye burda hic kimsenin bacak resmini goremiyorum benimde bacaklarim cok ince kalinlastirmak istiyorum kime gidecegimi bilmiyorum guvenilir

X