Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Herkese günaydın,
Ben 24 Aralık Perşembe günü FB'ye ameliyat oldum. Bacağındaki 180 cc lik Silimed marka asimetrik silikonları çıkardı ve yerine 135 cc lik Eurosilikon asimetrik silikon koydu. Ayrıca bel ve karın bölgemden de yağ alıp diz içine ve silikonların uç bölgelerine kök hücre nakli yaptı. Bu yağların erimeyeceğini söyledi. Bir de çılgınlık yapıp meme implantı da yaptırdım kendisine. Hastanede 1 gece kaldım. Bütün gece kusmam dışında ki benimki anesteziye karşı bir reaksiyon hep böyle olur bende, herşey süperdi. Bacağımda öncesinde de silikon olduğu için aşırı bir ağrım olmadı, gayet normal bir şekilde yürüdüm. Biraz dikiş yerleri acıdı tabi. FB genç ama bence son derece başarılı bir doktor. İlgili, nazik ve mesafeli. Yardımcısı hergün telefon edip nasıl olduğumu, herhangi bir şikayetim olup olmadığını sordu. Hastane de lüks ve güzel bir hastane. Bacağımda şu an emboli çorabı var, bugün çıkacak. Eğer sonradan bir kalınlaşma olmazsa bacağımda şimdiden 3 cm lik bir incelme var, ayrıca o kaslı erkek bacağı görüntüsü de yok. Umarım ilerleyen zamanda bir değişiklik olmaz. Ben şu anda mutluyum... Paylaşmak istedim.....

Hayırlı olsun canım. Biliyor Musun aynı durumdayız. Bende hem bacak silikon hem meme silikon aynı anda oldum geçen ay. Bacakta 135 Cc eurosilikon koyuldu :) ama bende yağ olmadığından yapılamadı maalesef. İnşallah herşey istediğimiz gibi olur ve kalır. Çok geçmiş olsun sanada tekrar hayırlı olsun

Hayırlı olsun canım. Biliyor Musun aynı durumdayız. Bende hem bacak silikon hem meme silikon aynı anda oldum geçen ay. Bacakta 135 Cc eurosilikon koyuldu :) ama bende yağ olmadığından yapılamadı maalesef. İnşallah herşey istediğimiz gibi olur ve kalır. Çok geçmiş olsun sanada tekrar hayırlı olsun
Evet çok enteresan.... Nasıl peki durumumuz... Bana verdikleri bu sutyen beni çok rahatsız ediyor.... Normal günlük yaşantımıza döndünüz mü... Bacaklarda bir değişiklik oldu mu... Size de geçmiş olsun....

Arkadaşlar slm a.k ya yağ enjeksiyonu olmayı düşünüyorum ama bacaklarım dolu dolu olsun istiyorum az yağ
Koyduğunu öğrendim bilgi verebilir misiniz acaba

Merhaba arkadaşlar a.k. İle iletişime geçtim. Fotoğraf gönderdim hemen cevap yazdı, beni her konuda aydınlattı sağolsun. Şimdi sıra eşimi ikna etmekte :) bu da benim çarpıklarım :)

Eklentiler

• _20151228_145320.JPG
    _20151228_145320.JPG
    33,6 KB · Görüntüleme: 187
Merhaba arkadaşlar a.k. İle iletişime geçtim. Fotoğraf gönderdim hemen cevap yazdı, beni her konuda aydınlattı sağolsun. Şimdi sıra eşimi ikna etmekte :) bu da benim çarpıklarım :)
Ayy bununun neresi carpik allah askina yapilmaya gerek yokki yaptiranlarin cogunun bacagindan güzel bunun neyini yaptiracaksin

Evet çok enteresan.... Nasıl peki durumumuz... Bana verdikleri bu sutyen beni çok rahatsız ediyor.... Normal günlük yaşantımıza döndünüz mü... Bacaklarda bir değişiklik oldu mu... Size de geçmiş olsun....
İyiyim cnm döndüm sayılır normal yaşantıma. Önceleri hiç yürüyemeyecekmişim gibi hissediyordum ama şimdi iyiyim. Memelerde daha iyi. Benim kas altı oldu bayağı ağrı çektim uzun Zaman yatıp doğrulamadım ama şimdi iyi çok şükür. Keşke ikisini de daha önce yaptırsaydım çok acı çektim ama bir an bile pişman olmadım :)

