Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar bu A.K dediğiniz kim :)
Bende görüştüm bi doktorla oda A.K . Nişantaşı'nda. Hem meme büyütme hem alt bacak silikon için. Aynınkişi mi. Ama hiç yorum bulamıyorum. Fikri olan bana özelden yazabilir mi

Slm kizlar. Bende yeni katilan üyelerdenim. Uzunca zamandir takip ediyorum ancak ilk defa yaziyorum. Bende silikon düsünüyordum fakat üylerden birinin sikintisini okudum cok korktum iki kas arasinda kist olmus.cok problem yasadigini ve tam olarakta cikmadigini bi barca kaldigini yazmisti. Yag düsündüm ondada cok pürz dalgalanma oluyormus cokta yagli degilim az bi göbekte var onuda sporla yok ediyorum.. cok kafam karisti silikonmu yag mi?

Slm kizlar. Bende yeni katilan üyelerdenim. Uzunca zamandir takip ediyorum ancak ilk defa yaziyorum. Bende silikon düsünüyordum fakat üylerden birinin sikintisini okudum cok korktum iki kas arasinda kist olmus.cok problem yasadigini ve tam olarakta cikmadigini bi barca kaldigini yazmisti. Yag düsündüm ondada cok pürz dalgalanma oluyormus cokta yagli degilim az bi göbekte var onuda sporla yok ediyorum.. cok kafam karisti silikonmu yag mi?
Çarpıklık fazla ve yağ oranınız azsa silikon. Bende çarpıklık+bacakta zayıflık olduğu için silikon+yağ yapıldı. 2 ay olacak herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Benim de bacaklarım çok ince, dizlerimin altı da boş. Silikon hiç istemıodum. Bacaklarımında kalınlaşmasını da istemıyordum. Doktorum ozaman barbie bacağı yapıcaz dedi. Yanı ince ve düz olucak. Dizlerim ve baldırlarım birbirine depsin diye bir isteğim yok. Aksine birbirine değdirmek için çok kalılaştırıyolar hiç genç kız bacağı gibi durmuyo benim fikrimce. Böyle bişey de düşünebilirisn. Tabi kendini nasıl görmekten hoşlandığın çk önemli. Neolursa olsun kararın hayırlı olsun. Mutlu ol inşşş :)

Benim de bacaklarım çok ince, dizlerimin altı da boş. Silikon hiç istemıodum. Bacaklarımında kalınlaşmasını da istemıyordum. Doktorum ozaman barbie bacağı yapıcaz dedi. Yanı ince ve düz olucak. Dizlerim ve baldırlarım birbirine depsin diye bir isteğim yok. Aksine birbirine değdirmek için çok kalılaştırıyolar hiç genç kız bacağı gibi durmuyo benim fikrimce. Böyle bişey de düşünebilirisn. Tabi kendini nasıl görmekten hoşlandığın çk önemli. Neolursa olsun kararın hayırlı olsun. Mutlu ol inşşş :)

Tsk ederim. Umarim hepimiz icin:KK200: benimkisi cok ince degil aslinda ukallik edip fizigimin düzgün oldugunu söyleye bilirim fakat dizden alti biraz ince gibi ve birazda arasi acik. Dar pantolon mini etek giyiyorumda diz alti ve tam dizde olanlar hicccc yakismiyor bu yüzden silikon düsündüm kalici olsun iki uc kez gerek duyulmasin o kadar zamanim yok cocuklarda var. Okudugumda silikonun ters etkisini bu seferde korkup az göbekte olan yagdanmi faydalansam dedim ama zaten ben spor cok yapiyorum gidiyor göbek. Birde spordan yaglar bacakta erirmiki? Silikonda yerinden kayar yada patlarmiki cok yukleniyorum cunki bacak kasi yapmak icin?

Peki silikonun ömürlükmü oluyormus hic bir bilgim yok kusura bakmayin ögrenmek istiyorum. Istenildiginde cikiyormuymus yada ilerki donmelerde zarari oluyormuki atiyorum bi bacak sikayetinden ameliyat olmamiz gerekecek dizden bunlar ciddi düsünülmesi gerekiyor ve yag alinan yerde dalgalanma oldumu sizde nerden alindi?birinde daha okumustum silikonun varligini hissediyorum agir geldi diye öyle oldumu sizdede? Son bir daha sorum ameliyattan iki ay gecmis nadi yürümeniz oturmaniz bükmeniz spor yapilinca silikon kayiyormuki yada yaglar erirmi sordunuzmu dr unuza ?

barbie bacağı neymiş ilk kez duyuyorum yağ mı olacak yani dr un kim?

X