Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Valla siz bence cok güçlüsünüz. Bu kadar kısa surede ve bunca isleme rağmen çocuklar ve ev isleri ile ilgilenebiliyorsunuz. İnsallah dilediğiniz sonucu alırsınız ve bu acılar çabuk unutulur.
Mecbur cnm suanda alisverise gittim yarin 2hafta olcak okadar agrim yok sükürde fazla ayakda durunca kötü oluyorum korkum sadece erirse yandim baya bi sisler indi sanki eski haline geliyo gibi cok üzgünüm:KK61::KK61::KK61:

bana sadece ayakta sabit dikilme denmişti. ben bunların erimeye etki edeceğini düşünmüyorum.
cumartesi ameliyat olup çarşamba sabah 7 den akşam 21.30 a kadar dışarıdaydım.
tam tersi istirihat etmek yağların canlılığını sağlamaz kanlanma olması lazımki canlı olsunlar

Ameliyat olan arkadaslar aranizda 2hafta sonra bacaklara masaj yapan oldumu dr.um bana demisdi masaj yap diye ama korkuyorum ya erirse diye

Herkese merhaba,
siteye bugün üye oldum. Aslında bunu bir borç bildim
Uzun zamandır bacak dolgusu istiyordum ve bu forumu uzun sure takip ettim.
Nihayet dun yaptirdim sorusu olan varsa, yardımcı olmak isterim.
Merhaba bende diz altıma dolgu yaptırmak istiyorum AK ya nasıl geçti süreç çalışıyorumda ben ne kadar yatmak lazım :) birde kimse bir fiyat bilgisi vermemiş verirsen çok mutlu olurum:)

şu kadarını söyliyelim kesinlikle yaptırın ilkini 2 yıl önce 2. sni 1 yıl oldu yaptıralı yağ enjeksinonu .artık öyle bir derdimin olduğunu bile unutmuşum ''ak'' teşekkürler

Merhaba bende diz altıma dolgu yaptırmak istiyorum AK ya nasıl geçti süreç çalışıyorumda ben ne kadar yatmak lazım :) birde kimse bir fiyat bilgisi vermemiş verirsen çok mutlu olurum:)
Merhaba,
24 mayısta öğleden sonra operasyon yapıldı. Sanırım 2 saati buldu kendime gelmemle birlikte. Hastaneden gece kendi isteğimle çıktım. Eşim eve getirdi. Çorap ve korseyi çok düzenli kullanıyorum. Yedeklerini de aldım, duş dışında hic çıkarmıyorum.İlk 3 gün cok agrim ve şişme yoktu. Buz uygulaması da yapmıştım. Ancak sonrasında ödemle birlikte şiddetli agrilarim oldu ve asistan ile iletişime geçtim. Aslında yazıldığı gibi biri olmadığını söyleyebilirim sanırım bazi arkadaşlar talihsiz dialoglar yasamışlar:KK43: Her soruma sabır be sorumlulukla cevap verdi şimdiye kadar. Hatta agrim olduğunu söylemiş, doktor kendisi beni aradı ve bazı tavsiyeler ile bir ilaç önerdi. (Keşke daha önce iletişime geçseydim diyorum simdi). Kisa surede agrim yine azaldı. Yarın 2 hafta olacak. Bu gün ise başladim. Ödem ve gerginlik hissi devam ediyor. Çarşamba kontrole gideceğim.
İyileşme sureci sanırım yapılan uygulamaya ve bünyeye göre değişiyor. Kimisi 4 günde isine dönerken, büyük çoğunluğu 1,5- 2 hafta istirahat etmek zorunda kalıyor. Bacaklarimin ödemden önceki hallerinden cok memnundum. Hep öyle kalır umarım. Fiyat sormuşsun ama tek bacak icin konuşmadım ben. Muayeneden sonra ancak fiyat alınabiliyor.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Merhaba,
24 mayısta öğleden sonra operasyon yapıldı. Sanırım 2 saati buldu kendime gelmemle birlikte. Hastaneden gece kendi isteğimle çıktım. Eşim eve getirdi. Çorap ve korseyi çok düzenli kullanıyorum. Yedeklerini de aldım, duş dışında hic çıkarmıyorum.İlk 3 gün cok agrim ve şişme yoktu. Buz uygulaması da yapmıştım. Ancak sonrasında ödemle birlikte şiddetli agrilarim oldu ve asistan ile iletişime geçtim. Aslında yazıldığı gibi biri olmadığını söyleyebilirim sanırım bazi arkadaşlar talihsiz dialoglar yasamışlar:KK43: Her soruma sabır be sorumlulukla cevap verdi şimdiye kadar. Hatta agrim olduğunu söylemiş, doktor kendisi beni aradı ve bazı tavsiyeler ile bir ilaç önerdi. (Keşke daha önce iletişime geçseydim diyorum simdi). Kisa surede agrim yine azaldı. Yarın 2 hafta olacak. Bu gün ise başladim. Ödem ve gerginlik hissi devam ediyor. Çarşamba kontrole gideceğim.
İyileşme sureci sanırım yapılan uygulamaya ve bünyeye göre değişiyor. Kimisi 4 günde isine dönerken, büyük çoğunluğu 1,5- 2 hafta istirahat etmek zorunda kalıyor. Bacaklarimin ödemden önceki hallerinden cok memnundum. Hep öyle kalır umarım. Fiyat sormuşsun ama tek bacak icin konuşmadım ben. Muayeneden sonra ancak fiyat alınabiliyor.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Gerçekten yardımcı oldun çok teşekkür ederim bilgi için bende düşünüyorum henüz cesaret edebilmiş değilim doktorlar arasında uçurumlar var sanırım iyi araştırmak gerek :KK15:

