Evet benim de her bacakta 6sar deligim vardi. Bugun tam 1 ay oluyor, hala kalinlar. Odem oldugunu dusunmek istiyorum. Henuz aktif hayatima donemedim. Corap giyip cikarmak yaralar gecene kadar cok sancili, kesinlikle katiliorum. Ancak sonrasinda hem odem biraz geriliyor hem de corap esniyor. Merak etmeyin 3. Haftada bariz bir fark oluyor, 20. Gunden itibaren insan bi iyilesmis hissediyor ama simdi dusunuyorum da hala pek iyilesemedim. Isim geregi xok uzun sureler ayakta kaliyorum, oyle olunca bileklerim cok agriyor, bacaklarimi suruye suruye yuruyorum.. Ve kilo aliyorum, yememe dikkat etmeme ragmen. 300 gr aldiginda bile hayati kendine zehir edebilen, sacma takintilari olan bir insanim. Bu beni cok rahatsiz etti, rejim yapmak istiyorum ama bu cektiklerimin bir anlami olsun diye yapamiyorum.. Hadi bacaklarim zaten odemli de, kollarim kalinlasti. Acaba spora gidip sadece kol mu calissam? Ya da pilates vs? Kendi kendimi yiyorum, ameliyat oldugumu bilmeyen arkadaslarim kilo almissin dicekler diye onlarla gorusmek istemiyorum. haftaya doktoruma kontrole gidicegim, umarim guzel cevaplar alirim.. Ve umarim hepimizin sonuclari cok guzel olur