Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar elsa vardı
tanıyanınız varmı
bacakları çok güzel olmuştu
ne olur tanıyanınız varsa iletişime geçmek istiyorum
eskilerdendi bu arkadaş
şuanki durumunu merak ediyorum.
yada kendi foruma giriyorsa lütfen bana mesaj atsın
,
Elsayi hatirliyorum bende uzun zamandir yok belki okursa döner

image.jpeg . Bu bilekler Nasıl dolar yaaa

Merhaba arkadaşlar bir gün önce bacak yağ enjeksiyonu yaptırdım sorularınız varsa cevaplayabilirim ayrıca burada ameliyat olanların yazılarını okudum çok korkarak girdim korkulacak hiç bir şey yokmuş sadece yürürken biraz zorlanıyorsun hepsi bu ağrı acı diye bişey yok

Merhaba kızlar.
Ben de 8 Nisanda üst bacağıma yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. bayramdan önce 3.ay kontrolüme gittim.
özellikle sağ bacağımda baya bi erime oldu. doktorum ekim ayında tekrarlayalım dedi. madem bunca şeye katlandım, tekrarlayalım da tam olsun dedim ben de (inşallah bu kez güzel olur)
yani ekim ayı içinde bir ameliyat daha geçireceğim. bu arada hiç ücret ödemeyecekmişim.
tabi bir de çok az yağım olduğu için 5 kilo al öyle gel dedi :KK43: oysa ben geçen sene diyetisyene gidip 6 kilo vermiştim :KK43:

Merhaba kızlar.
Ben de 8 Nisanda üst bacağıma yağ enjeksiyonu yaptırmıştım. bayramdan önce 3.ay kontrolüme gittim.
özellikle sağ bacağımda baya bi erime oldu. doktorum ekim ayında tekrarlayalım dedi. madem bunca şeye katlandım, tekrarlayalım da tam olsun dedim ben de (inşallah bu kez güzel olur)
yani ekim ayı içinde bir ameliyat daha geçireceğim. bu arada hiç ücret ödemeyecekmişim.
tabi bir de çok az yağım olduğu için 5 kilo al öyle gel dedi :KK43: oysa ben geçen sene diyetisyene gidip 6 kilo vermiştim :KK43:
çok geçmiş olsun.dilerim bacaklarınız istediğiniz gibi olur.ben sizden bununla ilgili bilgi alabilir miyim.bende düşünüyorum ama çok korkuyorum.doktorunuz kim?birde nerden yağ alındı bacaklarınnız için?yağ alınan bölglerde bir deformasyon oldumu acaba ?

Merhaba arkadaşlar bir gün önce bacak yağ enjeksiyonu yaptırdım sorularınız varsa cevaplayabilirim ayrıca burada ameliyat olanların yazılarını okudum çok korkarak girdim korkulacak hiç bir şey yokmuş sadece yürürken biraz zorlanıyorsun hepsi bu ağrı acı diye bişey yok
merhaba,çok geçmiş olsun.kime yaptırdınız?kök hücrden yağ enjeksiyonu mu yapıldı?nerelerden yağ alındı?

arkadaşlar elsa vardı
tanıyanınız varmı
bacakları çok güzel olmuştu
ne olur tanıyanınız varsa iletişime geçmek istiyorum
eskilerdendi bu arkadaş
şuanki durumunu merak ediyorum.
yada kendi foruma giriyorsa lütfen bana mesaj atsın
,
merhaba bende merak ediyorum,eskilerden bacaklarına yağ enjeksiyonu yaptırıpta erimeyen,memnun olan var mı çok merak ediyorum

Arkadaşlar merhaba ben de yeni üyeyim bacak foto koysam yorum yapabilir misiniz
Selam
Benimkiler de senin bacakların gibiydi. Özellikle bileklerim cok ince ve diz içleri boşluktu. Sanirim 2 ayı gecti operasyon olalı. Bir sürü tayt ve mini aldım kendime:) bütçen müsade ediyorsa ve 1-2 hafta istirahat imkanın varsa mutlaka yaptır. Ben 46 yasındayım ve kaybettiğim zamana yanıyorum simdi. Resimlerimi eklemiştim bakabilirsin.

Saol cnm İstanbul a.k ye bacak enjeksiyonu oldum karından ve bacaktan yağ alınıp boşluk olan yerlere enjekte edildi bugün 4 gün oldu
dilerim istediğin gibi olur.tekrardan çok geçmiş olsun.fiyat öğrenebilir miyim?bir de erime oranı ne kadar olurmuş,onu söyledi mi doktor

Kanatcim eskilerden hatirladigim bisey var. Burda bir arkadas silikonu cikarttirip yag enjekte ettirmisti ve cilt esnedigi icin yaglar sıkısmamıs ve daha iyi tutunmus demis dr u. Bir dusun bence
Yaglarima gelince benim cok sukur ikinci aydan sonra hic degisim yok 7 ay oldu memnunum ilk defa butun yazimi etek ve elbise ile gecirdim ama ikinci seansi yaptirmayi da istiyorum o zaman daha iyi olacaklar.
Canim allah kolaylik versin ins dogru karari verirsin ve son ameliyatin olur bu ikincisi.
merhaba forumda dolaşırken okudum msjınızı.eskiden yaptırdığınız için bacaklarınızın şimdi ki durumunu çok merak ettim.erime var mı acaba?

Kızlar herkese merhabalar yeniden .Uzun zamandır yazmıyordum.Son durumumu yazayım istedim.A.k ya olmuştum operasyonu.1,5 yılı geçti.bacaklarımın durumu aynı.Şekil olarak memnunum.Çok şükür istediğim gibi giyinme özgürlüğüne kavuştum.Tek sorun yağ alınan yerlerdeki selülitlerin ortaya çıkması oldu .Onun için de biraz kilo verdim ,spor yapıyorum ,radyofrekans,kavitasyon felan derken eskisi gibi değil toparlandı baya üst bacaklarım.Benden bu kadar umarım herşey gönlünüzce olur.

Y
Kızlar herkese merhabalar yeniden .Uzun zamandır yazmıyordum.Son durumumu yazayım istedim.A.k ya olmuştum operasyonu.1,5 yılı geçti.bacaklarımın durumu aynı.Şekil olarak memnunum.Çok şükür istediğim gibi giyinme özgürlüğüne kavuştum.Tek sorun yağ alınan yerlerdeki selülitlerin ortaya çıkması oldu .Onun için de biraz kilo verdim ,spor yapıyorum ,radyofrekans,kavitasyon felan derken eskisi gibi değil toparlandı baya üst bacaklarım.Benden bu kadar umarım herşey gönlünüzce olur.
Mrb memkolik fotoğraflarını benimde görmem mümkün mu acaba

Arkadaslar merhaba, yakin zamanda bu forumu takip etmeye baslayip, bi cesaret ameliyata kosan biri olarak silikon+yağ operasyonu gecirdim.. Oncesi ve sonrasi fotografini albume koyabildim sanirim henuz cok yeni oldum ameliyati.. Su an gayet memnunum.. Merak ettiklerinizi ozelden sorarsaniz yardimci olmaya calisirim.. Korkulacak hic bir sey yokmus inanin agrisiz acisiz bir damla goz yasi dokmeden ve ustelik TEK BASİMA giristigim bir olaydi, cok sukur sorunsuz (simdilik ve insallah) gecti :)

X