Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle bi durum var benim bacaklarım aynı zamanda kaslı yani vücut olarak kas kütlem daha yoğun yani bacaklarım ince zaten değil kaslardan dolayı e silikon koyulsa iyice futbolcu bacağı gibi olacak sadece yağyla dağ çözülürmü bilemiyorum. Ki gerçekten şöyle bişey var bu hastalık yani Vücutta bi sorun uzun vadede postürü bozan ve kireçlenmeye neden olan bişey. Aslında diş teliyle mantıken aynı işlevi görüyor
Normalde yağ dolgusu için yağ alınacaksa fazla olan yerlerden alınıyor. Benim fazla yağım olmadığı için tıpkı liposakiın yapar gibi tüm karnıma belime şekil verip çıkardığı yağları da bacaklarıma kullanmış. İlk ameliyatta karın korsesi giymedim gerek yok demişti. İkincide giydim daha geniş bir alandan yağ almıştı
Aslında Haklısınız orada gerçekten benimle vakit kaybetmemeleri gerekiyor bir ton yürüyemeyen ya da daha ciddi problemleri olan insanlar varkireçlenme basma ile ilgili dediğim gibi sen internete selim muğrabi yaz ve sitesinden biraz oku araştır ayak düzgün basarsa diz düzgün olur kalça düzgün olur omurga düzgün olur tüm bunlar zincirlemedir ayrıca manuel terapi yaptırıp omurganı düzeltebilirsin böylece kalça kemiğin düzgün dizler bacaklar düzgün basacak hepsi domino etkisi göstermiş olacak ha tüm bunlar ileriki yaşların için gerekli. önceliğin vitaminlere baktırmak olsun ben d vitamini aldım ayrıca manuel terapi yaptırdım vücut posturum düzeldi duruşum basışımda da düzeltilmesi gereken şeyler var
eğer ille ameliyat olmak istiyorsan birçok üni hastanesinde havada kaparlar merak etme Baltalimanı olmaz yapmazlar yapmamaları gerek
Bende iki dogum var scoote hatta sezeryan kesisinin tam üstüne bişey yapmıycam orda deri esnemiş dedi orası artık kremlerle filan toparlanırpeki sen doğum yapmışmıydın liposuction yapıldı yani bi dr da bana lazer liposuction yaparsak düzelir demişti ama artık güvenimde kalmadı herkes birşey diyor
çok soru sordum kusura bakma deri esneyince belki gerçekten yapılabilecek bir şey yoktur benim kendi dr um cihaz önerdi çünkü yapabileceği bir şey yokmuş ama başka dr lazer lipo ile düzelir dedi kiminki doğru bende bilmiyorum zamanla göreceğim bunu çok teşekkür ederimBende iki dogum var scoote hatta sezeryan kesisinin tam üstüne bişey yapmıycam orda deri esnemiş dedi orası artık kremlerle filan toparlanır
Ne demek canım istediğin kadar sorabilirsin amacımız birbirimize yardımcı olmak iyi kötü tecrübelerimizi paylaşmak. Lazer lipo çözüm olursa bende denerim ne güzel olur.çok soru sordum kusura bakma deri esneyince belki gerçekten yapılabilecek bir şey yoktur benim kendi dr um cihaz önerdi çünkü yapabileceği bir şey yokmuş ama başka dr lazer lipo ile düzelir dedi kiminki doğru bende bilmiyorum zamanla göreceğim bunu çok teşekkür ederim
Ben resim göremiyorum toranjArkadaki villada için özür diliyorum, bunlar benim çarpıklar
Çok geçmiş olsun, fotonu paylaşırsan çok sevinirim canımHerkese günaydın,
Ben 24 Aralık Perşembe günü FB'ye ameliyat oldum. Bacağındaki 180 cc lik Silimed marka asimetrik silikonları çıkardı ve yerine 135 cc lik Eurosilikon asimetrik silikon koydu. Ayrıca bel ve karın bölgemden de yağ alıp diz içine ve silikonların uç bölgelerine kök hücre nakli yaptı. Bu yağların erimeyeceğini söyledi. Bir de çılgınlık yapıp meme implantı da yaptırdım kendisine. Hastanede 1 gece kaldım. Bütün gece kusmam dışında ki benimki anesteziye karşı bir reaksiyon hep böyle olur bende, herşey süperdi. Bacağımda öncesinde de silikon olduğu için aşırı bir ağrım olmadı, gayet normal bir şekilde yürüdüm. Biraz dikiş yerleri acıdı tabi. FB genç ama bence son derece başarılı bir doktor. İlgili, nazik ve mesafeli. Yardımcısı hergün telefon edip nasıl olduğumu, herhangi bir şikayetim olup olmadığını sordu. Hastane de lüks ve güzel bir hastane. Bacağımda şu an emboli çorabı var, bugün çıkacak. Eğer sonradan bir kalınlaşma olmazsa bacağımda şimdiden 3 cm lik bir incelme var, ayrıca o kaslı erkek bacağı görüntüsü de yok. Umarım ilerleyen zamanda bir değişiklik olmaz. Ben şu anda mutluyum... Paylaşmak istedim.....
ilk silikonu ve yeni halini paylaşırsan sevinirim çok geçmiş olsun memnun kalacağına eminimHerkese günaydın,
Ben 24 Aralık Perşembe günü FB'ye ameliyat oldum. Bacağındaki 180 cc lik Silimed marka asimetrik silikonları çıkardı ve yerine 135 cc lik Eurosilikon asimetrik silikon koydu. Ayrıca bel ve karın bölgemden de yağ alıp diz içine ve silikonların uç bölgelerine kök hücre nakli yaptı. Bu yağların erimeyeceğini söyledi. Bir de çılgınlık yapıp meme implantı da yaptırdım kendisine. Hastanede 1 gece kaldım. Bütün gece kusmam dışında ki benimki anesteziye karşı bir reaksiyon hep böyle olur bende, herşey süperdi. Bacağımda öncesinde de silikon olduğu için aşırı bir ağrım olmadı, gayet normal bir şekilde yürüdüm. Biraz dikiş yerleri acıdı tabi. FB genç ama bence son derece başarılı bir doktor. İlgili, nazik ve mesafeli. Yardımcısı hergün telefon edip nasıl olduğumu, herhangi bir şikayetim olup olmadığını sordu. Hastane de lüks ve güzel bir hastane. Bacağımda şu an emboli çorabı var, bugün çıkacak. Eğer sonradan bir kalınlaşma olmazsa bacağımda şimdiden 3 cm lik bir incelme var, ayrıca o kaslı erkek bacağı görüntüsü de yok. Umarım ilerleyen zamanda bir değişiklik olmaz. Ben şu anda mutluyum... Paylaşmak istedim.....
ist a gelmene gerek yok fb gayet başarılı ve yaptığı işin arkasında duruyo için rahat olsunKızlar fb de operasyon geçiren var mı? Randevu için arıyorum 10 dk sonra arayın fotoğraf gönderdim sze döneceğiz dediler 3 gün oldu. Ak a foto yolladım anında cevap geldi.ama ist gidemiyorum.dr a operasyon yaptıran varsa cevaplara sevinirim ben mi önyargılıyım.
Tşklerist a gelmene gerek yok fb gayet başarılı ve yaptığı işin arkasında duruyo için rahat olsun