- 17 Nisan 2012
- 96
- 29
bilmiyorum canım ben ankarada oldum ameliyatYağ ALINAN yerlerde sorun yaşayan arkadaşlar Dr larınız aynı mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyorum canım ben ankarada oldum ameliyatYağ ALINAN yerlerde sorun yaşayan arkadaşlar Dr larınız aynı mı acaba
Bu resimdeki bacaklar kimin soocute. Aman Allahım nutkum tutuldu. Nasıl bir morarma bubenim yağ aranmadık yerim kalmamış ki uyluk kısımlarından bile alınmış halbuki çizim falan yapılmamıştı oralara böyle kanüllün girdiği yerler şiş sokulmuş gibi belli belli
Eki Görüntüle 1762857
şu morlukların olduğu yerlerden yağ alınmış mesela
haklısın yine bendeh dünya yağ çıkmış 1800 cc bi konserve kavanozu kadar seninki bi çay bardağı
:)
benim yağ aranmadık yerim kalmamış ki uyluk kısımlarından bile alınmış halbuki çizim falan yapılmamıştı oralara böyle kanüllün girdiği yerler şiş sokulmuş gibi belli belli
Eki Görüntüle 1762857
şu morlukların olduğu yerlerden yağ alınmış mesela
haklısın yine bendeh dünya yağ çıkmış 1800 cc bi konserve kavanozu kadar seninki bi çay bardağı
:)
evet benim bunlar yakın çekim en mor hali hatta simsiyahtıbu senin bacak mı böyle mosmor kuzum bende bukadar morarmamıştı
benim bacaklarımın arkası yani uyluk kısmı 3 hafta içinde geçti geçmesine ama zorlandığı için olduğu aklıma gelmedi bide neden basenim değil göbek değilde bacak arkam anlamadım meğer ordan da yağ aranmış oturmak bile çok zordu. bu haldeBu resimdeki bacaklar kimin soocute. Aman Allahım nutkum tutuldu. Nasıl bir morarma bu
değil ben ist dayım h.... f....Yağ ALINAN yerlerde sorun yaşayan arkadaşlar Dr larınız aynı mı acaba
o işi bende anlamış değilim ki en iyisi olacağına keşke zamana yayıp iki seansta halletseymişiz böyle olmasaydıSenden nasil oyle cikarmis ya da ne gerek durmus o kadar com yaga anlamadim benden cikan 300 kusursu , dusunsene seninki kac kati ki benim yagim var yani yani bana yeten buydu
Ayy resime şok oldum bende mi böyle olcam sopayla dayak yemiş gibi :))) baya yemiş gibio işi bende anlamış değilim ki en iyisi olacağına keşke zamana yayıp iki seansta halletseymişiz böyle olmasaydı
boşuna bana zor gelmedi bu Opr ben önceden kas altı meme amel ı oldum sıfır ağrı ile ama bu Opr çok zor geldi. oturamıyordum bileAyy resime şok oldum bende mi böyle olcam sopayla dayak yemiş gibi :))) baya yemiş gibi
Tekrar tekrar geçmiş olsun soocute. Allah bi daha göstermesin. Bacakların şuan çok güsel. Umarım az birazcık içine su serpiliyodur.boşuna bana zor gelmedi bu Opr ben önceden kas altı meme amel ı oldum sıfır ağrı ile ama bu Opr çok zor geldi. oturamıyordum bile
ama abartmayıda sevmem cumartesi aml oldum çarşamba kursa gittim sabah çıkıp akşam döndüm.zordu ama imkansız değildi yinede.
eskisinden iyi allaha şükür ama 1200 cc lik yağda yok o kısmı anlamıyorum bir maceraydi bu aml benim için bitti gitti diyorum bol bol yağ olmadıkça riskli malz yağ sonuçta mantiken :)Tekrar tekrar geçmiş olsun soocute. Allah bi daha göstermesin. Bacakların şuan çok güsel. Umarım az birazcık içine su serpiliyodur.
