Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Cok gecmis olsun arkadaslar kolay degil yasadiklariniz inaniyorumki bu agrilar gececek,zaman gerekiyo sonucu düsünün bende cok korkuyorum haftaya sali oluyorum ameliyatimi cok zor bi dönem insallah deger ilerde keske dememek icin en iyisi yaptirmak kimisi cok az agriyla atlatiyo eygidigünler lipofilling olmusun hic duymadim bu yüzdende agrili olmusdur yoksa sadece yag alip enjekde de okadar dayanamiycak gibi olmuyo 6yerden girilmis bu hayli cok heryerin agrir tekrar cok gecmis olsun saatinde ilaclarini almayi unutma....

Evet benim de her bacakta 6sar deligim vardi. Bugun tam 1 ay oluyor, hala kalinlar. Odem oldugunu dusunmek istiyorum. Henuz aktif hayatima donemedim. Corap giyip cikarmak yaralar gecene kadar cok sancili, kesinlikle katiliorum. Ancak sonrasinda hem odem biraz geriliyor hem de corap esniyor. Merak etmeyin 3. Haftada bariz bir fark oluyor, 20. Gunden itibaren insan bi iyilesmis hissediyor ama simdi dusunuyorum da hala pek iyilesemedim. Isim geregi xok uzun sureler ayakta kaliyorum, oyle olunca bileklerim cok agriyor, bacaklarimi suruye suruye yuruyorum.. Ve kilo aliyorum, yememe dikkat etmeme ragmen. 300 gr aldiginda bile hayati kendine zehir edebilen, sacma takintilari olan bir insanim. Bu beni cok rahatsiz etti, rejim yapmak istiyorum ama bu cektiklerimin bir anlami olsun diye yapamiyorum.. Hadi bacaklarim zaten odemli de, kollarim kalinlasti. Acaba spora gidip sadece kol mu calissam? Ya da pilates vs? Kendi kendimi yiyorum, ameliyat oldugumu bilmeyen arkadaslarim kilo almissin dicekler diye onlarla gorusmek istemiyorum. haftaya doktoruma kontrole gidicegim, umarim guzel cevaplar alirim.. Ve umarim hepimizin sonuclari cok guzel olur

öncelikle çok geçmiş olsun. umarım bir an önce iyileşirsiniz.
ben de 8 nisanda bacağıma yağ dolgusu yaptırdım. eğer ben ameliyat olmadan önce bu yazınızı okumus olsaydım cok korkardım ve belki de vazgecebilirdim bile. ama sizin yaşadıklarınızın tam aksine bende çok az ağrı oldu. 4 günden sonra işime geri döndüm. sadece biraz yanma ve spor yapmış gibi ağrı oldu o kadar.
ben de bu yorumu yapmak istedim ki insanlar korkmasın ve eğer rahatsız oldukları durumları varsa mutlaka operasyonu yaptırsınlar. çünkü o kadar dayanılmayacak gibi ağrılar olmayabilir ve 2-3 günlük sıkıntıdan sonra tüm yaşamları boyu sorun edecekleri durumlarından tamamen kurtulabilirler. tabi tek önemli nokta hekim seçiminizi doğru yapmak ve istediğinizi tam olarak doktorunuza aktarabilmek.

Slm lemansam sen sanirim foto ekliyebiliyorsun senin bacaklar harika olmusdu ama sargili gördüm suan nasil foto ekleyebilirmisin
Cnm bi ara eklerim benim bacaklarim iyi ama diz iclerim eridi belki biraz isterim doktorla gorusmem lazim iki ay sonra heralde rotusu 6 ay sonra yapiyolar benimde agustosta 6 ayim doluyor baldirlarim yeterli cok bile ama diz iclerim eridi diz icleri eriyince de baldirlar kotu gozukuyo sizcede oyle degilmi

Evet haklisin ama yine yaziyorum sana süper dolgu yapilnis gercekden ben cok cok begendim artik erimez zaten kalanida yeter

eskilerden bende yardım istiyorum baldır ve bilek bölgemde inanılmaz ağrılar var ve diz altımda zaman zaman yeri değişiyor geçen gün diz altımda elime bişey geliyordu dünde baldır kısmımda geliyor gibi ve sanki içerden morarmış gibi cilt rengim değişik topak topak gibi elime geliyor bu normal mi benim ilk kez başıma geliyor. Ne yapmalı

Offf ne diyosun cok kötü bu sen baya cok oldu ameliyat olali bu nasil mümkün acaba spor falanmi cok yapiyosun bende korkdum simdi verilen yaglar zamanla yerlesiyo ve yasiyo biliyoruz hayirdir insallah

Offf ne diyosun cok kötü bu sen baya cok oldu ameliyat olali bu nasil mümkün acaba spor falanmi cok yapiyosun bende korkdum simdi verilen yaglar zamanla yerlesiyo ve yasiyo biliyoruz hayirdir insallah
bilemiyorum ki elime gelen bişey var ve acıyor ne yapmalı kime gitmeli bilmiyorum.
çok spor yapmıyorum sadeçe geçen belediyenin parkındaki spor aletine oturup iki dk bacak çalıştım o kadar ondan mı oldu ki

Arkadaslar ben elden aldircam yag sütyen alti üstü acaba ordan yag aldiranlar sirtüstü yatabildinizmi olanlar lütfen yazsin korse giyiliyomu

26 ocakta ameliyat oldum.iki bacağımda da yağ konulan yerler hala mor.geçeceğe de pek benzemiyor.yaz geldi hala pantolon giyiyorum.daha önce ameliyat olanlar sizde de böyle bişey oldu mu? lütfen cevap verin.

26 ocakta ameliyat oldum.iki bacağımda da yağ konulan yerler hala mor.geçeceğe de pek benzemiyor.yaz geldi hala pantolon giyiyorum.daha önce ameliyat olanlar sizde de böyle bişey oldu mu? lütfen cevap verin.

8 nisanda oldum ben de. hiç morluk kalmadı. hatta 15-20 günde geçti morluklarım ama yumru yumru sertlikler kalmıştı. şu an onlar da azaldı.
biraz uzun sürmüş sizinki ama teniniz hassas demekki. umarım kısa zamanda geçer.

geçmiş olsun normal bizim bildiğimiz morluklar deri altı hematom yani kanamadır ve 15 20 gün hadi maksimum 1 aydır ve geçer sizinki morluk değil gibi muhtemelen deriye yakın yüzeyel yağ enjaksiyonu gerçekleştirildi sanki daha önce yenide diye bi arkadaşımız var onunda başına buna benzer bir şey gelmişti

Kizlar ameliyatimi dün oldum heryerim sargili kollara lazer lipoliz oldum bacaklara ilki gibi oldum yine rötus cok az gelirdi dr.um her bacaga 250cc koymus belimden de yag alindi cok ama cok agrim oldu dün inanin dogum sancisi gibiydi simitten de almis karnim cok agridi kollarimda suan iyim ama agri kesicilerle gecende konmusdu 560cc simdide 500cc eger buda yetmesse kafayi üsütürüm herhalde üst bölgemle orantili olsun diye baya yag alindi yine darisi olmayanlarin basina dr.umdan cok memnunum iyi arastirip öyle olun simdilik bukadar kizlar...
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…