Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Bacak resimlerimi ekliyorum, lutfen acık yorumlarınızı iletin. Ben sonuçtan acayip memnunum. O korkunc bacak görüntümden eser kalmadı hatta bacak boyum daha uzun görünüyor artık. Ama sizin de fikrilerinizi önemli.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    37,5 KB · Görüntüleme: 582
  • image.jpeg
    image.jpeg
    53 KB · Görüntüleme: 576
Kızlar günaydın ben a.kya ameliyat oluyorum bugün birazdan çizim yapılıp ameliyata gireceğim. Dua edin nolur kalbim duracak gibi. Liposuction ve bacaklarıma yağ dolgusu yaptırıyorum. HakkımızDa hayırlısı.
Ckmns gecmiş olsun. Ben de salı günü yaptirdim aynı operasyonu. AK ya. Nasılsın, agrilarin gecti mi, sonuç istediğin gibi mi?

Resimleri nereden görüyoruz? Ben biraz acemiyim de:)
Bende bilemedim arkadasa s
Bacak resimlerimi ekliyorum, lutfen acık yorumlarınızı iletin. Ben sonuçtan acayip memnunum. O korkunc bacak görüntümden eser kalmadı hatta bacak boyum daha uzun görünüyor artık. Ama sizin de fikrilerinizi önemli.
Cok büyük degisim olmus sargili oldugu halde baya belli gecmis olsun ve yeni bacaklarinla sana bol minili uzuuuunnnn yillar dilerim umarim hic erime olmaz

boy kilo kaçtı bacaklara bakarsak çok zayıfsınız ama bileğe falanda koymuş ne kadar yağ kullanıldı bilginiz var mı çok geçmiş olsun umarım hep sizinle kalır yağlarınız.

boy kilo kaçtı bacaklara bakarsak çok zayıfsınız ama bileğe falanda koymuş ne kadar yağ kullanıldı bilginiz var mı çok geçmiş olsun umarım hep sizinle kalır yağlarınız.
Boy 160 kilo 51
Özellikle diz ici ve bileklere konuldu ayrica hat düzeltildi.
Umarım hep kalır:)
1,5 hafta sonra detayları kontrolde öğreneceğim yazarım:)

Senin cok yeni daha massallah almiyosan ilac her bünye ayni degil simdi becerebilirsem bikac resim koycam bu 2nciya benim bana görüslerinizi söyleyin karin bölgemde ödem biraz var
Daha çok yeni.dilerim bir yıl sonra da aynı memnuniyeti taşırsın.çünkü gerçek görüntünün ortaya çıkması için zaman gerekiyor.

Gerçekten çok güzel olmuşlar umarım erime olmaz geçmiş olsun ne kadar yaptrdın bende A.k ya yaptrmayı düşünüyorum ekim gibi

