Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ckmns gecmiş olsun. Ben de salı günü yaptirdim aynı operasyonu. AK ya. Nasılsın, agrilarin gecti mi, sonuç istediğin gibi mi?Kızlar günaydın ben a.kya ameliyat oluyorum bugün birazdan çizim yapılıp ameliyata gireceğim. Dua edin nolur kalbim duracak gibi. Liposuction ve bacaklarıma yağ dolgusu yaptırıyorum. HakkımızDa hayırlısı.
Bende bilemedim arkadasa sResimleri nereden görüyoruz? Ben biraz acemiyim de:)
Cok büyük degisim olmus sargili oldugu halde baya belli gecmis olsun ve yeni bacaklarinla sana bol minili uzuuuunnnn yillar dilerim umarim hic erime olmazBacak resimlerimi ekliyorum, lutfen acık yorumlarınızı iletin. Ben sonuçtan acayip memnunum. O korkunc bacak görüntümden eser kalmadı hatta bacak boyum daha uzun görünüyor artık. Ama sizin de fikrilerinizi önemli.
Sargı yok canim. Sadece çorap. Cok şükür şişme de olmadı. İnsallah hep böyle kalır.Bende bilemedim arkadasa s
Cok büyük degisim olmus sargili oldugu halde baya belli gecmis olsun ve yeni bacaklarinla sana bol minili uzuuuunnnn yillar dilerim umarim hic erime olmaz
boy kilo kaçtı bacaklara bakarsak çok zayıfsınız ama bileğe falanda koymuş ne kadar yağ kullanıldı bilginiz var mı çok geçmiş olsun umarım hep sizinle kalır yağlarınız.Bacak resimlerimi ekliyorum, lutfen acık yorumlarınızı iletin. Ben sonuçtan acayip memnunum. O korkunc bacak görüntümden eser kalmadı hatta bacak boyum daha uzun görünüyor artık. Ama sizin de fikrilerinizi önemli.
Boy 160 kilo 51boy kilo kaçtı bacaklara bakarsak çok zayıfsınız ama bileğe falanda koymuş ne kadar yağ kullanıldı bilginiz var mı çok geçmiş olsun umarım hep sizinle kalır yağlarınız.
Daha çok yeni.dilerim bir yıl sonra da aynı memnuniyeti taşırsın.çünkü gerçek görüntünün ortaya çıkması için zaman gerekiyor.Senin cok yeni daha massallah almiyosan ilac her bünye ayni degil simdi becerebilirsem bikac resim koycam bu 2nciya benim bana görüslerinizi söyleyin karin bölgemde ödem biraz var
Gerçekten çok güzel olmuşlar umarım erime olmaz geçmiş olsun ne kadar yaptrdın bende A.k ya yaptrmayı düşünüyorum ekim gibiBacak resimlerimi ekliyorum, lutfen acık yorumlarınızı iletin. Ben sonuçtan acayip memnunum. O korkunc bacak görüntümden eser kalmadı hatta bacak boyum daha uzun görünüyor artık. Ama sizin de fikrilerinizi önemli.
Teşekkür ederim. Simdiden gecmiş olsun sana da. Benim sadece bacak değildi. O yüzden biraz fazla tuttu. Tek bacak icin fiyat bilmiyorum ne yazik kiGerçekten çok güzel olmuşlar umarım erime olmaz geçmiş olsun ne kadar yaptrdın bende A.k ya yaptrmayı düşünüyorum ekim gibi
şu an çok güzel olmuş beslenmenize dikkat edin yağlar kalıyor aslında ödemler giriyor ama sizde ödem yok gibiBoy 160 kilo 51
Özellikle diz ici ve bileklere konuldu ayrica hat düzeltildi.
Umarım hep kalır:)
1,5 hafta sonra detayları kontrolde öğreneceğim yazarım:)
Doktorum bana 4 gün pasif yat, sonra bandajlari at, ılık bir duş alıp basmaya başlayabilirsin dedi. Ama 10 gün aktif olarak ayakta durmak veya gezmek icin erken. Kısa sureli olmalı bence, Kontrole bile 15 gün sonra falan kendini iyi hissedince gelirsin dedi.Ark.lar ayakda durmak ilk 10gün sakincalimi
Ayrıca bence biraz dikkat etmekte fayda var. Daha önce de yazdığım gibi sali meliyat oldum ve dun aksama kadar istirahat ettim, agrim hic artmadı, agri kesiciye ihtiyac duymadim, bunun cesaretiyle dun üst kat merdivenlerini çıktım. Büyük hataymış bugün epey agri yaptı. Tuvalete kalkmak bile eziyet oldu. Yanı zorlamamak gerekiyormusDoktorum bana 4 gün pasif yat, sonra bandajlari at, ılık bir duş alıp basmaya başlayabilirsin dedi. Ama 10 gün aktif olarak ayakta durmak veya gezmek icin erken. Kısa sureli olmalı bence, Kontrole bile 15 gün sonra falan kendini iyi hissedince gelirsin dedi.
Anladim benim niye bukadar sancim oluyo 2cocuk ev isi mecbur yapiyorum baya bi ayakdayim ama icim gidiyo erime olcak diye 3kilo az gösterdi dün tartildigimdaAyrıca bence biraz dikkat etmekte fayda var. Daha önce de yazdığım gibi sali meliyat oldum ve dun aksama kadar istirahat ettim, agrim hic artmadı, agri kesiciye ihtiyac duymadim, bunun cesaretiyle dun üst kat merdivenlerini çıktım. Büyük hataymış bugün epey agri yaptı. Tuvalete kalkmak bile eziyet oldu. Yanı zorlamamak gerekiyormus
Yolculukda zaten baska zor oluyo dis ülkeden geliyosun 1hafta icinde olup dönmek oda var allahim insallah erimez cekdigimiz acilara degsinAnladim benim niye bukadar sancim oluyo 2cocuk ev isi mecbur yapiyorum baya bi ayakdayim ama icim gidiyo erime olcak diye 3kilo az gösterdi dün tartildigimda
Valla siz bence cok güçlüsünüz. Bu kadar kısa surede ve bunca isleme rağmen çocuklar ve ev isleri ile ilgilenebiliyorsunuz. İnsallah dilediğiniz sonucu alırsınız ve bu acılar çabuk unutulur.Yolculukda zaten baska zor oluyo dis ülkeden geliyosun 1hafta icinde olup dönmek oda var allahim insallah erimez cekdigimiz acilara degsin