Bana göndersen canımselam arkadaşlar.ben bu ameliyat için nazım durakla irtibata geçtim.7000 dolar fiyat verdi.baldırlara implant koyarak yapıyor.diz arkasından 5 cm lik kesi yapılarak kasların altına implant yerleştiriyor ve bacakların arasındaki açıklık kapanıyor.bu konuyla ilgili kendi hastasından örnek fotoğraf gönderdi.ilgilenen varsa özelden yollayabilirim
o zaman bunu tüm hastalarına söylesin ki insanlar sonradan pişman olmasın.Yani bnim de fazla yağım yok ve vucudum öyle sıkı değildik deforme olmaya müsait a.k ya bu şekilde mail attım fotoyla beraber bana deri altında dalgalanma olur dedi Yağ ALINAN yerlerde
Canım kendisi bunu sadece senin için mi söyledi yoksa genel olarak evet herkeste dalgalanma olur mu dedı. Bana böyle bişey demedi çünkü. ŞaşırdımYani bnim de fazla yağım yok ve vucudum öyle sıkı değildik deforme olmaya müsait a.k ya bu şekilde mail attım fotoyla beraber bana deri altında dalgalanma olur dedi Yağ ALINAN yerlerde
canım senin popoda nasıl bir sorun oldu? ben de bundan 1 yıl önce silikon+yağ enjeksiyonu yaptırdım popom hariç hiçbir yerde yağ olmadığı için oradan alındı mecbur. toplamda 160 cc alınmasına rağmen ameliyattan sonra sarktı popom hamur gibi yumuşak bir tuhaf oldu. uzun süre spor da yapamadım tabi ameliyattan dolayı. daha sonra squat ve pilatesle toparladım baya ama popomun sağ tarafında bir çukurluk oluştu maalesef selülit gibi değil yağ enjeksiyonundan olduğunu düşünüyorum. işin kötü tarafı ise dizlerime tekrar yağ enjekte edilmesi gerekiyor ve hala yeterince kilo alamadığım için yine mecbur popodan da alınacak yağ iyice girintili çıkıntılı olacak diye korkuyorum ama o kadar masraf yapıp acı çektim bacaklarımın düzgün de olmasını istiyorum. o çukurların bir çözümü var mı kızlar? kilo almak, masaj, spor, vs. ile bir zaman düzelir mi tamamen? bir de ben ilk ameliyattan sonra salaklık edip yarım varis çorabı giymiştim bu çukurluk ondan kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum. bu kez popo kaldırma özelliği olan sıkı bir ameliyat sonrası korsesi aldım işe yarar mı sizce lütfen bana fikir verin kızlar
Peki silikondan nasil memnunmusun yani vudunda yabanci bir madde var hissediyormusun engel oluyormu spor yaparken kosarken bisiklet sürerken agrilar uzunmu sürdü iyilesme asamasinda ve ne kadar sürede ayaklana bildin.. bende sadece yag enjsynu dusunuyorum ama sanirim yag bulamayacaklar zayifladim ve aramaktanda vucudumda cokuntu olsun istemiyorum olsun bitsin bir seferde silikon diyorum ama korkuyorumda bi kac kiside olumsuzluklari okudugumdan dolayi merak ediyorum senin süreci lütfen bilgi verebilirmisin?canım senin popoda nasıl bir sorun oldu? ben de bundan 1 yıl önce silikon+yağ enjeksiyonu yaptırdım popom hariç hiçbir yerde yağ olmadığı için oradan alındı mecbur. toplamda 160 cc alınmasına rağmen ameliyattan sonra sarktı popom hamur gibi yumuşak bir tuhaf oldu. uzun süre spor da yapamadım tabi ameliyattan dolayı. daha sonra squat ve pilatesle toparladım baya ama popomun sağ tarafında bir çukurluk oluştu maalesef selülit gibi değil yağ enjeksiyonundan olduğunu düşünüyorum. işin kötü tarafı ise dizlerime tekrar yağ enjekte edilmesi gerekiyor ve hala yeterince kilo alamadığım için yine mecbur popodan da alınacak yağ iyice girintili çıkıntılı olacak diye korkuyorum ama o kadar masraf yapıp acı çektim bacaklarımın düzgün de olmasını istiyorum. o çukurların bir çözümü var mı kızlar? kilo almak, masaj, spor, vs. ile bir zaman düzelir mi tamamen? bir de ben ilk ameliyattan sonra salaklık edip yarım varis çorabı giymiştim bu çukurluk ondan kaynaklı da olabilir diye düşünüyorum. bu kez popo kaldırma özelliği olan sıkı bir ameliyat sonrası korsesi aldım işe yarar mı sizce lütfen bana fikir verin kızlar
Bana söyledi ben kendi fiziki Yapımı söyledîm sen ameliyat oldun muCanım kendisi bunu sadece senin için mi söyledi yoksa genel olarak evet herkeste dalgalanma olur mu dedı. Bana böyle bişey demedi çünkü. Şaşırdım
Yok olucam. Bana bişey demedi, hadi hayırlısıBana söyledi ben kendi fiziki Yapımı söyledîm sen ameliyat oldun mu
Ben sorucam.korkutmak istemem ama ameliyat olmadan önce özellikle sorun bunları.
Çünkü sorduğunuz halde asla dedikleri takdirde güven sıfırlanıyo.
ama olabilitesi var derse gerçekci bi yaklaşım olur. zaten vücuttan yağ bulmak için çok zorlamadıkça ciddi bir şey olmaz diğer dalgalanmalar zaten oluyo çünkü derinin altına kanül sokuyorlar onun girdiği yerler bi şekil belli.
sadece gerçekci yaklaşımlara inanmak lazım