Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim Icny
inşallah dediğiniz gibidir. ama şuan bakıyorum da bacağımın dizden yukarısı parantez gibiydi. iç kısımlar dolduruldu.
ama şu an ameliyattan sonraki 2 günden itibaren dolgunluk gitti. hatta neredeyse eski parantezliğine geri döndü :KK43:
artık dolgunluk olmaz yani bence eridi gitti. yarın kontrole gideceğim. bakalım doktor ne diyecek.
Gecmis olsun cnm dr.una ne kadar yag koydugunu sor,henen erimiyor sislik gidiyo sadece eger sertlik varsa onada masaj iyi geliyo ama yagin miktari önemli koyuldugu yer ne kadar buda

Gecmis olsun cnm dr.una ne kadar yag koydugunu sor,henen erimiyor sislik gidiyo sadece eger sertlik varsa onada masaj iyi geliyo ama yagin miktari önemli koyuldugu yer ne kadar buda

Teşekkür ederim.
iki bacağa toplam sıvıyla beraber 300 cc gibi bişey koyduğunu söyledi. ben de tam anlayamadım.
diz kısmımda aşırı derecede sert şişlikler var. masaj yap falan da demedi. akşamları uzat bacaklarını dinlen dedi sadece.
gerekirse tekrar yağ dolgusu yaparız dedi :KK43:
bir de basenlerden ve belimin yan tarafından yağ alındı. ama yine de hala basenlerimde de pek bi değişiklik yok.
çok az yağın vardı dedi.

Mrb arkadaslar bana fiyat bilgisi verebilir misiniz aşağı yukarı vacak silikonu için hiç bir fikrim bilgim yok bu konuda şimdiden teşekkürler

Mrb arkadaslar bana fiyat bilgisi verebilir misiniz aşağı yukarı vacak silikonu için hiç bir fikrim bilgim yok bu konuda şimdiden teşekkürler
Fiyatlar cok degisik cnm hangi dr.a yaptiracagin önemli benim dr.u özelden yazabilirim cok memnunum ben yapdigi isin arkasinda fiyati da gayet uygun rotüsüde fiyat almiyo

Ya parantez bacak ameliyatı olan yok mu aranızda lütfen cevap yazın

Merhaba,
Ankara'da Fb'ye ameliyat olan varsa, ameliyat süreci ve sonrası hakkında bilgi verebilir misiniz? Kök hücre yağ dolgusu yaptırmak istiyorum.
Bir de evli olanlar, eşlerini nasıl ikna ettiler? Ben henüz bu süreçteyim :KK43:

Neden kimse yardımcı olmuyo
Merhaba Nhl_09
Bacaklarim kalindi ve egrilik vardi. 20 gun once ameliyat oldum, henuz konusmak icin erken. Cunku sonuc icin en az 3 ay bekleniyor. Sormak istediklerin icin bana ozel msj atabilirsin. Forumda eski sayfalari okumani tavsiye ederim. Farkli gorusler, iyilesme sureci ve sonuclarla ilgili daha cok bilgi bulabilirsin. Gorusmek uzere :)

Kızlar bacaklara yağ dolgusu yaptıranlara bir sorun olucak. Yüzmeye nezaman başladınız. Doktorum bana bir yıl yğzme demişti die hatırlıyorum da. Ama bu yaz yüzmeye başlamak istiyorum.

1 yil mi?1 yil cok uzun bir sure degil mi? Ben denizi sormustum, 1 aydan sonra girilebilir ama guneslenme demisti.. Spor icin de 1 ay deniyor ama bilemedim, sormak lazim tabi ki her hasta da farkli sonucta

Merhaba 11 mayista ameliyatim var yarin kan vermeye gidicem dr lada ayrintili görüşürcem ben devlet hastanesinde olucam kesin ksrari yarin ki gorusme belirlicek ayrintilari yazarim mutlaka

