Bacak dolgusu yaptıran var mı?

peki doktorunuz bi açıklama yaptımı bu çökmeler neden olmuş? birde özel olmazsa yaşınız kaç?ben 31 yaşındayım.

peki doktorunuz bi açıklama yaptımı bu çökmeler neden olmuş? birde özel olmazsa yaşınız kaç?ben 31 yaşındayım.
bi ara bu çökme değil yağ alındı göbekten deri gevşek vs demişti ama aylık fotolarda bile belli oluyordu üçgenimsi bi hat vardı karşıdan bakılınca en son görüşmemizde spor ve sıkılaşmayı sağlayan bu cihaz önerdi kendisinin yapabileceği bir şey yokmuş malesef .
spor yapıyorum düzenli olarak cihaz bulunduğum il de yok değişik cihazlar denedim ama pek faydasını görmedim yaşım 28

Çok geçmiş olsun canım. Bende silikon düşünüyorum sen memnun musun inşallah istediğin gibi olur. Operasyondan çok korkuyorum ben ya. Sen kime ameliyat oldum bir de mümkünse fiyat bilgisi paylaşabilir misin. Çok teşekkür ederim.
Merhaba. Mesajinizi yeni gordum, o yuzden cevap biraz gecikti kusuruma bakmayin. Ben memnunum, evet cok olmadi henuz ama bastan beri hic pisman olmadim. Ameliyat cok basit, sonrasida cok problemli degil. Bence korkulcak birsey yok. Ben A.Kar. oldum Istanbulda. Herseyiyle cok memnun kaldim. Fiyata gelince silikon+yag+hastane vs. 12bin gibi bi fiyat oldu.

Arkadaslar bu arada elimde bir kez bile kullanmadigim sadece evde deneme acli taktigim bacak sekillendirici silikon var. Almayi dusunen olursa yardimci olabilirim

Slm vanilla senin bileklere konmadi dimi bende oldum carsamba ameliyat pek memnun diilim yarin muayeneye gidip görüscem bandajlar cok dar ve corapda öyle ben en cok bileklere istemisdim koymus ama belli degil pek

Selam canım. Bileklere koydum demişti bana ama ben bir değişiklik göremedim. Bileklerim çok ince. Ben de bacaklarıma bakınca vay be demiyorum. Diz içlerim boş bileklerim ince. Biraz simetri sorunu da var. Ama ben zaten mükemmel bir şey beklemiyordum bu malzemeden. O yüzden memnunum sonuçtan. En azından artık iki saat incelemeden pantolonumu giyip evden çıkabiliyorum. Sen tam olarak neyden memnun değilsin.

Valla bu carsamba corapdan kurtuluyorum sükür,diz icleri cok güzelde asagi inerken birden inceliyo zaten dr.um demisdi fazla koyarsam yasamaz yag diye,bilekler ince daha ama dar pantolon giyebiliyorum güzel duruyo bende mucize beklemedim sanirim 2nci gerekecek bana öncekinden cok iyi zaten biraz zaman ver demisdi memnun kalirsin bekliycem cnm isde insallah bu dertten kurtuluruz

ıyı aksamlar arkadaslar benmde bacaklarımda barız egrılık var ve bu yuzden kendıme olan guvenım gıttı meslegım geregı sureklı goz onundeyım bu nedenle silikon amalıyat olmayı dusunuyorum kalıcı olması ıcın. amalıyat olan arkadaslarım rıca etsem doktor tavsıye edersenız benı cok sevındırırsınız bıde ne kadara amelıyat oldugunuzu ozelden yazarsanız bende bu cıleden kurtulup mutlu olurum cok tesekkur ederım

Kızlar bacağa yapıştırılan silikondan almak istiyorum. Kalını incesi varmış. Varmı kullanan nerden sipariş verdiniz

Merhaba 2009 dan bu forumu takip ediyordum eski uyeyim ancak site yenilenince kullanıcı adım degisti sadede geleyim bu sabah nihayet hayalimi gerceklestirdim be yag enjeksiyonu oldum, bunyem biraz zayıf oldugu icin narkoz sonrası cok usudum titredim ancak 1- 2 saat sonra kendime geldim gayet iyi hissediyorum agrım yok , gobegimden yag alınan yer biraz sıvı akıyor ancak bacagım cok rahat , rahat yuruyebildim wc ye.Simdilik bu kadar sonuctan memnunum bandajlı hali iyi gorunuyor, zaten beklentim cok yuksek degildi.Foto ekleyecegim, tavsiyem benim gibi takıntı yaptıysanız eger hic etelemeyin ben bayagı erteledim 36 yasındayım.umarım herkes hayalindeki bacaga kavusur, hepinizi opuyorum

IMG-20151029-WA0004.jpg
20151029_125645.jpg

Cok gecmus olsun momo hersey iyi gecmis sevindim iyi görünüyo arasi baya kapanmis bandajlar cikinca 3hafrada corapdan kurtulunca tam belli olur tekrar gecmis olsun kime ameliyat oldugunu özelden yazarmisin

Evet sizin hastane Salı gunu kontrole gidicem o zaman mı corap giyicem acaba bem sanki corap giymiycekmisim gibi anladım :) siz ne zaman giymistiniz
çorap falan yok rahat ol sadece sıkı bi tayt giyeceksin. üst bacaklar kalınmış sadece altta çok kusur göremedim ben biraz diz altı baldır tmmdır
yağın nerden alındı basen mi

Benim basenlerim ve gobegim birazcık kilolu ☺:KK70:o yuzden yag alımı sorun olmadı sanırım yani tek bir bolge yeterli oldu

X