Slm limon nasil oldun corapdan kurtuldunmu erime varmi benim 3,5hafta oldu arasira corap giyorum hala arada agrida oluyo sen benden sonra olmusdun ameliyatini merak ettim seni

Slm limon nasil oldun corapdan kurtuldunmu erime varmi benim 3,5hafta oldu arasira corap giyorum hala arada agrida oluyo sen benden sonra olmusdun ameliyatini merak ettim seni
Selam,
Dun kontrole gittim. 2. Haftam doldu. Doktorum çorap ve korse icin 3 haftayı tamamlarsan daha iyi olur dedi.
Kullanıyorum hala:KK43:
Agrilarim tamamen gecti gibi, ama ayak bileklerimde benim dolgum biraz fazlaydı, orada ödem tamamen iyileşmedigi icin hafif sızlama oluyor arada. Ama yürüyüşümü veya sosyal hayatımı etkileyecek kadar degil. Bunda sonradan verdiği ilacın etkisi büyük oldu tabii.
Umarım en kısa zamanda iyileşir ve istediğin sonuca ulaşırsın. Ben de tabii:)
PS: bugün benim dogum günümdu. Esim bana bir mini elbise almış:) simdiyekadar bir minide kendimi hic bukadar rahat hissetmemiştim:) çektiğimiz acılara değecek inan:)

Selam,
Dun kontrole gittim. 2. Haftam doldu. Doktorum çorap ve korse icin 3 haftayı tamamlarsan daha iyi olur dedi.
Kullanıyorum hala:KK43:
Agrilarim tamamen gecti gibi, ama ayak bileklerimde benim dolgum biraz fazlaydı, orada ödem tamamen iyileşmedigi icin hafif sızlama oluyor arada. Ama yürüyüşümü veya sosyal hayatımı etkileyecek kadar degil. Bunda sonradan verdiği ilacın etkisi büyük oldu tabii.
Umarım en kısa zamanda iyileşir ve istediğin sonuca ulaşırsın. Ben de tabii:)
PS: bugün benim dogum günümdu. Esim bana bir mini elbise almış:) simdiyekadar bir minide kendimi hic bukadar rahat hissetmemiştim:) çektiğimiz acılara değecek inan:)
Nice mutlu yillara cnm dogum günün kutlu olsun cok sevindim minili güzel seneler darisi basima insallah bende giyerim

Ben yeni katıldım aranıza. Geçen hafta İstanbulda bir doktorla görüştüm internet üzerinden fotograflarımı attım silikon istediğimi söyledim. Silikon ve diz kapağından yağ alma yapılacak. Israr edince ücreti söyledi 13000 Tl herşey dahil. Hastane ücreti çorap hepsi dedi

Teşekkür ederim:)
İnan bana doktor iyiyse sonuç super oluyor:)
En :21:kısa zamanda saglıgına kavuşursun insallah.
Amin ya iyim arada sizliyo buda yaglar yerinemi oturuyo artik bilmiyorumda sonuc iyi olsunda gercekden cok acilar cekiyoruz dr.konusunda aynen katiliyorum cnm iyi arastirmak gerekiyo suanda bende mini elbisemi giymisem corapsiz tabiki ve harika bi duygu

Slm arkadaşlar
Daha önceden baçak dolgusu yapan arkadaşlar bana fotoğraf atabilir mi acaba ve bu konuda kimi tavsiye edebilirsiniz? Çok fazla mesaj yazıldığı için okurken işin içinden çıkamadım. :işsiz:

X