- 20 Nisan 2012
- 119
- 46
Herkese günaydın,
Ben 24 Aralık Perşembe günü FB'ye ameliyat oldum. Bacağındaki 180 cc lik Silimed marka asimetrik silikonları çıkardı ve yerine 135 cc lik Eurosilikon asimetrik silikon koydu. Ayrıca bel ve karın bölgemden de yağ alıp diz içine ve silikonların uç bölgelerine kök hücre nakli yaptı. Bu yağların erimeyeceğini söyledi. Bir de çılgınlık yapıp meme implantı da yaptırdım kendisine. Hastanede 1 gece kaldım. Bütün gece kusmam dışında ki benimki anesteziye karşı bir reaksiyon hep böyle olur bende, herşey süperdi. Bacağımda öncesinde de silikon olduğu için aşırı bir ağrım olmadı, gayet normal bir şekilde yürüdüm. Biraz dikiş yerleri acıdı tabi. FB genç ama bence son derece başarılı bir doktor. İlgili, nazik ve mesafeli. Yardımcısı hergün telefon edip nasıl olduğumu, herhangi bir şikayetim olup olmadığını sordu. Hastane de lüks ve güzel bir hastane. Bacağımda şu an emboli çorabı var, bugün çıkacak. Eğer sonradan bir kalınlaşma olmazsa bacağımda şimdiden 3 cm lik bir incelme var, ayrıca o kaslı erkek bacağı görüntüsü de yok. Umarım ilerleyen zamanda bir değişiklik olmaz. Ben şu anda mutluyum... Paylaşmak istedim.....
Hayırlı olsun canım. Biliyor Musun aynı durumdayız. Bende hem bacak silikon hem meme silikon aynı anda oldum geçen ay. Bacakta 135 Cc eurosilikon koyuldu :) ama bende yağ olmadığından yapılamadı maalesef. İnşallah herşey istediğimiz gibi olur ve kalır. Çok geçmiş olsun sanada tekrar hayırlı olsun