Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza öncelikle herkese çok geçmiş olsun. Bende silikon düşünüyorum ama ne kafammda doktor var ne de bu konuda çok araştırma yapabildim :110: Neler yaşadınız özellikle silikon tercih edenler memnun musunz hangi dr a gittiniz fiyat vs paylaşırsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim :KK52:

Merhaba arkadaşlar iki yıl önce niyetlenip parasızlıktan henüz iki gün önce ameliyat olabildim.tam bir deli saçması. Karar vermem kimseye haber vermeden gidip ameliyat olmam ve sonrası şu an en büyük dileğim bu Çekilen maddi manevi işkenceye değmiş olması ve inşallah erimemesi.ameliyatın büyüğü küçüğü yokmuş gerçekten. Bana yağ enjekte edildi. Toplamda 600 ne oluyo cc mi gr mı. Ay daha ona bile vakıf olamadım. Gerçekten tutulmuş gibiydim.doktor personel herkes çok iyiydi. Fakat ameliyat öncesi edinmem gereken vesveseyi sonrası edindim. Ayaklarımı dikmiş yatarken de hiç iyi gelmiyor bu bana.doktorumu burdan tavsiye almıştım Prof olması birde takibe aldıktan sonra Başkasına gitmeye gerek duymadım..ay gerçekten kafam tuhaf çalışıyo galibabenimde sizlerin çoğu gibi parantez bacak ve alt bacak inceliği problemim vardı.yağ enjektesi ile %80 başarı olur isterseniz daha sonra rötuş gibi ek seans yapabiliriz dedi doktorum.foruma girip yazmadım bunca zaman ama hep takip ettim.bünyeme Çadır kuran depresyonlarının temelinde bacak sıkıntım olduğunu düşündüğüm için yaptırdım. Allahım kimseyi Muhtaç etmesin gerçekten maddi manevi yıpratıcı bir süreç. Şimdi %80 diye beni şişirmemişlerdir umarım diye bazen endişeleniyorum..inşallah hepiniz ve kendi adıma bi seferde kurtulmak nasip olur..burası bildiğin dert ortağı. Belki paylaşınca rahatlarım ya da yaptırmayanlara bir faydam olur dedim.dört gün yatış üç hafta varis çorabı.

Çok geçmiş olsun tekrar woo yani önemli olan sonucun memnun etmesi tüm sıkıntıya değmesi . Çok teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için.Ben silikon düşünüyorum her yönden daha iyi gibi ama hala tam anlamı ile emin değilim ciddi bir araştırma yapmadım umarım tam karar verip araştırıp ve sonunda memnun olurum :)

Cigdemms rica ederim.bakalım önümüzdeki günler neler getirecek.ameliyat sonrası doktorum keyifliydi kaç defa baktınız bacaklarınıza dedi.bende açıkcası şoktan hiç bakmadım dedim.şimdi çok güzel gözüküyorlar maşallah ama erimemesi için bol bol dua mı edeyim onları seveyim mi ne yapayım bilemedim.kilo almıştım işlem için.çoğunluk basenden aldım belinizi bilerek az aldım daha sonra ek seans gerekirse diye dedi..inşallah gerekmesin.bakan kimsem yok hep yatmaya gayretliyim ama yinede yalandan bi makarna filan yapıp yemek gerekiyor.bana silikon gerekir mi dedim gerek yok dedi iki sene önce muayene olduğumda belki küçük bir silikon koyabiliriz demişti.o kadar telaşlıydımki bunu bile sormadım..şu gizli Saklı olayı çok kötü gerçekten iki gram beynim vardı o da yandı.inşallah hep güzel Şeyler yazarım bundan sonra size

Ah canım ya inşallah woo. Bundan sonrası daha önemli heralde o yağı korumak.. İşte bunları düşünmek istemiyorum ben yağ eridi mi ariyecek mi vs . Ve benim bacaklarım uzun ve çubuk gibi çok ince :/ Her birine çift silikon taksa anca kendine gelir valla bilmiyorum ne yapcam. Daha doktora bile karar vermedim uzun süre arştırma yaptıktan sonra anca karar veririm sanırım bende edindiğim tecrübeleri paylaşırım artık :)

Bende her şey bu kadar gizleyen slikondan çekindim.yoksa Dediğin gibi bi kerede kesin sonuç rüya gibi . Şu yatağa bağlı kalma durumundan kurtulursam daha olumlu düşünmeye başlıcam sanırım .olduğu kadar olmadığı kader diyecek kadar pozitif düşünebilirim umarımama heralde ilk haline geri dönmez yani di mi

Yani elbette hiç işlem görmemiş gibi olacağını sanmıyorum , boşver en azından oldu bitti bir süre sonra normale dönüp yeni bacaklarının keyfini süreceksin buna odaklan derim :) Pozitif düşün ki sonuç pozitif olsun

kızlar geçen gün doktora dizaltımda incelikten dolayı muayene oldum, 180 cc slikon ve yağ desteği önerdi, verdiği fiyat ise biraz şişik geldi açıkçası, bana özelden doktor tavsiyesi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız lütfen ? istanbulda oturuyorum

