- 22 Ekim 2013
- 595
- 32
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok başarılı olmuş.İlk hali kızlar buldum
Teşekkür ederim erer darısı başına arkadaşımçok başarılı olmuş.
Çİlk hali kızlar buldum
Çok teşekkürler :) ilk halide çk iyiymiş :)İlk hali kızlar buldum
Canım bu da ilk operasyon sonrası mıBu da ilk hali ve akşam çekmiştim bunu sabah daha inceydiler yani
Hayırlı olsun canım. Çok güzel olmuşlar.Kızlar size naçizane tavsiyem olacak. Dr unuza nasıl bir bacak şekli istediğinizi çok iyi anlatın resim gösterin ne bileyim iyice anlasın yani. Olup olamayacağını söyler zaten. Nedenmi diyorum çünkü her dr un güzellik anlayışı farklı bizlerin de öyle. Aml tan çıkıpta ben böyle istememiştim dememek için iyice anlatın istediğiniz şeyi.ben şöyle yaptım mesela şu bacak şekillendirici varya ondan vardı bende. Onu evirdim çevirdim baktım Nasıl oluyo en çok beğendiğim şekle karar verip hocaya öyle gösterdim o da çizim yaptı yapıştırdığım yerden ve sonuç tam istediğim gibi oldu hem böylece olabilecek olanı da op öncesi aşağı yukarı görebiliyorsunuz.
Çok başarılı çok güzel görünüyor darısı başımıza diyelim inşallah en kısa zamandaİlk op sonrası
Cok güzel olmus gercekten. Hangi dr yaptirdin ve yagmi silikonmu birde maliyeti nekadar?Bu da ilk hali ve akşam çekmiştim bunu sabah daha inceydiler yani
Teşekkürler vanilla seninkiler Nasıl oldu yazmadın bayadır op oldun diye hatırlıyorumHayırlı olsun canım. Çok güzel olmuşlar.
Ak benim dr un cnm fiyatı özelden yazdımCok güzel olmus gercekten. Hangi dr yaptirdin ve yagmi silikonmu birde maliyeti nekadar?
Pınar düşün ben 38 yaşındayım iki yıldır giyiyorum yazlar kabus olmaktan çıktı:) bunca yıl pantolon:))))Herkese merhaba uzun zamandır takipteyim. 24 yaşındayım ne etek giyebildim ne de içime sinerek dar pantolon giydim artık bu durumdan kurtulmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Operasyon geciren arkadaşlar gecmiş olsun darısı bizim başımıza inşallahh...
neden giymiyorsun yapmayın şunu doya doya giyin kimsenin bacakları mükemmel değil.:)) ben gardırobumu etek elbiseyle doldurum cok seviyorum ama hiç giyemedim anca uzaktan bakıyorum :) sizin için cok mutlu oldum gercektenn sizde artık bu yaştan sonra keyfini cıkarın inşallah Bize de kısmet olur :)
Hiç özgüvenim yok bu konuda herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorummneden giymiyorsun yapmayın şunu doya doya giyin kimsenin bacakları mükemmel değil.
zamanına yazık etme kimse bakmıyor bundan emin olabilirsin. kendine eziyet etmeHiç özgüvenim yok bu konuda herkes bana bakıyormuş gibi hissediyorumm
Valla elimde değil inşallah şu ameliyatı olurumda salına salına gezerimzamanına yazık etme kimse bakmıyor bundan emin olabilirsin. kendine eziyet etme