Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ben olsam bu fiyata hayatta olmam ameliyat sanki altindan yag koycak baska dr.larlada görüs anladimki benim ameliyat oldugum dr. Fiyat olarak en iyi

kaça oldunuz siz nerde bu uygun doktor?
üst bacak istiyorum ben sadece +simitler de olabilir tabi
öldürmeyecek ve fiyatı çok pahalı olmayan doktor araştırmaktayım

Cnm ozele bakarmisin

4 ay sonra bacağim da kızarıklık ve sertlik oluşmaya başladı Dr iltihablanma olabilir diyor ve antibiyotik kullanmaya başladım. Ameliyat olduğuma pişmanım.

4 ay sonra bacağim da kızarıklık ve sertlik oluşmaya başladı Dr iltihablanma olabilir diyor ve antibiyotik kullanmaya başladım. Ameliyat olduğuma pişmanım.
bi kullanın bakalım iyi gelecek mi geçmiş olsun. bu aml ı bi olan bi olmayan pişman zaten malesefff biz şanssız kesimdeyiz

Tşk ederim.kullanmaya başladim bakalim.sonuç ne olacak.ben deli gibi pişman olanlardanım.
Merhaba çok geçmiş olsun.siz ne yaptırmıştınız,kime yaptırmıştınız?ben de yeni üyeyim.liposuction mağdurlarındanım.erimeyen yağ enjeksiyonu yapabilen bir doktor bulmak istiyorum.benimde iç bacakta çökme ve dalgalanma var

Fiyatlar cok degisik cnm hangi dr.a yaptiracagin önemli benim dr.u özelden yazabilirim cok memnunum ben yapdigi isin arkasinda fiyati da gayet uygun rotüsüde fiyat almiyo
Özelden bilgilendirirseniz doktorunuz adı nette olmasa aşağı yukarı bi fiyat söylerseniz benimde aklımda bişeyler olmuş olur çok sevinirim...

Kizlar evime geldim bu sabah bebislerime kavusdum sükür,bacaklarim böyle kalirsa süper olur erime olmaz insallah vücudumda yag da kalmadi zaten cok mutluyum zor acili dönem ama bu benim hayalimdi bakiyorum bunlar benim mi gercekden.Darisi olmayanlarin basina aci cekmeden maalesef bu isler olmuyo ama yeterince istek varsa icinizde yapdirin derim

L bacagım yağ dolgusu yaptırdım f.b ank.da

Cnm ya cok sevindim resim paylasirmisin

merhabalar.

ben 8 nisanda bacaklarıma yağ dolgusu yaptırdım. ama yeterli gelmedi. büyük bir kısmı eridi. yaz sonu tekrar yaptırmayı düşünüyorum. acaba ikinci kez yaptırıp ta yine aynı şekilde memnun olmayan var mı? ikinci de kesin sonuca ulaşabilir miyim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…