- 10 Ocak 2015
- 330
- 106
- 51
Ben olsam bu fiyata hayatta olmam ameliyat sanki altindan yag koycak baska dr.larlada görüs anladimki benim ameliyat oldugum dr. Fiyat olarak en iyi
Cnm ozele bakarmisinKizlar ameliyatimi dün oldum heryerim sargili kollara lazer lipoliz oldum bacaklara ilki gibi oldum yine rötus cok az gelirdi dr.um her bacaga 250cc koymus belimden de yag alindi cok ama cok agrim oldu dün inanin dogum sancisi gibiydi simitten de almis karnim cok agridi kollarimda suan iyim ama agri kesicilerle gecende konmusdu 560cc simdide 500cc eger buda yetmesse kafayi üsütürüm herhalde üst bölgemle orantili olsun diye baya yag alindi yine darisi olmayanlarin basina dr.umdan cok memnunum iyi arastirip öyle olun simdilik bukadar kizlar...
.
Cnm dr.um feruh bingül cok memnunum ben dr.umdan 2nciyi oldum ankarada randevu alabilirsin görüsüp öyle karar verkaça oldunuz siz nerde bu uygun doktor?
üst bacak istiyorum ben sadece +simitler de olabilir tabi
öldürmeyecek ve fiyatı çok pahalı olmayan doktor araştırmaktayım
4 ay sonra bacağim da kızarıklık ve sertlik oluşmaya başladı Dr iltihablanma olabilir diyor ve antibiyotik kullanmaya başladım. Ameliyat olduğuma pişmanım.geçmiş olsun normal bizim bildiğimiz morluklar deri altı hematom yani kanamadır ve 15 20 gün hadi maksimum 1 aydır ve geçer sizinki morluk değil gibi muhtemelen deriye yakın yüzeyel yağ enjaksiyonu gerçekleştirildi sanki daha önce @yenide diye bi arkadaşımız var onunda başına buna benzer bir şey gelmişti
bi kullanın bakalım iyi gelecek mi geçmiş olsun. bu aml ı bi olan bi olmayan pişman zaten malesefff biz şanssız kesimdeyiz4 ay sonra bacağim da kızarıklık ve sertlik oluşmaya başladı Dr iltihablanma olabilir diyor ve antibiyotik kullanmaya başladım. Ameliyat olduğuma pişmanım.
Tşk ederim.kullanmaya başladim bakalim.sonuç ne olacak.ben deli gibi pişman olanlardanım.bi kullanın bakalım iyi gelecek mi geçmiş olsun. bu aml ı bi olan bi olmayan pişman zaten malesefff biz şanssız kesimdeyiz
Slm geçmiş olsun tekrar ,senin dr un kimdi acaba ayrıca erime vs oldu muTşk ederim.kullanmaya başladim bakalim.sonuç ne olacak.ben deli gibi pişman olanlardanım.
Merhaba çok geçmiş olsun.siz ne yaptırmıştınız,kime yaptırmıştınız?ben de yeni üyeyim.liposuction mağdurlarındanım.erimeyen yağ enjeksiyonu yapabilen bir doktor bulmak istiyorum.benimde iç bacakta çökme ve dalgalanma varTşk ederim.kullanmaya başladim bakalim.sonuç ne olacak.ben deli gibi pişman olanlardanım.
Özelden bilgilendirirseniz doktorunuz adı nette olmasa aşağı yukarı bi fiyat söylerseniz benimde aklımda bişeyler olmuş olur çok sevinirim...Fiyatlar cok degisik cnm hangi dr.a yaptiracagin önemli benim dr.u özelden yazabilirim cok memnunum ben yapdigi isin arkasinda fiyati da gayet uygun rotüsüde fiyat almiyo
Merhaba çok geçmiş olsun.siz ne yaptırmıştınız,kime yaptırmıştınız?ben de yeni üyeyim.liposuction mağdurlarındanım.erimeyen yağ enjeksiyonu yapabilen bir doktor bulmak istiyorum.benimde iç bacakta çökme ve dalgalanma var
Merhaba çok geçmiş olsun.siz ne yaptırmıştınız,kime yaptırmıştınız?ben de yeni üyeyim.liposuction mağdurlarındanım.erimeyen yağ enjeksiyonu yapabilen bir doktor bulmak istiyorum.benimde iç bacakta çökme ve dalgalanma var
L bacagım yağ dolgusu yaptırdım f.b ank.daMerhaba çok geçmiş olsun.siz ne yaptırmıştınız,kime yaptırmıştınız?ben de yeni üyeyim.liposuction mağdurlarındanım.erimeyen yağ enjeksiyonu yapabilen bir doktor bulmak istiyorum.benimde iç bacakta çökme ve dalgalanma var
Cnm ya cok sevindim resim paylasirmisinKizlar evime geldim bu sabah bebislerime kavusdum sükür,bacaklarim böyle kalirsa süper olur erime olmaz insallah vücudumda yag da kalmadi zaten cok mutluyum zor acili dönem ama bu benim hayalimdi bakiyorum bunlar benim mi gercekden.Darisi olmayanlarin basina aci cekmeden maalesef bu isler olmuyo ama yeterince istek varsa icinizde yapdirin derim
Ne zaman yaptırdınız.eriyor diye duymuştum.ama 6.aydan sonra erime başlıyormuş sanırım.L bacagım yağ dolgusu yaptırdım f.b ank.da