Merhaba artu fotoğraf gorebilirmiyim mümkünseşu kadarını söyliyelim kesinlikle yaptırın ilkini 2 yıl önce 2. sni 1 yıl oldu yaptıralı yağ enjeksinonu .artık öyle bir derdimin olduğunu bile unutmuşum ''ak'' teşekkürler
şu kadarını söyliyelim kesinlikle yaptırın ilkini 2 yıl önce 2. sni 1 yıl oldu yaptıralı yağ enjeksinonu .artık öyle bir derdimin olduğunu bile unutmuşum ''ak'' teşekkürler
ameliyat oldugum halde bu kadar kalın ve düzgün bacağım yok kuruntu yapıyorsunuzArkadaşlar merhaba ben de yeni üyeyim bacak foto koysam yorum yapabilir misiniz
Kızlar herkese merhabalar yeniden .Uzun zamandır yazmıyordum.Son durumumu yazayım istedim.A.k ya olmuştum operasyonu.1,5 yılı geçti.bacaklarımın durumu aynı.Şekil olarak memnunum.Çok şükür istediğim gibi giyinme özgürlüğüne kavuştum.Tek sorun yağ alınan yerlerdeki selülitlerin ortaya çıkması oldu .Onun için de biraz kilo verdim ,spor yapıyorum ,radyofrekans,kavitasyon felan derken eskisi gibi değil toparlandı baya üst bacaklarım.Benden bu kadar umarım herşey gönlünüzce olur.
Albüme Nasıl giriyoruzSon halinin fotoğrafını attım albüme
Nasıl giriyoruzAlbüme anadil giriyoruz
Mrb. Banada foto yollayabilirmisiniz ayrıca nekadara yaptırdınızKızlar herkese merhabalar yeniden .Uzun zamandır yazmıyordum.Son durumumu yazayım istedim.A.k ya olmuştum operasyonu.1,5 yılı geçti.bacaklarımın durumu aynı.Şekil olarak memnunum.Çok şükür istediğim gibi giyinme özgürlüğüne kavuştum.Tek sorun yağ alınan yerlerdeki selülitlerin ortaya çıkması oldu .Onun için de biraz kilo verdim ,spor yapıyorum ,radyofrekans,kavitasyon felan derken eskisi gibi değil toparlandı baya üst bacaklarım.Benden bu kadar umarım herşey gönlünüzce olur.
Fiyat nekadar acabaSaol cnm İstanbul a.k ye bacak enjeksiyonu oldum karından ve bacaktan yağ alınıp boşluk olan yerlere enjekte edildi bugün 4 gün oldu
Arkadaslar merhaba, yakin zamanda bu forumu takip etmeye baslayip, bi cesaret ameliyata kosan biri olarak silikon+yağ operasyonu gecirdim.. Oncesi ve sonrasi fotografini albume koyabildim sanirim henuz cok yeni oldum ameliyati.. Su an gayet memnunum.. Merak ettiklerinizi ozelden sorarsaniz yardimci olmaya calisirim.. Korkulacak hic bir sey yokmus inanin agrisiz acisiz bir damla goz yasi dokmeden ve ustelik TEK BASİMA giristigim bir olaydi, cok sukur sorunsuz (simdilik ve insallah) gecti :)
Fiyat nekadar acaba[/QUOT
geçmiş olsun...nasılsın peki yürümende bir sıkıntı varmı ve fiyat nedir acaba
Kızlar herkese merhabalar yeniden .Uzun zamandır yazmıyordum.Son durumumu yazayım istedim.A.k ya olmuştum operasyonu.1,5 yılı geçti.bacaklarımın durumu aynı.Şekil olarak memnunum.Çok şükür istediğim gibi giyinme özgürlüğüne kavuştum.Tek sorun yağ alınan yerlerdeki selülitlerin ortaya çıkması oldu .Onun için de biraz kilo verdim ,spor yapıyorum ,radyofrekans,kavitasyon felan derken eskisi gibi değil toparlandı baya üst bacaklarım.Benden bu kadar umarım herşey gönlünüzce olur.
Merhaba kime ve ne kadara yaptırdınız acabaMerhaba arkadaşlar bir gün önce bacak yağ enjeksiyonu yaptırdım sorularınız varsa cevaplayabilirim ayrıca burada ameliyat olanların yazılarını okudum çok korkarak girdim korkulacak hiç bir şey yokmuş sadece yürürken biraz zorlanıyorsun hepsi bu ağrı acı diye bişey yok
Çok tşk ederim iki buçuk hafta sonra anca tam anlamıyla yürüyebildim kök hücre ile yapıldı Ak ye ameliyat oldum zayıf olduğum için de içlerimden karnımdan ve baldırlardan yağ alındı şuan çok memnunum görüntüden sıkıntı yok istersen resimlerimi özelden isteyen arkadaşlara atabilirimmerhaba,çok geçmiş olsun.kime yaptırdınız?kök hücrden yağ enjeksiyonu mu yapıldı?nerelerden yağ alındı?
