Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgi için çok teşekkürler, aklıma şu geldi sormak istiyorum. Bizim ev 3. katta ve asansör yok, operasyondan sonra bu 3 katı çıkmak sakıncalı olur mu, yoksa birinin beni yukarı taşıması mı lazım :)Kızlar özelden mesaj yazılmış genel bilgi vereyim. Keşke genç
kızken olsaydım dediğim felaket memnunkaldığım bir ameliyat oldu benim için. Belimden ve kalça altından yağ alındı. Çok ince kanüllerle girildiği için hiç iz yok. orda yağlanmada olmuyor artık. Ama şu dezavantajı var orası yağlanamadığı için kilo alırsam simit bölgem yani
yağ alınmayan yerlerim yağlanıyor bende kilo almıyorum o yüzdende o dertte yok oluyor. Tekrar operasyonu 2.si ücretsizdi ben vakitsizlikten gidemedim. İlk 10 gün ayağımın tabanına basamadım parmak ucunda yürüdüm. Bacaklarım mosmordu sonra zamanla düzeldim. o yüzden istirahat dönemi 15 gün gibi düşünün. Benim gizli yaptırdığım bir ameliyattı eşim ve ben biliyordum. 8 yaşında kızım vardı. yardım alacakların rahat geçireceği bir dönem olur. Otobüsle gelirim ertesi gün dönerim diye düşünmeyin basmak çok zor oluyır.
Yavaş yavaş çıkabilirsin merdivenleri zararı yok sadece topuğa basılmıyor.Bilgi için çok teşekkürler, aklıma şu geldi sormak istiyorum. Bizim ev 3. katta ve asansör yok, operasyondan sonra bu 3 katı çıkmak sakıncalı olur mu, yoksa birinin beni yukarı taşıması mı lazım :)
Peki alinan yerler nasil cokme ya sarkma oldumu?Kızlar özelden mesaj yazılmış genel bilgi vereyim. Keşke genç
kızken olsaydım dediğim felaket memnunkaldığım bir ameliyat oldu benim için. Belimden ve kalça altından yağ alındı. Çok ince kanüllerle girildiği için hiç iz yok. orda yağlanmada olmuyor artık. Ama şu dezavantajı var orası yağlanamadığı için kilo alırsam simit bölgem yani
yağ alınmayan yerlerim yağlanıyor bende kilo almıyorum o yüzdende o dertte yok oluyor. Tekrar operasyonu 2.si ücretsizdi ben vakitsizlikten gidemedim. İlk 10 gün ayağımın tabanına basamadım parmak ucunda yürüdüm. Bacaklarım mosmordu sonra zamanla düzeldim. o yüzden istirahat dönemi 15 gün gibi düşünün. Benim gizli yaptırdığım bir ameliyattı eşim ve ben biliyordum. 8 yaşında kızım vardı. yardım alacakların rahat geçireceği bir dönem olur. Otobüsle gelirim ertesi gün dönerim diye düşünmeyin basmak çok zor oluyır.
Kime oldunuz.neler yaptırdınız.bilgi verir misiniz3 yıl önce oldum ben çok memnunum. 1 yağ eneksiyonu daha olsa süper olacak
Fiyat ne verdi acaba?Merhabalar... sonunda cesaret edip bi adım attım ve Dr a gittim. A.K. 25 KASIM A randevu aldım. Sadece Yağ enjekte edilecek. silikon ya da kök hücreye gerek görmedi ama gerekirse yağ enjekte tekrarlanır dedi. Tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum lütfen . sonrasında ağrı acı çok oluyor mu beni neler bekliyor :{
Bana atabilir misiniz acaba özelden?Çok tşk ederim iki buçuk hafta sonra anca tam anlamıyla yürüyebildim kök hücre ile yapıldı Ak ye ameliyat oldum zayıf olduğum için de içlerimden karnımdan ve baldırlardan yağ alındı şuan çok memnunum görüntüden sıkıntı yok istersen resimlerimi özelden isteyen arkadaşlara atabilirim
Ben 3 yıl önce bacağıma yağ enjeksiyonu yaptırdım aöa yağım çok azdı sol bacağıma yetmemiş. Doktorum tekrar yapalım 2 kilo alıp gel demişti yıllardır kilo alamıyorum ameliyattan sonraki gün eve yürüyerek gittim bacağım ağrımadı ama karnımdan yağ alınan yer acıdı sorunuz varsa bende cevaplayabilirim
niye burda hic kimsenin bacak resmini goremiyorum benimde bacaklarim cok ince kalinlastirmak istiyorum kime gidecegimi bilmiyorum guvenilir
benimkinde çökme olmadı ama sadece kalça altında yağ alınan yer biraz belli oluyıor hafif dalgalanma varPeki alinan yerler nasil cokme ya sarkma oldumu?
resim atınca alıntı yapılıyor sonra heryerde bacaklarımızın fotosu dolaşıyoryaptirip memnun kalan arkadaslar resimlerinizi atabilirmisiniz bana bacaklarinizin
Peki kilon varmi yada alinan yerleri kendinmi istedin? Ben sadece gobek ve simitten alinmasini istiyorum popo ve bacak basanlere asla dokunulmasi istemiyorum.benimkinde çökme olmadı ama sadece kalça altında yağ alınan yer biraz belli oluyıor hafif dalgalanma var
Kime yaptırdınız bacaklariniziben yaptırdım ,çöp gibi bacaklarım şimdi kalın dümdüz