Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çok teşekkür ederim iyi dileklerin için arkadaşım. amin diyelim dua edelim. size tek tavsiyem ince eleyip sık dokumanız. gerçek insanlarla tanışmanız. sonuçları süreçlerini takip etmeniz. 3-5 ay geç olsun ama emin ellerde olsun. zaten hayata darbe yemiş olarak başladık biz istemedik böyle olsun. Allah herkesin karşısına hayırlı doktor çıkarsın dileğine yürekten katılıyorum. Bu işin peşini bırakmayacağımı da söylemiştim.

bi de kapsül mü oluşmuş eee ne olacak ya yine mi ameliyat masaj falan yapsan işe yaramaz mı
bilmiyorum canım bilsem. kapsülün silikon çıkarılırken çizilmesi, duvarının zayıflatılması gerekiyormuş alınabilen alınıyormuş gerisi kalıyormuş duvarda çizildiği için zamanla yokoluyormuş ama bunlar silikon çıkarılırken oluyor. şimdi nolcak bilmiyorum. bu kist gibi sert birşey, duvarı var içi bir maddeyle dolmuş ve sıvı değil 9 cm uzunluğunda ve 2 cm kalınlığında. 2 kasın arasında bikaç hafta önce geride bir mesajda koydum bak istersen anlarsın belki. başka güvenilir bir dr. kortizon yapacaktı oraya ama çevre dokuya etkileri var dedi haliyle o nedenle erteledik. bekliyoruz. geçmezse yeni bir op. ile çıkarılabildiği kadar çıkarılır artık. sana özelden yazacağım. senin adına çok sevindim. herşey yolundaymış nazar değmesin.

çok geçmiş olsun canım. inşallah gönlünce olur herşey. yağlı ye bol tutunsunlar. dr. söylemleri çok tanıdık geliyor:) tahmin edebiliyorum. özelden yazarsın. ek seans gerekebilir ama şimdi bunu düşünmenin zamanı değil. olumlu düşün erimicek onlar. zor olan kısmını atlatmışsın gözün aydın. güzel haberlerini bekliyorum. mesajına cevap vereceğim müsait olunca.

geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra herşeyi geride bırakmış olursun ki bence öyle. 2. seans nasıl zor oluyor mu?

geçmiş olsun arkadaşım. emin ellerde silikon çok güzel sonuçlar veriyor. dr.un estetik bakışı , elleri çok önemli. seninki de öyle olacaktır inşallah.

Çooook teşekkür ederim kanat.sanada dua edelim bir an önce sağlığına ve hayaline kavuş inşallah

ne desem inan ki bilemiyorum zaten yanlış şekilde bir silikon koyuldu o çıkarıldı başka koyuldu derken bi de bu 9 cm uzunluğu çok fazla küçük bir şey de değilmiş ki iki kas arasında olması da kötü elindeki belgeleri iyi sakla gerekirse rapor çıkarttır alınması gereken bir şeyi bırakanın yanına kalmasın şimdiye kadar geçen maddi manevi yaşadığın süreçleri profesyonel bir avukat ile görüşmeni salık veririm.. gerekirse şahit olarak burdakilerde yanında bunu bil inşallah çözümü olur ..
benim bacaklar aynı öyle aman Aman bi bacak mutluluğum yok ama özel hayatımda çok mutluyum bacaklarıda öyle kabul ettim artık çeşitli ağrılarım vardı tedavi oldum şükür inşallah sende bir an önce sağlığına kavuşursun

Canım bir yerlerde 17 gün sonra birilenin aksamadan yürüdüğünü okumuşum ameliyat olmadan önce, kendimi sürekli oyle motive ediyordum, demek o kişi sendin:) ne tuhaf ki hiç görme tanıma şansı olmayan güzel insanların fikirleri gün içinde zihinlerimize geliyor, benim henüz bir haftalıklar insan hemen kalksam giysem dar paçaları etekleri diye istiyor ama dediğin gibi canım biraz vakit gerekli ,ben de kalkıp yürüyorum sürekli , çünkü yattıkça iyice donuklaşıyorlar gibi geliyor yürüdükçe açılıyorlar, hem güzel etekli günlere yürüyorum hem de silikonum için yürüyorum

Zaten burasini sevme sebebimde bu hiç tanımadan insanların saf duygularla birbirlerine yardım etmesi.Bende buradan edindiği bilgiler sayesinde ameliyat oldum :) Inşallah sende sonuçtan cook memnun kalırsın sağlıkla gidersin eteklerini :)

Canım ya çok sevindim memnun olmana :) rica etsem doktorun adını özelden yazar mısın ?

geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra herşeyi geride bırakmış olursun ki bence öyle. 2. seans nasıl zor oluyor mu?
2. seans çok daha kolay 1. ameliyatta ben 1 ay normal yürüyememiştim ama 2.ameliyattan 5 saat sonra normal yürüdüm sadece yağ alınan yerlerde ağrılar vardı oda çekilmeyecek kadar değil benim yağlar malesef 10 ay sonra eridi oyüzden şimdi bişey söylemek zor

foto var mı senin

foto atmayı bilmiyorum yardımederseniz atmayı çok istiyorum fakat hiç biriniz kadar güzel olmadı yorumlarınız benim için çok önemli
elbette yardımcı olurum ama kendine güvensiz olma lütfen bu bacak sorunu gerçekten kafada bitirmek çok önemli ameliyatlar mutlu etmiyor insanı
1-yukarıda albümler var orayı tıklıyorsun
2-yanda yeni albüm oluştur var tıklıyorsun
3- albüm başlığı vs diğer bilgileri kimlerin görmesini istediğin gibi ayarları yapıyorsun
4- fotograf yükle yapıp kaydet yapıyorsun bu kadar

bacak eğriliğinden muzdarip arkadaşlar önce gerekli kan tahlillerinizi bir yaptırmanızı öneriyorum kemik gelişimini oluşumunu etkileyecek hormon vs d vitamini gibi belki de sebep basit bir vitamın eksikliğidir benimki gibi her yıl insan bedeni yenileniyor hücreler canlı o yüzden saglık açısından da olaya bakmalıyız sevgiler

yardımın için teşekkür ederim ama önce bilgisayara yüklemem lazım fotoları zira fotolar tefonda en kısa zamanda haklısın galiba hala güvenim yok dışardaki bütün kadınların bacakları öyle süper değil hepsininde kusurları var ama hiç çekinmeden rahatlıkla giyiyorlar

kesinlikle öyle kimsenin bacağı perfect değil birçok mankeninde öyle bazı dr ların internet sitesinde çekicilik bacaktan başlar seksilik bacaktan başlar gibi söylemler mevcut bunların hepsi pazarlama stratejisi reklam hareketleri sen kendini çekici seksi bulduktan sonra karşındakide seni öyle görecektir.. her şey bacak ya da fizik değil bizler kadın olarak kendimizi geliştirmeliyiz fikirsel ve beyinsel önce kendimize saygı duymalı ve kendimizi sevmeliyiz çünkü bizler bunu hak ediyoruz.. telefondan da aynı şekilde yükleme yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…