Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ckmns gecmiş olsun. Ben de salı günü yaptirdim aynı operasyonu. AK ya. Nasılsın, agrilarin gecti mi, sonuç istediğin gibi mi?

Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Liposuctiondan memnunum da Dr bacaklarıma yağ dolgusu yapmadı. Yanlış anlaşılma oldu herhalde. Silikon koydurmayı düşünüyorum ama maddi durumu toparlayınca. :KK43:

Slm limon nasil oldu bacaklar benim 2nci ve sorun daha cok bilekdeydi ve 3cm genisleme oldu insallah böyle kalir kilo vermemem lazim üsttende almamam nasil olcaksa artik üst bölge hareketlere basladim kollarim hala aciyo su lazer lipoliz baya agrili birseymis iyilesme süreci cokkk uzun ameliyat olmak isteyen ark. Iyi düsünsün calisanlar hele baya bi izin almaniz gerekiyo

Slm limon nasil oldu bacaklar benim 2nci ve sorun daha cok bilekdeydi ve 3cm genisleme oldu insallah böyle kalir kilo vermemem lazim üsttende almamam nasil olcaksa artik üst bölge hareketlere basladim kollarim hala aciyo su lazer lipoliz baya agrili birseymis iyilesme süreci cokkk uzun ameliyat olmak isteyen ark. Iyi düsünsün calisanlar hele baya bi izin almaniz gerekiyo
Merhba benimde bacaklarim cok zayif ya ayak kismimd bende kalinlastirmak istiyom siz kime kalinlastirdiniz hangi dojtora 3cm kalinlasti demissiniz

Ameliyat olan arkadaslar sizinde kasintisiniz varmi 1bucuk ay oldu benim felaket bacaklarim kasiniyo acaba iyilesiyomu diye yoksa eriyomu yaa bilen yazsin nolur....:110:

Ameliyat olan arkadaslar sizinde kasintisiniz varmi 1bucuk ay oldu benim felaket bacaklarim kasiniyo acaba iyilesiyomu diye yoksa eriyomu yaa bilen yazsin nolur....:110:
Merhaba
Benim de kasıntılarım uluyurdu, ancak ben 3 aydır corap giyiyorum kaşıntımı da ona bağlamıştım. Bacaklarım çok kurudu, pul pul dokuluyordu ve çorap giymediğim zamanlarda nemlendirici sürebildiğim için geçiyordu. Belki sizin de öyle oluyordur, bilemedim :KK43:

Merhaba
Benim de kasıntılarım uluyurdu, ancak ben 3 aydır corap giyiyorum kaşıntımı da ona bağlamıştım. Bacaklarım çok kurudu, pul pul dokuluyordu ve çorap giymediğim zamanlarda nemlendirici sürebildiğim için geçiyordu. Belki sizin de öyle oluyordur, bilemedim :KK43:
Ben 3hafta corap giydim 3ay üfff cok uzun bi süre corapdanda kuruyo ama bu baska benim kuru olmamasi icin pisik cremi varya bebekler icin onun az yaglisi süper iyi geliyor ayrica tüm cild icinde iyi

Artikyeteroff sana bisey sorcam sen estetik ameliyat bacağına yaptrdin dimi ayak bilenlerin kalinlastimi bacaklarinda kalinlastimi bende istiyorum estetik yaptirmak ayak kismim bilek kismim cok ince kalinlasma munkunmu istenilen ölcüde mesela?

Artikyeteroff sana bisey sorcam sen estetik ameliyat bacağına yaptrdin dimi ayak bilenlerin kalinlastimi bacaklarinda kalinlastimi bende istiyorum estetik yaptirmak ayak kismim bilek kismim cok ince kalinlasma munkunmu istenilen ölcüde mesela?
Ben 2kere oldum ameliyat bileklerde yag zor tutunuyor ama üstler de sonuc süper 2ncide dahada iyi zaten yag enj.100%40-50anca kaliyo dr.umun bana söyledigi bileklerde tutunacak yer olmadigindan yada az oldugundan zormus

Arkadaşlar merhaba ben de yeni üyeyim bacak foto koysam yorum yapabilir misiniz

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    78,4 KB · Görüntüleme: 667
ya benim bacaklarım böyle olucak, hiç dokundurtmam
bence gayet güzel bacakların var
illada yaptırıcam dersen de diz içlerini doldurtursun olur biter
bence çok güzel

arkadaşlar elsa vardı
tanıyanınız varmı
bacakları çok güzel olmuştu