Çok tşk ederim iki buçuk hafta sonra anca tam anlamıyla yürüyebildim kök hücre ile yapıldı Ak ye ameliyat oldum zayıf olduğum için de içlerimden karnımdan ve baldırlardan yağ alındı şuan çok memnunum görüntüden sıkıntı yok istersen resimlerimi özelden isteyen arkadaşlara atabilirim
mrhaba kızlar 2 yıl aradan sonra tekrar mehaba:) ben 2013 mart ayında yağ dolgusu yaptırdım bacaklarıma .ameliyatım başarılı geçti.bacaklarımın alt ksımı inceydi.op.dan sonra baya iyi duruma geldi.fakat ikinci bir seans gerekiyordu .zaten yağ enjeksiyonlarında ilk seansta tatmin edici sonuç ok zor.ben 16 aralıkta ikinci operasyonumu olucam.
bacaklarıma gelince iyiki olmuşum diyorum bütün yazımı etek elbise giyerek geçirdim. ikinci operasyonumu hayal edip çok daha güzel olacağını düşündüm.ve sonuca yaklaştım:) bence böyle bir sıkıntısı olan mutlaka yaptırmalı.özgürce giyinebilmek hepimizin hakkı.ben yıllarca erkek gibi giyindim.sadece pantolon aynı modelden bir kaç renk.yaşayan bilir.daha önce bacaklarımın resmini burda yüklemiştim.benim 3 haftadan sonra erimem olmadı.rahat bir op geçirdim.2 yıldır da aynı durumda.spor da yapabiliyorum.özelden mesaj yazan arkadaşlara dönemedim kusura bakmasınlarçok nete giremiyorum bu arada bir de bebeğim oldu.hamilelikte de sorun yaşamadım:) burada paylaşmamın sebebi cesaret edemeyen arkadaşlara moral vermek.hayaldi gerçek oldu benim için. umarım hepimiz için de öyle olur.ikinci op tan sonra daha da güzel olacak inş.
umarım hepiniz istediğiniz güzel bacaklara kavuşursunuz:) soruları olan arkadaşlar eski sayfaları okurlarsa tüm sorularına cevap bulurlar .tüm cevaplar bu sayfalardaben hatim etmiştim burayı:))
hepinize güzel
Yazini okudum inan cok umut verici oldu bana. Kac yasima geldim hala etek gitmiyorum. Ve ne zamandir dusunyorum bende. Benim sorunum bacaklarimin alti bilek kisimlarim ince daha once bi doktorla gorustum yag enjeksiyonu dedi bana. Yazulanlari okudugumda erir bosuna yaptrima diyenler oldu. Resimlerine ulasamadim bana gonderir misin.hangi doktora yatirdim ve suan ne durumdalar.inan artik cok biktim bende. Senin gibi iyiymis cok memnunum diyenleri goruncu umutlaniyorum yine.mrhaba kızlar 2 yıl aradan sonra tekrar mehaba:) ben 2013 mart ayında yağ dolgusu yaptırdım bacaklarıma .ameliyatım başarılı geçti.bacaklarımın alt ksımı inceydi.op.dan sonra baya iyi duruma geldi.fakat ikinci bir seans gerekiyordu .zaten yağ enjeksiyonlarında ilk seansta tatmin edici sonuç ok zor.ben 16 aralıkta ikinci operasyonumu olucam.
bacaklarıma gelince iyiki olmuşum diyorum bütün yazımı etek elbise giyerek geçirdim. ikinci operasyonumu hayal edip çok daha güzel olacağını düşündüm.ve sonuca yaklaştım:) bence böyle bir sıkıntısı olan mutlaka yaptırmalı.özgürce giyinebilmek hepimizin hakkı.ben yıllarca erkek gibi giyindim.sadece pantolon aynı modelden bir kaç renk.yaşayan bilir.daha önce bacaklarımın resmini burda yüklemiştim.benim 3 haftadan sonra erimem olmadı.rahat bir op geçirdim.2 yıldır da aynı durumda.spor da yapabiliyorum.özelden mesaj yazan arkadaşlara dönemedim kusura bakmasınlarçok nete giremiyorum bu arada bir de bebeğim oldu.hamilelikte de sorun yaşamadım:) burada paylaşmamın sebebi cesaret edemeyen arkadaşlara moral vermek.hayaldi gerçek oldu benim için. umarım hepimiz için de öyle olur.ikinci op tan sonra daha da güzel olacak inş.
umarım hepiniz istediğiniz güzel bacaklara kavuşursunuz:) soruları olan arkadaşlar eski sayfaları okurlarsa tüm sorularına cevap bulurlar .tüm cevaplar bu sayfalardaben hatim etmiştim burayı:))
hepinize güzel bacaklı mutlu günler diliyorum:)
Hangi doktora yaptirdin.benim bacagimin alt kisimlari ince bilek kisimlari erir diyolar bosuna yaptirma diyenler var.resim atabilir misin.cok istiyorum yaptirmak.Ben 3 yıl önce bacağıma yağ enjeksiyonu yaptırdım aöa yağım çok azdı sol bacağıma yetmemiş. Doktorum tekrar yapalım 2 kilo alıp gel demişti yıllardır kilo alamıyorum ameliyattan sonraki gün eve yürüyerek gittim bacağım ağrımadı ama karnımdan yağ alınan yer acıdı sorunuz varsa bende cevaplayabilirim
Limom bacaklarin benimkisine cok benziyo altlari inceymis bilek kisimlari merakla bekliyorum sendeki gelismeleri insallah erimezler cok guzel olurBacak resimlerimi ekliyorum, lutfen acık yorumlarınızı iletin. Ben sonuçtan acayip memnunum. O korkunc bacak görüntümden eser kalmadı hatta bacak boyum daha uzun görünüyor artık. Ama sizin de fikrilerinizi önemli.