Bacak dolgusu yaptıran var mı?

sağ ol
güzel eskisinden iyi oldu yinede. kilo alınca daha da iyi oldu ama kafama takıldı hamile kalsam 15 kilo alsam o zaman ne olacak. şimdi bi kilo aldığımı bacağımdan anlıyorum :))
İşte bence bacaklar kalunlaştırılmamalı. Bazıları kalın olsun bacaklarım diyo ya. Bence ince ama düzgün olmalı. Ama olsun soocute kilona dikkat edersin işte :) iyi olur.

Ne zaman geçer bacaklarım delik deşik ve bu çoraplar çok sinir bozucu.
Ne zaman geçer bacaklarım delik deşik ve bu çoraplar çok sinir bozucu.
Canim bi mudahale gecirdin sisliginde olucak agrinda delik desik olmanda. Sonucta yag alinip yag verildi delik acilacak elbet ve acilan delikler agriycak normal sonuclar bunlar. Bir ayda sislik olur fazlaca

Cok gecmis olsun masalcikiz artik iyilesmene bak,sisler geciyo aci da öyle zamanla yastik koy bacaklarin altina fazlada bir is yapma kimimiz coluk cocukdu ev isiydi pek dikkat edemedik pinguinler gibi dolandim ben mecburen keske bukadar yapmasaydim diyorum simdi belkide bukadar erime olmazdi gerci bünye isi umarim cok mutlu olursun istedigin gibi olmusdur

Cok gecmis olsun masalcikiz artik iyilesmene bak,sisler geciyo aci da öyle zamanla yastik koy bacaklarin altina fazlada bir is yapma kimimiz coluk cocukdu ev isiydi pek dikkat edemedik pinguinler gibi dolandim ben mecburen keske bukadar yapmasaydim diyorum simdi belkide bukadar erime olmazdi gerci bünye isi umarim cok mutlu olursun istedigin gibi olmusdur
Tşk ederim.

Canim bi mudahale gecirdin sisliginde olucak agrinda delik desik olmanda. Sonucta yag alinip yag verildi delik acilacak elbet ve acilan delikler agriycak normal sonuclar bunlar. Bir ayda sislik olur fazlaca
Ama o delikler iyileşince iz bırakmıyor dimi. Allahım nolur belli olmasın :KK43:

Ama o delikler iyileşince iz bırakmıyor dimi. Allahım nolur belli olmasın :KK43:
bende 11 delik vardı basen kısmındakiler geçti ararsam bulurum. ama kasık kısmındakiler birazcık belli dizdekilerde geçti gibi bilekte sağ sol farklı biri belli gibi ama çok değil diğeri pek belli sayılmaz. mart 21 de bir yıl olacak. bence izlere takılma bir yıl maksimum iki yılda geçer. güneşlenmek çok iyi geldi bana bronzlaşınca belirsiz oldu.
tabi bende dikiş yoktu. kanül iziydi sadece

bende 11 delik vardı basen kısmındakiler geçti ararsam bulurum. ama kasık kısmındakiler birazcık belli dizdekilerde geçti gibi bilekte sağ sol farklı biri belli gibi ama çok değil diğeri pek belli sayılmaz. mart 21 de bir yıl olacak. bence izlere takılma bir yıl maksimum iki yılda geçer. güneşlenmek çok iyi geldi bana bronzlaşınca belirsiz oldu.
Hadi ya bir yıl mı, ben yaza evleniorum kocama ne dicem ki ben :KK43: off. Okadar düşündüm düşündüm bu aklıma gelmedi. Okadar soru çıkarttım kendime bunu es geçmişim. Hala vaktim varken vaz mı geçmeliyim? Siz ne dersiniz kızlar. Off ya

Buarada cevabın için çok teşekkür ederim soocute

Hadi ya bir yıl mı, ben yaza evleniorum kocama ne dicem ki ben :KK43: off. Okadar düşündüm düşündüm bu aklıma gelmedi. Okadar soru çıkarttım kendime bunu es geçmişim. Hala vaktim varken vaz mı geçmeliyim? Siz ne dersiniz kızlar. Off ya
ameliyat olmazsan sonra zok olursun izleri kafaya takma ağda yaptım batık oldu dersin zaten çokta belli olmuyo sanki sinek ısırmış sende kaşımışsın da kabuk bağlamış gibi gerçi kabuk yok ama öyle kremler var sürersin geçer ben bir şey sürmemiştim

Kızlar bacak şekillendirici slikon diye bişey varmış dıştan bacağa yapıştırılıyor face de var bakın isterseniz...

Screenshot_2016-01-31-21-48-46.png

Kızlar herkese cevapları için çookk teşekkür ederim. Bende de yaralar kolay kolay geçmez maalesef. Bi kaç krem ismi öğrendim onları da alayım, ve dua edeyim yaza kadar geçsin. En azından dikkat cekecek sekilde kalmasınlar. Evet soocute şimdi yaptıramazsam bidaha yalan olur. Hayırlısı artık, umarım ck memnun kalırım.

Birde doktor gelmeden önce bazı testleri yaptırmam gerektiğini söyledi. Asistanı da aile hekimliğine gidip yaptırabılırsınız dedı. Süz o testleri nerde yaptırdınız kızlar, kaç günde çıkı sonuç. Bir de aile hekimi ne için lazım falan gibi sorular soruo mu yoksa tamam dıyıp kan mı alıolar :)

Birde doktor gelmeden önce bazı testleri yaptırmam gerektiğini söyledi. Asistanı da aile hekimliğine gidip yaptırabılırsınız dedı. Süz o testleri nerde yaptırdınız kızlar, kaç günde çıkı sonuç. Bir de aile hekimi ne için lazım falan gibi sorular soruo mu yoksa tamam dıyıp kan mı alıolar :)
Canim anlamadom sen hangi doktor gittin ki ? Cunku onlari doktorlar yapiyor yani mudahaleye baslamadan once tahluller yapiliyor, benden ikisinde de istenmedi bir sey

Kızlar bacak şekillendirici slikon diye bişey varmış dıştan bacağa yapıştırılıyor face de var bakın isterseniz...
Bunlarla doldu evim cok kullandim :) yazin sicaktan pisirir ve pis kokar ayak gibi hatta bazen pantoluna terin cikabilir, kisin dondurur yani bunu kullandigim hafta hastala oldum surekli bacaklarom titriyordu. Ama bunlara ragmen direndim ve kullandim :) yazin guzel cok yurumiyceksen sicakta kalmiycaksan hele ki cabuk terlemiyorsan cok iyi

X