Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Valla ben enjekte edilen yaglari eritiyor diye duymustum hep.. Degilse ne ala !
sigara içmeyen bir dr tabi ki içme diyecektir ama içen bir dr sigaranın çok etkili olduğunu düşünmez sigara yağı eritiyor olsaydı kimse obez olmazdı herkes sigara içer zayıflardı şaka bir yana azaltabiliyorsan hayrına olur bende biraz bırakmıştım bi etkisini görmedim sadece beslenmene dikkat et kilo vermemeye çalış yağlar tutunsun

Ah canım hayatımda bırakmam icin öyle dönemler olduki..o donemlerde bile bırakamadîm.. Dogru soyluyorsun. Benim bir 6 kilo vermem lazim. Extra lipoda yaptirdim. Istedigim kiloya inmek icin bir 6 kilo daha gitmeli.. Bacaklar negatif etkilenecektir tabi bu durumdan..Ama ilk halinden iyi durumda olacaklari kesin...

kesinlikle kilo verme özellikle üç ay içinde hatta ilk altı ay içinde kilo verme öncelikle yağlar tutunsun ben kilo verdim isteyerek değil istemeyerek eridi gitti daha doğrusu yağlar küçüldü kilo alsam daha iyi oluyor ama benim bünye yağı yakıyor napalım özellikle bu ameliyat için kilo almaya çalışmıştım demek ki olmayınca olmuyor zorlamamak lazımmış yağı olmayan bu yağ işlerine bulaşmasın direkt silikon koydursun belki ilerde öyle bir şey yaptırırım belli olmaz

Dengelerim yok benim. Bacak kotu iken cok zayiftim. Kilo alinca sorun iki oldu. Hem kilolu hem carpık. Bacagi duzelttik kilo basimiza bela.. Mutlu olmam icin kilolarimdan da kurtulmam gerek..Yoksa yaptirdigim bacaginda bir onemi yok gorsel olarak..Kisacasi galiba bunun sınırı yok :)

ben sadece yağ dolgusu yapmama rağmen 3 hafta aksayarak yürüdüm sol bacağım dahada geç iyileşti kişiden kişiye değişiyor iyileşme süresi merak etme iyileşirsin tabiki drnada sor istersen

ben sadece yağ dolgusu yapmama rağmen 3 hafta aksayarak yürüdüm sol bacağım dahada geç iyileşti kişiden kişiye değişiyor iyileşme süresi merak etme iyileşirsin tabiki drnada sor istersen
resimlerin var mı buarada bende sigara içiyorum her içtikten sonra pişman oluyorum ama bırakamıyorum yapacak bişey yok dr kim acaba

Kızlar bugün ameliyat olalı tam bir ay oldu, birinci ayın şerefine foto ekledim :) ameliyat olmak isteyen arkadaşlar da bakıp fikir edinebilirler cesaret de almış olurlar , ilk halleri yok bacaklarımın onu doktorumdan isteyeceğim ama benim bacaklarım bayağı sorunluydu

fotolarını nasıl görebilirim

sende benim fotoya bakıp yorum yapabilirsin benimde bugün tam 1 ay oldu

O yüzden ameliyatım 4 saat sürdü, içten dıştan yandan her bi yerden çarpıktı , zaten bacak kemiği eğri olduğu için ancak bu kadar yapabilmiş adamcağız :) şu an mükemmel değiller ama ilk halini bildiğim için buna şükür diyorum çünkü sonuçt kemikte yamukluk var ,tam olarak ortası kapanmıyor ancak düz iniyor aşağı doğru , doktor söylemişti tam kapanmaz ama düz iner diye, benim derdim sadece dar paça pantolon giymekti öyle eteğe falan heves etmedim sadece o bol paçalı kotlardan kurtulmak tüm isteğim, umarım her şey yolunda gider hepimiz için , çok kolay bir ameliyat değil hala zorlanıyorum yürürken silikonu hissdiyorum zor günler geçiriyorum ama geçecek inanıyorum, her şey gönlünüzce olsun, isteyen arkadaşlar takibe alıp fotograflarıma bakabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…