Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm hangi Dr a gittin acabaKızlar selam bugün doktora gittim yağ çekme işlemi için 14bin ve yağ enjeksiyonu yapilacak yerler içinde 6bin istedi anlamadigim ikisi niye farkli fiyat oluyo. hayal oldu benim ameliyat bayıldım ü cret duyunca
Cok ama cok fazla gercekci bile degil bence baska doktor seceneklerini gozden gezdir. Sadece yag enjeksiyonu o kadar olamazSlm hangi Dr a gittin acaba
Misirpuskulu benim anlamadigim yağı enjekte etmek için bir yerden alacak almak için niye bu kadar çok para isteniyorArkadaşlar ben yağ enjeksiyonuna 7.800 verdim :) normalde de 6'ya yapılmıyomuydu zaten. Ben ortalama rakam 6 gibi diye biiliyorum. Burdan okuduklarımdan öğrendiğimde böyleydi :) kaça yapıolar 4 bine falan mı
Aa çok garip bi yanlış anlaşılma olmuş olmasın ? Ne bileyim liposakşın falan mı istediğini düşündü acaba. Yani bu imkansız, yağ enjekte ücreti yağın başka yerden çekilip ihtiyaç duyulan yere enjekte edilmesi operasyonunun tümünün ücretidir :) kesinlikle bi yanlış anlaşılma var. Çok garip :)Misirpuskulu benim anlamadigim yağı enjekte etmek için bir yerden alacak almak için niye bu kadar çok para isteniyor
Bizim doktorlarımız aynı mı enigma. A.K miValla öyle dedi 14 bin yağ çekmek için yağ enjeksiyonu ayrıca 6 bin şaka gibi
Cok sacma geldi banada yag enjektesi olmak icin yag almasi gerek buda tek fiyat bence bikac dr.la görüs hicde normal degil ama sen lipo olucaksan o baskaKızlar selam bugün doktora gittim yağ çekme işlemi için 14bin ve yağ enjeksiyonu yapilacak yerler içinde 6bin istedi anlamadigim ikisi niye farkli fiyat oluyo. hayal oldu benim ameliyat bayıldım ü cret duyunca
Evet aynı canimBizim doktorlarımız aynı mı enigma. A.K mi
Yok canım lipo falan yok sadece bacak dolgusu olmak istiyorum.Cok sacma geldi banada yag enjektesi olmak icin yag almasi gerek buda tek fiyat bence bikac dr.la görüs hicde normal degil ama sen lipo olucaksan o baska
Mümkün değil enigma. Kaç kışı gitti buadama. Daha yeni yaptıranlar var ben de bunlardan biriyim. Hatta peşin ödicem dedim azbuçuk indirim de yaptırdım :) kesin bi yanlış anlaşılma var ama ben anlamadımEvet aynı canim
Ben olsam bu fiyata hayatta olmam ameliyat sanki altindan yag koycak baska dr.larlada görüs anladimki benim ameliyat oldugum dr. Fiyat olarak en iyiMümkün değil enigma. Kaç kışı gitti buadama. Daha yeni yaptıranlar var ben de bunlardan biriyim. Hatta peşin ödicem dedim azbuçuk indirim de yaptırdım :) kesin bi yanlış anlaşılma var ama ben anlamadım
Bende anlamadım evet biliyorum bu rakamı hiç duymadım bende MAİL atıp tekrar soruyu bariMümkün değil enigma. Kaç kışı gitti buadama. Daha yeni yaptıranlar var ben de bunlardan biriyim. Hatta peşin ödicem dedim azbuçuk indirim de yaptırdım :) kesin bi yanlış anlaşılma var ama ben anlamadım
Ben de olamam zaten bu kadar abartı rakama senin doktorun kim acabaBen olsam bu fiyata hayatta olmam ameliyat sanki altindan yag koycak baska dr.larlada görüs anladimki benim ameliyat oldugum dr. Fiyat olarak en iyi
Arkadaşlar 7-9000 arası fiyat verio A.KBen olsam bu fiyata hayatta olmam ameliyat sanki altindan yag koycak baska dr.larlada görüs anladimki benim ameliyat oldugum dr. Fiyat olarak en iyi
Ve kesinlikle cok basarılı bir doktor. Şimdiye kadar gıden kımsenın üzüldüğünü ya da bir defotmasyon yaşadığını duymadım.Arkadaşlar 7-9000 arası fiyat verio A.K
Kendim yeni oldum. Bi yanlışlık olmalı dıorum. Hatta burdan biri daha gitti yeni operayon oldu adama. Özelden konusıoruz. Bu ücrette bi yanlışlık var
Cnm önce dr.unu cok iyi düsünerek arastirarak secmelisin aceleye gelmez silikon +yag enjekte olabilir silikon biryere kadar oluyo misal bilekler ayni kaliyo yada diz icleri özelden hangi dr.a gittigini bana yazabilirsin ben sadece yag enjektesi oldum gayette memnunum rötus olcam yakinda onuda dr.um ucretsiz yapiyo sorun olursa elimden geldigince yardimci olurum zor bir sürec insallah olmayanlarda olur bu dertten kurtulur....
Yazdim özelden cnmhey hey heyyy....
canım nerde ve ne kadara yaptırdın paylaşırmısın lütfeennn....