Kızlar bacaklara yağ dolgusu yaptıranlara bir sorun olucak. Yüzmeye nezaman başladınız. Doktorum bana bir yıl yğzme demişti die hatırlıyorum da. Ama bu yaz yüzmeye başlamak istiyorum.
Bana 1 Aydan itibaren yuze yüzebileceğimi söylemişti. Ama öyle kardiyo olacak kadar uzun süreli ve tempolu değil. Ben de başlamıştım yüzmeye ama insan korkuyor haliyle. Sadece 30 dk.lik seanslar halinde yüzebildim. 2 ay yüzdüm şimdi ara verdim. Bir de ideal kilonun neyse belki biraz üstüyle op. Olunmalı. Kilo aldık evet yagin bir kısmı alındı vermek de yasak. Böyle mi kalıcaz yani. 2 3 kg verince direk 1 cm gidiyor. Riskli dönemi atlatınca yaglar kalıcı evet ama kilo verince bacaktan da gidiyor .erimek değil yağ hücresinin küçülmesi bu ama cm olarak farkediyor. Vücudunuz değişecek kadar kilo almayın .

Merhaba,
Ankara'da Fb'ye ameliyat olan varsa, ameliyat süreci ve sonrası hakkında bilgi verebilir misiniz? Kök hücre yağ dolgusu yaptırmak istiyorum.
Bir de evli olanlar, eşlerini nasıl ikna ettiler? Ben henüz bu süreçteyim :KK43:
Ben o dr.a oldum isinde cok basarili bende kök hücre oldum 3hafta dinlenmek sart kisiye göre degisir ama,bence kesinlikle esine anlatmalisin saklaman mümkün olmaz zaten inanin arkadaslar ben yillarca herkesden sakladim ama delilik gercekden sacma bu foruma katildikdan sonra hersey degisdi bakis acim degisdi inanin daha neler var hepsi allah vergisi iyi tarafi caresi var burda bu derdimizi paylasiyoruz niye ailemiz bilmesinki artik herkes estetige gidiyor ya burun ya meme yaptiriyo acik acik konusuyolar bence biz abartiyoruz rahat olun derim ben bu forum sayesinde benim bakis acim degisdi ve yakinlarima anlattim inanin cok rahatladim saklamayin hic kimse 4 dörtlük degil

Ya ben belki yanlis anlamis olanilirim soruyu eslerini nasil ikna ettiler sormusun bence anlat seni cok rahatsiz ettigini herseyde kisitladigini anlat büyük bi sorun diyebilirsin ve bunun artik caresi var,sadece destegine ihtiyacim var dersen ikna olur mutlaka

Günaydın.
baştan ben de eşime çok çekinerek söylemiştim. o da ''ne gerek var. sen benim için gayet güzelsin'' falan dedi. ama tabi ben de ciddi ciddi operasyon yaptıracağımı, bu konuda doktor araştırdığımı söyleyince o da tamam dedi.
ben eşim hariç hiç kimseye söylemedim. haftasonu şehir dışına çıkıyoruz dedik. 1 gece hastanede kalıp döndüm. 2 gün evde hastayım falan deyip yattım. iyileşme sürecim hızlı oldu benim.
Ama çok üzgünüm ki hiç olmadı bacaklarım. doktor 3 ayda belli olur diyo ama şuan belli yani eski görüntüm aynen duruyor.
3 ay bekle gerekirse tekrar yaparız dedi. tabi onlar için çok basit.
maddi manevi sıkıntı yaşa ve sonu hüsran :KK43:

Günaydın.
baştan ben de eşime çok çekinerek söylemiştim. o da ''ne gerek var. sen benim için gayet güzelsin'' falan dedi. ama tabi ben de ciddi ciddi operasyon yaptıracağımı, bu konuda doktor araştırdığımı söyleyince o da tamam dedi.
ben eşim hariç hiç kimseye söylemedim. haftasonu şehir dışına çıkıyoruz dedik. 1 gece hastanede kalıp döndüm. 2 gün evde hastayım falan deyip yattım. iyileşme sürecim hızlı oldu benim.
Ama çok üzgünüm ki hiç olmadı bacaklarım. doktor 3 ayda belli olur diyo ama şuan belli yani eski görüntüm aynen duruyor.
3 ay bekle gerekirse tekrar yaparız dedi. tabi onlar için çok basit.
maddi manevi sıkıntı yaşa ve sonu hüsran :KK43:
Cok haklisin cok zor sartlarda olabiliyoruz bu ameliyati kök hücre olmak gerek önceden alinip dondurulmus yag da koyan var 2ncide ama kök hücre gibi asla tutmuyo bicok kez okudum...dr.secimini iyi secin arkadaslar birde yeterince kilo olmasida önemli ayrica ilerde kilo vermek istediginizde benim gibi konan yaglarda gidiyo tabi cok zor cok suan sadece üst bölgeyi calisdirarak vermeye calisiyorum