Bencede güzelmiş bacaklarınız. Çarpık değil yalnızca hafif arası açık alt bacağınızın. Zaten o da ufak Bi yap dolgusu ile tamamen birleşir diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun kararınız :)

Arkadaşlar slm a.k ya yağ enjeksiyonu olmayı düşünüyorum ama bacaklarım dolu dolu olsun istiyorum az yağ
Koyduğunu öğrendim bilgi verebilir misiniz acaba
Merhaba,
Bacaklarınızın fotoğrafını kendisi ile paylaşın isterseniz. Cevap veriyor kendisi. Kafanıza yatarsa randevu alıp görüşmeye gidersiniz. Görüşme ücretli ama eğer karar verirseniz operasyon ücretinden düşüyor.
Kolaylıklar diliyorum size :)

Ayy bununun neresi carpik allah askina yapilmaya gerek yokki yaptiranlarin cogunun bacagindan güzel bunun neyini yaptiracaksin
yok ihtiyacı var

bu arada eğer kilo alabilirsem rötuş yaptırıcam ama kilo alamazsam da bi şekilde riske girip olmak istiyorum diz altlarım eridi sence riske girmek lazım mı dr çok açıklayıcı ondülasyonu göze alırsan ben yaparım dedi aynı seansta göbeğimide düzeltecek

yok ihtiyacı var

bu arada eğer kilo alabilirsem rötuş yaptırıcam ama kilo alamazsam da bi şekilde riske girip olmak istiyorum diz altlarım eridi sence riske girmek lazım mı dr çok açıklayıcı ondülasyonu göze alırsan ben yaparım dedi aynı seansta göbeğimide düzeltecek
Bense sen daha bekle riski goze alma daha kotusunu dusun ve kilo almaya calis ozaman yaptir derim.bu arada bana yaglisin dixen dr simdi yagin yok diyor sinir tepeme cikti dalgami geciyo anlamadim

A.k. Silikon+yağ hücre enjeksiyonu birlikte olmalı dedi düşünün yani :) aslında mini şortta böyle pek göze çarpmıyo ama pantolonda cok belli ve yürürkende cok kötü duruyor.

A.k. Silikon+yağ hücre enjeksiyonu birlikte olmalı dedi düşünün yani :) aslında mini şortta böyle pek göze çarpmıyo ama pantolonda cok belli ve yürürkende cok kötü duruyor.
Bencede silikon olabilir, pantalonlu halini tahmin edebiliyorum çünkü şortla benimkiler de iyi duruo ama pantalonla görüntü hoş deil :)

Bense sen daha bekle riski goze alma daha kotusunu dusun ve kilo almaya calis ozaman yaptir derim.bu arada bana yaglisin dixen dr simdi yagin yok diyor sinir tepeme cikti dalgami geciyo anlamadim

dr lar artık mesleklerini sadece para kazanmak için yaptıkları için bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor normaldir

göbeğimi düzeltecek o bile sevindiriyor beni üstelik yaşadığım şehirde popomda da oluşan ondülasyonları düzeltcek ah gökte ararken yerde buldum bu dr u

yağın çok yoksa silikon artı yağ demesi normal ama yağın varse iki seansta olsa çözülür çok zayıf gibi gelmedin

dr lar artık mesleklerini sadece para kazanmak için yaptıkları için bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor normaldir

göbeğimi düzeltecek o bile sevindiriyor beni üstelik yaşadığım şehirde popomda da oluşan ondülasyonları düzeltcek ah gökte ararken yerde buldum bu dr u
Cok sevindim socute sonunda muradına ericeksin. Ohh bee :)

Varla yok demek arasindaki koca bi farki anlayamadim ki... senin adina sevindim canim inslh bu sefer iyisi olur. Iyi dr bulmak cok zor yaaa..

X