- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
özelden yazdımT
Tşk ederim ... Bana özelden yazarmısın isimleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özelden yazdımT
Tşk ederim ... Bana özelden yazarmısın isimleri
Foto goruntulenemiyor???Eki Görüntüle 1675578
Kızlar foto ekledim. fotoda görünce hallerine daha bi üzüldüm Yağ enjeksiyonu düşünüyorum sadece bacak içlerine. Siz ne düşünüyosunuz?
Bana albüm nasıl yapılır anlatırmısınızz?? Bulamıyorum, yapamadımFoto goruntulenemiyor???
Nerde Olmayı dusunuosun ist damı:))Doktorla konuştum :) çok güsel anlattı, ikna oldum sevdim :) olcak bu iş inş. Hayırlısı
Eweettt :)Nerde Olmayı dusunuosun ist damı:))
özel değil ben sana yazarımSelser merhaba, şuan özelden mi mesaj atıyorum yoksa genele mi düşücek bilmiyorum :) bir yıl gecmesıne ragmen memnun kalmana cok sevındım :) doktorun kimdi özelden yazabilirmisin. Bir de önceki ve sonraki fotoların var mı? Çok teşekkür ederimmm
Çarpıklık fazla ve yağ oranınız azsa silikon. Bende çarpıklık+bacakta zayıflık olduğu için silikon+yağ yapıldı. 2 ay olacak herhangi bir sıkıntı yaşamadım.Slm kizlar. Bende yeni katilan üyelerdenim. Uzunca zamandir takip ediyorum ancak ilk defa yaziyorum. Bende silikon düsünüyordum fakat üylerden birinin sikintisini okudum cok korktum iki kas arasinda kist olmus.cok problem yasadigini ve tam olarakta cikmadigini bi barca kaldigini yazmisti. Yag düsündüm ondada cok pürz dalgalanma oluyormus cokta yagli degilim az bi göbekte var onuda sporla yok ediyorum.. cok kafam karisti silikonmu yag mi?
Siz bana özelden atın hata oluşmaz. :)ya arkadaşlar foto yüklemeye çalışıyorum ama hep hata oluştu diyor ne yapcam acaba
Benim de bacaklarım çok ince, dizlerimin altı da boş. Silikon hiç istemıodum. Bacaklarımında kalınlaşmasını da istemıyordum. Doktorum ozaman barbie bacağı yapıcaz dedi. Yanı ince ve düz olucak. Dizlerim ve baldırlarım birbirine depsin diye bir isteğim yok. Aksine birbirine değdirmek için çok kalılaştırıyolar hiç genç kız bacağı gibi durmuyo benim fikrimce. Böyle bişey de düşünebilirisn. Tabi kendini nasıl görmekten hoşlandığın çk önemli. Neolursa olsun kararın hayırlı olsun. Mutlu ol inşşş :)
Çarpıklık fazla ve yağ oranınız azsa silikon. Bende çarpıklık+bacakta zayıflık olduğu için silikon+yağ yapıldı. 2 ay olacak herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
barbie bacağı neymiş ilk kez duyuyorum yağ mı olacak yani dr un kim?Benim de bacaklarım çok ince, dizlerimin altı da boş. Silikon hiç istemıodum. Bacaklarımında kalınlaşmasını da istemıyordum. Doktorum ozaman barbie bacağı yapıcaz dedi. Yanı ince ve düz olucak. Dizlerim ve baldırlarım birbirine depsin diye bir isteğim yok. Aksine birbirine değdirmek için çok kalılaştırıyolar hiç genç kız bacağı gibi durmuyo benim fikrimce. Böyle bişey de düşünebilirisn. Tabi kendini nasıl görmekten hoşlandığın çk önemli. Neolursa olsun kararın hayırlı olsun. Mutlu ol inşşş :)
yukarıda üç tane çizgi var üst üste oraya tıkla albümler var sonra yeni albüm oluştur foto ekle vs çıkıyor boyut hatası mı veriyor acabasoocuteeeee yardım bekliyorum foto yükleyemiyorum hep hata oluştu diyor