- 23 Temmuz 2016
- 5
- 0
- 37
Ayy canım inşallah bizede nasip olır /)Bugün ilk defa kabinde elbise denedim ve utanmadan ,sıkılmadan ka binden çıkabildim. Düğün için kendime iki tane kısa elbise aldım.İlk defa kısa elbisem oldu,çocuklar gibi şenim bugün.Tabi bu şenlik aylar sonra da devam edicek mi o da ayrı konu.
Arkadaşlar bu dertten muzdarip olan evli arkadaşlar varmı? Benim evlenmekle ilgili ciddi çekincelerim var bacaklarım yüZünden özgüvenim yokÇok geçmiş olsun çok sevindim en kısa zamanda foto koy merakımızı gider :)
Merhaba rica etsem banada atarmısınız fotoMerhaba ben fotoları görebilirmiyim
Merhaba canım, fotoğraflarını görmem mümkün mü, ben de silikonu araştırıyorum ama daha çok yağ enjeksiyonu tercih ediliyor sanırım, çok kararsızım hangisi daha iyi olur acaba?Arkadaslar merhaba, yakin zamanda bu forumu takip etmeye baslayip, bi cesaret ameliyata kosan biri olarak silikon+yağ operasyonu gecirdim.. Oncesi ve sonrasi fotografini albume koyabildim sanirim henuz cok yeni oldum ameliyati.. Su an gayet memnunum.. Merak ettiklerinizi ozelden sorarsaniz yardimci olmaya calisirim.. Korkulacak hic bir sey yokmus inanin agrisiz acisiz bir damla goz yasi dokmeden ve ustelik TEK BASİMA giristigim bir olaydi, cok sukur sorunsuz (simdilik ve insallah) gecti :)
Ben sadece Volkan Tayfur ile görüştüm, o bana seçenek sundu, ikisini de anlattı. Ben aslında yağ enjeksiyonunu istiyordum ama çok fazla olumsuz tecrübe de var bu konuda. Silikon yaptıran pek kişi göremedim forumda, onlardan bilgi alabilsem çok sevineceğim.Ona doktor karar veriyo benim doktorum ahmet karacalar
Ben evliyken oldumArkadaşlar bu dertten muzdarip olan evli arkadaşlar varmı? Benim evlenmekle ilgili ciddi çekincelerim var bacaklarım yüZünden özgüvenim yok((
nasıl oldunuzKızlar iyi Bayram'lar nolur yardım edin çok zor durumdayım ameliyat olalı bi hafta oldu ilk 4, 5 gün gayet iyiydim yürüyebiliyordum ama iki gündür bacaklarımda kızarıklık ve şişlik var Ateş'im var ve bacaklarım inanılmaz Ağrıyo adım atamıyorum doktoruma sordum enfeksiyon olabilir mi diye sanmam ama sen yine de antibiyotiğini kullan dedi ilacım bitmişti dün de nöbetçi eczaneye gitti bi yakınım ama reçetesiz vermemişler. Napcam ben bayram tatili bi de zaten yardım edin olur Nasıl ilaç bulabilirim
erhaba banada yollayabilirmisinşz fotoÇok tşk ederim iki buçuk hafta sonra anca tam anlamıyla yürüyebildim kök hücre ile yapıldı Ak ye ameliyat oldum zayıf olduğum için de içlerimden karnımdan ve baldırlardan yağ alındı şuan çok memnunum görüntüden sıkıntı yok istersen resimlerimi özelden isteyen arkadaşlara atabilirim
erhaba banada yollayabilirmisinşz foto