Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Herkese merhaba,
siteye bugün üye oldum. Aslında bunu bir borç bildim
Uzun zamandır bacak dolgusu istiyordum ve bu forumu uzun sure takip ettim.
Nihayet dun yaptirdim sorusu olan varsa, yardımcı olmak isterim.

Bana da doktorum ''korsen çok sıkıyor mu?'' diye soruyordu. 10 gün sonra tamamen çıkarttırdı ve ''çok dar pantolon giyme'' dedi. çok sıkı olursa yağı eritiyormuş.
Ne yapsam acaba ya bu ikinci benim heryerim korse icinde 8gün oldu olali ameliyat drum giy demisdi ama netten okudum iyi degilmis diye sadece 2hafta corap giyen oldumu ödem kalmadi bende bilen varsa lütfen yazsin

Herkese merhaba,
siteye bugün üye oldum. Aslında bunu bir borç bildim
Uzun zamandır bacak dolgusu istiyordum ve bu forumu uzun sure takip ettim.
Nihayet dun yaptirdim sorusu olan varsa, yardımcı olmak isterim.
Merhaba limon hosgeldin aramiza sen hangi dr.a oldun ve sana corap hakkinda ne dediler

Ben artik islerimi yapmak zorundayim ama bi okadarda korkum var erirler diye cok zor bi sürec agridan gecdim morluklardanda hersey yine bosuna olcak diye aklim gidiyo

Merhaba limon hosgeldin aramiza sen hangi dr.a oldun ve sana corap hakkinda ne dediler
Merhaba, doktorum İstanbul'da AK
çorap 1-2 hafta giyeceğim. Ama benim bacaklarım cok ince ve medium çorap giydirdi hastanede. Yanı öyle cok sıkı degil. Annemin başka bir operasyonunda giydirdiklerimi hatırlıyorum da Mengele gibiydi. Ben tek basıma giyip çıkarabiliyorum.

Yaptırmak isteyenlere sunu söylemek isterim; ilk gecemi geçirdim ve sabaha kadar deliksiz uyudum:) birçok kişi bacak dolgusunun cok ağrılı olduğunu yazınca kendimi en kötüsüne hazirlamistim. Bacak dolgusu yanında vücut şekillendirme de yapıldı. Üstelik Ağrı esigim cok kotudur. Bu arada yazarken doktorumun asistanı aradi:) , kulakları mı çınladı ne, çorap ve korseyi 2 hafta düzenli kullanmam gerekliymiş. Şeklin düzgün oturması icin de önemliymiş.

Anladim 2hafta sart aciklaman icin tsk.ler pek kimse yok forumda bu ara

Limon hoşgeldin ... Başarılı geçmiş senin ne güZel geçmiş olsun.. Ak ye kaça yaptırdın
Hosbuldum coolangel,
Umarım dediğin gibi başarılı geçmiştir. Ağrı geçer de, sonuç önemli... Benimki sadece bacak dolgusu değildi. Vücut şekillendirme ile birlikte yirmi bin tuttu cok biliyorum ama, buna cok ihtiyacım vardı.
Bu arada bugün agrim düne göre biraz daha fazla ama dayanılmaz degil, yatarken Ağrı olmuyor. Sadece kalkmak istediğimde var. Sanırım narkoz ve hastane agri kesicileri dun ve bu gece rahat ettirdi. Yine de buna şükür diyorum.

S
sanada gecmis olsun sonuclar tam 3 ayda oturyo sabir gerek ama vucut sekillendirme ameliyatini cok merak ediyorum resim eklersen cok sevinirim

S
sanada gecmis olsun sonuclar tam 3 ayda oturyo sabir gerek ama vucut sekillendirme ameliyatini cok merak ediyorum resim eklersen cok sevinirim
Su anda bandajlar ve korse var ve morluklar cok fazla. Ben bile bakamiyorum
Ama onların üstüne bile giydiğim cok yakisiyor
Acı yok mu? Var... Ama aynaya bakınca hepsini unutuyorum
Üstümdekilerden kurtulunca ilk fırsatta resim ekleyecegim.

Cnm sen agri kesici cok kullaniyormusun benim migdem agrimaya basladi migde koruyucu almayi unutmusum 2gündür agri kesici almadim dayanayim dedim islerim vardi cikdim mecburen felaket kötülesdim eve zor attim kendimi hemen ilac aldim 17nde oldum ameliyat haka bukadar agri olmasi hayret

Korkutmayın beniiiii hala agriyor mu?
Ağrı kesici hic almıyorum canim. Mecbur kalmadıkça İlaç kullanmayı sevmiyorum. Gerekirse diye yanımda var tabii. Salı operasyon oldum. Bugün dördüncü gün. AK bacaklarimin altına çift yastık koymamı istedi. Ayaklarımı yastıklar üstüne uzatıp sırtım yastık destekli oturuyorum tüm gün. Arada da söylediği icin dizlerimi kırıp ayak tabanlarım yataga basar şekilde uzanıyorum. Sadece kalkmak istediğimde zorlanıyorum ama birkaç adımdan sonra penguen gibi de olsa yuruyebiliyorum:)

Senin cok yeni daha massallah almiyosan ilac her bünye ayni degil simdi becerebilirsem bikac resim koycam bu 2nciya benim bana görüslerinizi söyleyin karin bölgemde ödem biraz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…