Arkadaşlar merhaba, aslında bu foruma farklı bir nickle yıllardır üyeyim fakat ailemden ve yakın çevremden bu siteye üye olanlar ve beni tanıyanlar olduğu icin kız kardeşimin hesabı ile sizlere yazmak istedim çünkü bunu sizlere borçlu olduğumu düşünüyorum. Bende 3 yıl önce bacaklarıma yağ dolgusu yaptırdım çünkü bacaklarım aşırı derecede sorunluydu sizlere söyle tarif edeyim tam bir parantezdi. 2013 mayıs ayında Ankara'da Dr F.B. beni ameliyat etti tabi öyle muhteşem bişey çıkmadı ortaya sonuçta benim bacaklarım çok sorunluydu. Birinci yılın sonunda ücretsiz olarak sol bacağıma rötuş yapıldı çünkü asimetri vardı sonrasında sonuç daha iyi oldu. Eskiden uzun etek ve İspanyol paça pantolondan başka bişey giyemiyordum çevremdekiler bana hep ne kadar zevksizsin deyip duruyorlardı çünkü sorunumdan kimseye bahsedemiyordum hatta nedendir bilmem bacaklarım yüzünden utançtan yerin dibine giriyordum. Son üç yıldır ise dar paça pantolondan başka şey giymez oldum eğerki gerekliyse kısa elbiseler bile giyiyorum bu güne kadar kimse bacaklarıma anormal bi şekilde bakmadı bu inanılmaz bi duygu umarım birgün bunu hepiniz yasarsınız. Kızlar valla şükür üstüne şükür ediyorum bende sonunda bu güzel duyguyu yasadım diye. Bu arada yağlar çokta fazla erimedi operasyondan 3 ay sonra nasılsa hâlâ aynı şekilde duruyorlar. Offf birde bunun tatil kısmı var sizlerle paylaşmadan geçemeyeceğim eskiden iskenceden başka birşeye benzemeyen tatiller son 3 yıldır inanın muhteşem geçiyor. Kızlar bu yazıyı kesinlikle reklam amaçlı yazıp paylaşmıyorum sizlerede bi faydam olsun diye yazıyorum çünkü yaşadığınız bütün sıkıntıları bende en az sizler kadar yasadım ve sonunda tam anlamıyla olmasada yinede kurtuldum sayıyorum. Egerki maddi durumunuz yeterli ise ve yanınızda operasyon sonrasında en azından size 3 gün destek ve yardımcı olacak bi yakınınız varsa hiç düşünmeyin biran önce bu ameliyatı olun derim. Benim yazacaklarım şimdilik bu kadar sormak istediğiniz veya kafanıza takılan seyler varsa seve seve yardımcı olmaya çalışırım. Allah'a emanet olun sevgi ile kalın :KK36:

Ameliyat için kill aldığımkzda sonra asla vermemiz mi gerwkiyor yani. E o zaman bacaklar düzellyo belki ama geri kalan her yer berbat olacak

Teşekkür ederim.
iki bacağa toplam sıvıyla beraber 300 cc gibi bişey koyduğunu söyledi. ben de tam anlayamadım.
diz kısmımda aşırı derecede sert şişlikler var. masaj yap falan da demedi. akşamları uzat bacaklarını dinlen dedi sadece.
gerekirse tekrar yağ dolgusu yaparız dedi :KK43:
bir de basenlerden ve belimin yan tarafından yağ alındı. ama yine de hala basenlerimde de pek bi değişiklik yok.
çok az yağın vardı dedi.
yanlış mı anladım üst bacağa koyuldu yağ değil mi? üzgünüm ama 300 cc sadece dizin altını zor doldurur üst bacak için bunun katı yağ lazım en azından. yağ miktarı az

X