- 29 Mart 2011
- 75
- 7
Tesekkurler.Evet canim. Yag enjekte.ikisine toplam 700 cc.Sigara kullandigim icin erimesi ile ilgili tereddutlerim var. Tamamen eskisine donmesin yeterki..Zaman gosterecek.geçmiş olsun yağ mı yaptırdın umarım erimez hep seninle kalır
sigaranın bir etkisi olacağını sanmıyorum normalde de sağlığa zararlı yaniTesekkurler.Evet canim. Yag enjekte.ikisine toplam 700 cc.Sigara kullandigim icin erimesi ile ilgili tereddutlerim var. Tamamen eskisine donmesin yeterki..Zaman gosterecek.
Valla ben enjekte edilen yaglari eritiyor diye duymustum hep.. Degilse ne ala !sigaranın bir etkisi olacağını sanmıyorum normalde de sağlığa zararlı yani
sigara içmeyen bir dr tabi ki içme diyecektir ama içen bir dr sigaranın çok etkili olduğunu düşünmez sigara yağı eritiyor olsaydı kimse obez olmazdı herkes sigara içer zayıflardıValla ben enjekte edilen yaglari eritiyor diye duymustum hep.. Degilse ne ala !
Ah canım hayatımda bırakmam icin öyle dönemler olduki..o donemlerde bile bırakamadîm.. Dogru soyluyorsun. Benim bir 6 kilo vermem lazim. Extra lipoda yaptirdim. Istedigim kiloya inmek icin bir 6 kilo daha gitmeli.. Bacaklar negatif etkilenecektir tabi bu durumdan..Ama ilk halinden iyi durumda olacaklari kesin...sigara içmeyen bir dr tabi ki içme diyecektir ama içen bir dr sigaranın çok etkili olduğunu düşünmez sigara yağı eritiyor olsaydı kimse obez olmazdı herkes sigara içer zayıflardışaka bir yana azaltabiliyorsan hayrına olur bende biraz bırakmıştım bi etkisini görmedim sadece beslenmene dikkat et kilo vermemeye çalış yağlar tutunsun
kesinlikle kilo verme özellikle üç ay içinde hatta ilk altı ay içinde kilo verme öncelikle yağlar tutunsun ben kilo verdim isteyerek değil istemeyerek eridi gitti daha doğrusu yağlar küçüldü kilo alsam daha iyi oluyor ama benim bünye yağı yakıyor napalım özellikle bu ameliyat için kilo almaya çalışmıştım demek ki olmayınca olmuyor zorlamamak lazımmış yağı olmayan bu yağ işlerine bulaşmasın direkt silikon koydursun belki ilerde öyle bir şey yaptırırım belli olmazAh canım hayatımda bırakmam icin öyle dönemler olduki..o donemlerde bile bırakamadîm.. Dogru soyluyorsun. Benim bir 6 kilo vermem lazim. Extra lipoda yaptirdim. Istedigim kiloya inmek icin bir 6 kilo daha gitmeli.. Bacaklar negatif etkilenecektir tabi bu durumdan..Ama ilk halinden iyi durumda olacaklari kesin...
Dengelerim yok benim. Bacak kotu iken cok zayiftim. Kilo alinca sorun iki oldu. Hem kilolu hem carpık. Bacagi duzelttik kilo basimiza bela.. Mutlu olmam icin kilolarimdan da kurtulmam gerek..Yoksa yaptirdigim bacaginda bir onemi yok gorsel olarak..Kisacasi galiba bunun sınırı yok :)kesinlikle kilo verme özellikle üç ay içinde hatta ilk altı ay içinde kilo verme öncelikle yağlar tutunsun ben kilo verdim isteyerek değil istemeyerek eridi gitti daha doğrusu yağlar küçüldü kilo alsam daha iyi oluyor ama benim bünye yağı yakıyor napalım özellikle bu ameliyat için kilo almaya çalışmıştım demek ki olmayınca olmuyor zorlamamak lazımmış yağı olmayan bu yağ işlerine bulaşmasın direkt silikon koydursun belki ilerde öyle bir şey yaptırırım belli olmaz
ben sadece yağ dolgusu yapmama rağmen 3 hafta aksayarak yürüdüm sol bacağım dahada geç iyileşti kişiden kişiye değişiyor iyileşme süresi merak etme iyileşirsin tabiki drnada sor istersenÜç hafta olmasına karşın hala aksamadan yürüyemiyorum ve bacaklarımda resmen silikonun ağırlığnı hissediyorum, biraz yürüyünce hemen ağrım oluyor üç hafta oldu iyileşmem gerekmiyor muydu çok korkuyorum ya , sanki bir daha eski halime dönemiycem gibi geliyor , lütfen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olun((
resimlerin var mı buarada bende sigara içiyorum her içtikten sonra pişman oluyorum ama bırakamıyorum yapacak bişey yok dr kim acababen sadece yağ dolgusu yapmama rağmen 3 hafta aksayarak yürüdüm sol bacağım dahada geç iyileşti kişiden kişiye değişiyor iyileşme süresi merak etme iyileşirsin tabiki drnada sor istersen
tatlım nasılsın dr bana ameliyat olmadan önceki resmimi maille attı ben o resmi size nasıl gösterebilirim bilgin var mıdeğerli olduğunuzu asla unutmayın kimseye mecbur değiliz bu hayatta bırakın onlar bizi mutlu etmeye çalışsınlarEki Görüntüle 1616798
çok iyiyim canım var olan albümüne gir fotoğraf ekle kısmından ekleyebilirsintatlım nasılsın dr bana ameliyat olmadan önceki resmimi maille attı ben o resmi size nasıl gösterebilirim bilgin var mı
yapamadım çünkü maillimde duruyor nasıl aktarıcamçok iyiyim canım var olan albümüne gir fotoğraf ekle kısmından ekleyebilirsin
resimlerini görebilir miyimben sadece yağ dolgusu yapmama rağmen 3 hafta aksayarak yürüdüm sol bacağım dahada geç iyileşti kişiden kişiye değişiyor iyileşme süresi merak etme iyileşirsin tabiki drnada sor istersen
fotolarını nasıl görebilirimKızlar bugün ameliyat olalı tam bir ay oldu, birinci ayın şerefine foto ekledim :) ameliyat olmak isteyen arkadaşlar da bakıp fikir edinebilirler cesaret de almış olurlar , ilk halleri yok bacaklarımın onu doktorumdan isteyeceğim ama benim bacaklarım bayağı sorunluydu
mailinden önce bilgisayarına şa da teline kaydetmen gerekiyor haliyleyapamadım çünkü maillimde duruyor nasıl aktarıcam
sende benim fotoya bakıp yorum yapabilirsin benimde bugün tam 1 ay olduKızlar bugün ameliyat olalı tam bir ay oldu, birinci ayın şerefine foto ekledim :) ameliyat olmak isteyen arkadaşlar da bakıp fikir edinebilirler cesaret de almış olurlar , ilk halleri yok bacaklarımın onu doktorumdan isteyeceğim ama benim bacaklarım bayağı sorunluydu
şimdi deniyorum umarım başarırımmailinden önce bilgisayarına şa da teline kaydetmen gerekiyor haliyle