canım senin popoda nasıl bir sorun oldu? ben de bundan 1 yıl önce silikon+yağ enjeksiyonu yaptırdım popom hariç hiçbir yerde yağ olmadığı için oradan alındı mecbur. toplamda 160 cc alınmasına rağmen ameliyattan sonra sarktı popom hamur gibi yumuşak bir tuhaf oldu. uzun süre spor da yapamadım tabi ameliyattan dolayı. daha sonra squat ve pilatesle toparladım baya ama popomun sağ tarafında bir çukurluk oluştu maalesef selülit gibi değil yağ enjeksiyonundan olduğunu düşünüyorum. işin kötü tarafı ise dizlerime tekrar yağ enjekte edilmesi gerekiyor ve hala yeterince kilo alamadığım için yine mecbur popodan da alınacak yağ iyice girintili çıkıntılı olacak diye korkuyorum ama o kadar masraf yapıp acı çektim bacaklarımın düzgün de olmasını istiyorum. o çukurların bir çözümü var mı kızlar? kilo almak, masaj, spor, vs. ile bir zaman düzelir mi tamamen? bir de ben ilk ameliyattan sonra salaklık edip yarım varis çorabı giymiştim bu çukurluk ondan kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum. bu kez popo kaldırma özelliği olan sıkı bir ameliyat sonrası korsesi aldım işe yarar mı sizce lütfen bana fikir verin kızlar