Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canım senin peki nekadar oldu yaptıralı eridimi bir Seans mi ysptin
Kizlar benim ilk halimi çektim profile girip bakın fotolarda yükleyemedim genele yorumlarınızı bekliyom yağ oldum ama yeni halimi atamadım bandajli çıkarınca atacam izmirde oldum ama doktorum korse çorabını önermiyom dedi eritiyormus yağları bende okuduğum kadarıyla bazı doktorlar yağ enjeksiyonunda da giydiriyo bu konuda bilgisi olanlar bilgi verebilirmi

Herkese merhaba.
ben de cuma günü bacaklarıma yağ enjeksiyonu yaptırdım. öyle çok abartılı bi ağrım olmadı ki ben ağrı eşiği düşük bir insanım. kayınvalidem alt katımda, annem yan binamda ve iki çocuklu olmama rağmen ameliyat olduğumu eşimden başka kimseye söylemedim. kimse de anlamadı. siz düşünün yani. tabi haftasonu olması avantaj oldu bana. haftasonları pek görüşmüyoruz çünkü.
ameliyattan sonra doktorumu görmedim, bu biraz canımı sıktı tabi. sanki hatalı bişey yapmış ta benden kaçmış gibi oldu.
neyse birkaç güne kontrole çağıracakmış.
şu an korseyle bakınca iyi gibi duruyor ama korse çıkınca ne ile karşılaşacağım, ne kadarı eriyecek çok merak ediyorum.
fazla yağ alıp dondururuz gerekirse tekrar enjeksiyon yaparız demişti. inşallah ikinciye gerek kalmaz.
sabırla bekliyorum.

Bana alt bacaklarıma yağ enjeksiyonu yapılmamış yaaaa hala ince Allah kahretsin

İstedim ama yanlış anlaşılma oldu galiba ya da anlaşılamadı. Aceleye geldi çarş görüşme perş ameliyat old için herhalde. Çok üzgünüm :mad:

ameliyat öncesi çizim yapmadı mı doktorun?
bana hep kendi sordu nerelerden alalım diye. nerelere enjekte edelim diye sorarak çizdi ameliyat öncesi.

Merhaba bende bugün iki saat önce oldum izmirde oldum yağ enjeksiyonu simit bölgemden yağ çektiler ama sol tarafta bir kanamam olmus hafif bir sıkıntıdan oluyo şu an normalmi
Canım hiç bilemiyorum ama olabilir öyle hafif sıkıntılar belki dikisin felan kanamistir .doktorun la bir irtibata geç bence

ameliyat öncesi çizim yapmadı mı doktorun?
bana hep kendi sordu nerelerden alalım diye. nerelere enjekte edelim diye sorarak çizdi ameliyat öncesi.

Sordu ben de söyledim bacım belki de heyecandan anlamamış olabilirim doktorla irtibata geçtim Bakalım ne diyecek.

X