Merhaba,
24 mayısta öğleden sonra operasyon yapıldı. Sanırım 2 saati buldu kendime gelmemle birlikte. Hastaneden gece kendi isteğimle çıktım. Eşim eve getirdi. Çorap ve korseyi çok düzenli kullanıyorum. Yedeklerini de aldım, duş dışında hic çıkarmıyorum.İlk 3 gün cok agrim ve şişme yoktu. Buz uygulaması da yapmıştım. Ancak sonrasında ödemle birlikte şiddetli agrilarim oldu ve asistan ile iletişime geçtim. Aslında yazıldığı gibi biri olmadığını söyleyebilirim sanırım bazi arkadaşlar talihsiz dialoglar yasamışlar
Her soruma sabır be sorumlulukla cevap verdi şimdiye kadar. Hatta agrim olduğunu söylemiş, doktor kendisi beni aradı ve bazı tavsiyeler ile bir ilaç önerdi. (Keşke daha önce iletişime geçseydim diyorum simdi). Kisa surede agrim yine azaldı. Yarın 2 hafta olacak. Bu gün ise başladim. Ödem ve gerginlik hissi devam ediyor. Çarşamba kontrole gideceğim.
İyileşme sureci sanırım yapılan uygulamaya ve bünyeye göre değişiyor. Kimisi 4 günde isine dönerken, büyük çoğunluğu 1,5- 2 hafta istirahat etmek zorunda kalıyor. Bacaklarimin ödemden önceki hallerinden cok memnundum. Hep öyle kalır umarım. Fiyat sormuşsun ama tek bacak icin konuşmadım ben. Muayeneden sonra ancak fiyat alınabiliyor.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.