Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar iyi Bayram'lar nolur yardım edin çok zor durumdayım ameliyat olalı bi hafta oldu ilk 4, 5 gün gayet iyiydim yürüyebiliyordum ama iki gündür bacaklarımda kızarıklık ve şişlik var Ateş'im var ve bacaklarım inanılmaz Ağrıyo adım atamıyorum doktoruma sordum enfeksiyon olabilir mi diye sanmam ama sen yine de antibiyotiğini kullan dedi ilacım bitmişti dün de nöbetçi eczaneye gitti bi yakınım ama reçetesiz vermemişler. Napcam ben bayram tatili bi de zaten yardım edin olur Nasıl ilaç bulabilirim

Slm kizlar uzun zamandir takipte edemiyorum giremiyordumda.. butun yazilanlari oku okuda bitmiyor.. bayagi cok op. Olanlar varmis durumlar masol ben konulan yerden cok alinan yerleri merak ediyorum deformasyon varmi sarka felan oldumu ben hala olamadim.. bicok kiside yeni katilmis guruba ve hepsini okumak zor

Arkadaşlar öncelikle merhaba, Çok geçmiş olsun, Uzun zamandır yaptırmayı düşündüğüm ve forumlardan takip ettiğim bir konu bacak dolgusu. Fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz aceba ?

Bugün ilk defa kabinde elbise denedim ve utanmadan ,sıkılmadan ka binden çıkabildim. Düğün için kendime iki tane kısa elbise aldım.İlk defa kısa elbisem oldu,çocuklar gibi şenim bugün.Tabi bu şenlik aylar sonra da devam edicek mi o da ayrı konu:KK45:.
Ayy canım inşallah bizede nasip olır /)

Bende yaptırmayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum yaptiranlar öncesi ve sonrası foto gönderebilirler mi cesaret vermesi açısından bekliyorum

Sporla bacak kas yapını geliştirsen? Belini de inceltsen daha hoş olmaz mı? Ayakbileğinin inceliği hoş durur ozaman. Görmeden söylüyorum tabi ama gözümde canlanınca daha hoş geldi bu yöntem.

Arkadaslar merhaba, yakin zamanda bu forumu takip etmeye baslayip, bi cesaret ameliyata kosan biri olarak silikon+yağ operasyonu gecirdim.. Oncesi ve sonrasi fotografini albume koyabildim sanirim henuz cok yeni oldum ameliyati.. Su an gayet memnunum.. Merak ettiklerinizi ozelden sorarsaniz yardimci olmaya calisirim.. Korkulacak hic bir sey yokmus inanin agrisiz acisiz bir damla goz yasi dokmeden ve ustelik TEK BASİMA giristigim bir olaydi, cok sukur sorunsuz (simdilik ve insallah) gecti :)
Merhaba canım, fotoğraflarını görmem mümkün mü, ben de silikonu araştırıyorum ama daha çok yağ enjeksiyonu tercih ediliyor sanırım, çok kararsızım hangisi daha iyi olur acaba?

Ona doktor karar veriyo benim doktorum ahmet karacalar
Ben sadece Volkan Tayfur ile görüştüm, o bana seçenek sundu, ikisini de anlattı. Ben aslında yağ enjeksiyonunu istiyordum ama çok fazla olumsuz tecrübe de var bu konuda. Silikon yaptıran pek kişi göremedim forumda, onlardan bilgi alabilsem çok sevineceğim.

Kızlar iyi Bayram'lar nolur yardım edin çok zor durumdayım ameliyat olalı bi hafta oldu ilk 4, 5 gün gayet iyiydim yürüyebiliyordum ama iki gündür bacaklarımda kızarıklık ve şişlik var Ateş'im var ve bacaklarım inanılmaz Ağrıyo adım atamıyorum doktoruma sordum enfeksiyon olabilir mi diye sanmam ama sen yine de antibiyotiğini kullan dedi ilacım bitmişti dün de nöbetçi eczaneye gitti bi yakınım ama reçetesiz vermemişler. Napcam ben bayram tatili bi de zaten yardım edin olur Nasıl ilaç bulabilirim
nasıl oldunuz

Çok tşk ederim iki buçuk hafta sonra anca tam anlamıyla yürüyebildim kök hücre ile yapıldı Ak ye ameliyat oldum zayıf olduğum için de içlerimden karnımdan ve baldırlardan yağ alındı şuan çok memnunum görüntüden sıkıntı yok istersen resimlerimi özelden isteyen arkadaşlara atabilirim
erhaba banada yollayabilirmisinşz foto

Selamlar herkese, ben de bacak dolgusu yaptırmak istiyorum. Binlerce sayfa var ve küçük bebeğim olduğu için okumak için çok fazla zamanım yok. (Bu mesajı da oğlumu pışpışlarken yazıyorum:) Çekincelerim çok fazla ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Bacaklarım konusunda memnuniyetsizliğim çok fazla ama çok fazla inceleme araştırma yapmamıştım bu operasyonlar/doktorlar/oluşabilecek durumlar hakkında. Öncelikle operasyon sonrası pasif bir şekilde kaç gün yatmak/oturmak gerekiyor, eğer gerçekleşirse annem benimle ve bebeğimle ilgilenmek için yanımda olur ama bebeğimin illaki bana ihtiyacı olacaktır. Sizce bebeğim varken bu işe kalkışmam beni çok zorlar mı? (Bu arada emziriyorum, alacağım ağrı kesici, narkoz vs de sorun olacak) Daha önce hiçbir estetik operasyon geçirmedim ve fiyatlar/doktorlar hakkında bilgim hiç yok diyebilirim. Tecrübeli arkadaşların genelden olmasa da özelden bana memnun kaldıkları dr isimlerini ve genel olarak fiyat bilgilerini yazması mümkün olur mu? Teşekkür ediyorum şimdiden, ufacık da olsa tavsiyelerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum:)

X