Kızlar herkes merhabalar, öncelikle forumda bilgi veren durumunu paylaşan herkese teşekkürü borç biliyorum dün silikon +yağ operasyonu oldum ve bu cesareti aldığım tek yer burasıydı. Şu an ağrılarım var bacaklarımı kımıldatmakta bile zorluk çekiyorum ama inanıyorum hepsi geçecek

Ağrılarım daha ne kadar sürer tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi verebilirler mi , şu an hiç iyileşmiyecekmiişim gibi geliyor ama kendi kendimi teselli ediyorum sonrası çok güzel olacak diye

Bir de bacaklarım çok şiş gibi hissediyorum özellikle dış yanlar, bu normal mi sizce
Sizin gibi benimde tek cesaret aldığım yer burasıydı..yağ enjeksiyonu olanlara sormak istiyorum benim bacaklarım şu an ideal gözüküyor..yani ilk yapıldığında daha mı kalın oluyor.öyleyse bundan daha incesi yalan olacak banadoktoruma ödem olacak başta doğru mu dedim oda hayır ödem başta olmicak demişti

Ben mi foto atayım pazartesi atayım.ayakta bile zor dürüyorum hala iki büklüm yürüyorum.bi lavaboya git gel yatıyorum hep

arkadaşlar nacizane önerilerim olacak bi çoğumuz çarpık bacaklarımız var sanıyoruz ama aslında yanlış bastığımız için bacak şeklimiz değişiyor benim hiç çarpıklık yoktu ince ve ayrıktı.... Sağ dizim içe dönüktü bunu ameliyat olduğum Dr da söylemişti.... kemiklerim düzgündü ben Baltalimanı kemik hastanesine de gittim ortopediye falan bacak uzunluk grafisi de çektirdim kalça Mr ı da çektirdim sebepli ağrılarım vardı bu sebeple araştırılmasını istedim sonuç şu d vitamini eksikliği varmış fizik tedavi Dr uma bu bacağımın (ddizimin)) neden böyle olduğunu sorduğumda yanlış basış ve vitamin eksikliğinden kaynaklı kemiklerdeki yumuşamayı sebep gösterdi ben hep güneşlenen biriyim ama 50 faktör korucuyusuz asla dışarı çıkmazdım bu büyük bir hhataymış!!

size önerim şu ayak basıncını ölçen bazı özel bilgisayarlı aletler var ve kişiye özel tabanlıklar yapılabiliyor.. ben kalça kaslarımı güçlendiriyorum bunu öğrendiğimden beri inanın inanılmaz faydası oldu doğru bastığım zamanlar daha düzgün bacaklarım oluyor ...

Ağrılarım daha ne kadar sürer tecrübeli arkadaşlar biraz bilgi verebilirler mi , şu an hiç iyileşmiyecekmiişim gibi geliyor ama kendi kendimi teselli ediyorum sonrası çok güzel olacak diye
Oncelikle geçmiş olsun. Benim silikonlar 3 yılı geçti.Bende sadece silikon var yağ enjekte edilmedi.Benim agrim hiç olmadı desem yeridir.17 gün sonra aksak yürümem de geçmişti. Ama ilk aga kalkarken zorlandigimi hatırlıyorum. Şişlik konusuna gelince suan sis olması çok normal onlar zamanla iner.zaten silikon şeklinin tam olarak oturması 1 yıl. Ama 2 ay sonra şekil netleşmeye başlar. Sana tavsiyem gün icerisinde minik minik yürü çünkü yurudukce silikon oturuyor.Ben çok şükür ki memnunum umarım Sende memnun olursun.Resim yuklemiyorum ama sormak istediğin ne varsa sorabilirsin elimden geldiğince yardimci olurum:)

Fotoğrafım yok canım. 2 kez silikon takıldı sonuç hüsran. 3. de çıktı. Son halim de iyi değil haliyle. Yeni bir op. geçirmeyi de düşünmüyorum. silikonlar çıkınca da kurtulmuyorsun hala uğraşıyorum. silikonların çıktığı yerde kapsül kalmış. çıkarılırken çizilmeliymiş vs. .. hangisini yazayım? anlayacağın bu forumun en bahtsız üyelerindenim. Siz iyi eleyin sık dokuyun bunları yaşamayın. Şu süreçte yaşadığım ve şahit olduğum şeyleri yazsam akıl durur. Akla sığmıyor çünkü. son durum bu. Foruma fazla girmiyorum.
Kanatçım çok çok geçmiş olsun acil şifalar tez zamanda inşallah eski sağlığına kavuşursun ruhende bedenen de unutursun umarım tüm bu yaşadıklarını gerçekten çok haklısın ince eleyip sık dokumak lazım sağlık sonuçta Allah herkesin karşısına hayırlı insan hayırlı doktor çıkarsın tekrar çok geçmiş olsun canım.

X