Herkese merhaba
Ameliyat olan tüm arkadaşlara cok cok geçmiş olsun. Bundan 1.5 ay kadar önce AK'ya yağ enjeksiyonu ve diz bölgesi liposuction yaptırdım. Ayrıca önceden takılmış olan silikonlarımı çıkarttırdım. İlk gece değil ancak 2. gece ağrılarım oldu, sonrasındaysa ağrım olmadı ancak tekrar hareketliliğimi kazanmam yaklaşık 2 hafta sürdü. 16. günde sihirli değnek değmişçesine bir sabah kalktığımda her şey düzelmişti. Ödemlerim anlatıldığı gibi 1. aydan sonra ancak azalmaya başladı, doktor bey bana 3 ay varis çorabı giymemi önerdi ve corap oldukça sıkı bir çorap. Çorabı günaşırı yıkamanız gerekiyor buarada, zaten yıkamadığınız zaman bollaşma oluyor. Sigvaris marka, ameliyat sonrası medium giydirdiler. 20. günden sonra da small bedene geçtik. Ben aldığımda 450 tl idi, sonrasında zam gelmiş 500 tl olmuş. Özel sigortanız var ise varis tanısıyla reçete edildiğinde ödeniyor. Masaj yaptırıcak uygun bir yer bulamadığım için ben lenf odem masajı makinası aldım ve gün aşırı düşük basınç ile kendime masaj yaptım. O makine de 2500 tl civarında ve lenfodem tanısıyla rapor cıkartıldıgında sigortalar ödüyor. SGK da oduyormuş ancak daha çok ugrastırdıgı için ben özel sigortamdan %75'ini geri alacağım. Bunların dışında hareketliliğim azaldığından mı yememe içmeme dikkat etmediğimden mi bilemiyorum ama bu süre içinde yaklaşık 2.5 kilo aldım. 3 ay kilo vermeniz önerilmiyor ancak ben yine de ameliyat kiloma dönmeye çalışıyorum.
Arkadaşlar, bu ameliyatlar söylendiği kadar basit değiller iyileşme sürecinde ağrınız sızınız olmasa dahi tekrar eski hareketliliğinize dönmeniz zaman alıyor ama bence kesinlikle denemeye değer. Bilemiyorum belki de ben çok yoğun çalışan nerdeyse günde 20 saat ayakta olduğum bir iş yaptığımdan dolayı sizlerden daha yavaş bir iyileşme süreci geçirmişimdir.. Sonuç için henüz bir şey söylemek için erken olsa da bence oldukça başarılı, zaman geçtikçe şekil daha da oturuyor. 450 ml yağ alınıp 240ını geri koymuş doktor bey, iki bacağım arasında asimetri mevcut ancak sanırım bir ameliyat daha istemiyorum. 3. ay sonrası fotoğraf çekip siteye koymayı planlıyorum. Bir de dizime yapılan liposuction için en az 7-8 ayda sonuç alırsın dedi doktor bey, o konuyla ilgili yorumlarımı o zaman yaparım artık :)
Hepimize musmutlu ilkbahar yaz tatilleri, sortlu taytlı günler diliyorum :)

Ark.lar ayakda durmak ilk 10gün sakincalimi
Doktorum bana 4 gün pasif yat, sonra bandajlari at, ılık bir duş alıp basmaya başlayabilirsin dedi. Ama 10 gün aktif olarak ayakta durmak veya gezmek icin erken. Kısa sureli olmalı bence, Kontrole bile 15 gün sonra falan kendini iyi hissedince gelirsin dedi.

Doktorum bana 4 gün pasif yat, sonra bandajlari at, ılık bir duş alıp basmaya başlayabilirsin dedi. Ama 10 gün aktif olarak ayakta durmak veya gezmek icin erken. Kısa sureli olmalı bence, Kontrole bile 15 gün sonra falan kendini iyi hissedince gelirsin dedi.
Ayrıca bence biraz dikkat etmekte fayda var. Daha önce de yazdığım gibi sali meliyat oldum ve dun aksama kadar istirahat ettim, agrim hic artmadı, agri kesiciye ihtiyac duymadim, bunun cesaretiyle dun üst kat merdivenlerini çıktım. Büyük hataymış:KK43: bugün epey agri yaptı. Tuvalete kalkmak bile eziyet oldu. Yanı zorlamamak gerekiyormus :KK43:

Ayrıca bence biraz dikkat etmekte fayda var. Daha önce de yazdığım gibi sali meliyat oldum ve dun aksama kadar istirahat ettim, agrim hic artmadı, agri kesiciye ihtiyac duymadim, bunun cesaretiyle dun üst kat merdivenlerini çıktım. Büyük hataymış:KK43: bugün epey agri yaptı. Tuvalete kalkmak bile eziyet oldu. Yanı zorlamamak gerekiyormus :KK43:
Anladim benim niye bukadar sancim oluyo 2cocuk ev isi mecbur yapiyorum baya bi ayakdayim ama icim gidiyo erime olcak diye 3kilo az gösterdi dün tartildigimda

Yolculukda zaten baska zor oluyo dis ülkeden geliyosun 1hafta icinde olup dönmek oda var allahim insallah erimez cekdigimiz acilara degsin
Valla siz bence cok güçlüsünüz. Bu kadar kısa surede ve bunca isleme rağmen çocuklar ve ev isleri ile ilgilenebiliyorsunuz. İnsallah dilediğiniz sonucu alırsınız ve bu acılar çabuk unutulur.

X