Bacak dolgusu yaptıran var mı?

kesinlikle öyle kimsenin bacağı perfect değil birçok mankeninde öyle bazı dr ların internet sitesinde çekicilik bacaktan başlar seksilik bacaktan başlar gibi söylemler mevcut bunların hepsi pazarlama stratejisi reklam hareketleri sen kendini çekici seksi bulduktan sonra karşındakide seni öyle görecektir.. her şey bacak ya da fizik değil bizler kadın olarak kendimizi geliştirmeliyiz fikirsel ve beyinsel önce kendimize saygı duymalı ve kendimizi sevmeliyiz çünkü bizler bunu hak ediyoruz.. telefondan da aynı şekilde yükleme yapabilirsin
sen harikasın nasılda moral verdin

bu sitenin sana ve senin gibilere ihtiyacı var sakın bidaha ayrılma olur mu:))))
bu ayrılık beni bu konuda geliştirdi psikolojide grup histerisi diye bir şey var ve bu site bizde buna yol açıyor bugün bir arkadaş foto attı bana bacaklarının kötü olduğunu söyledi inan ki gördüğüm en düzgün bacaklardan biri sitede göre göre kendimizde kusur arar olduk kimse kusursuz değil buna ameliyat olduğumuz dr larda dahil onlar kusursuz değilken bizim bacaklarımız mememiz karnımız vs nasıl kusursuz olabilir ki böyle düşünmek lazım .. kendimizi seversek etrafımızdakilerde bizi sever :KK66:

böyle diyorum ama çarşamba dr uma gidicem ameliyat sırasında bozulan yerlerime ne zaman rötuş yapabilecek bir soracağım göbeğimde çukur oluştu ve iç bacakta fazlalık dalgalanma var eskisi gibi takmıyorum ama madem bozuldu düzeltilmeside lazım diye düşünüyorum

böyle diyorum ama çarşamba dr uma gidicem ameliyat sırasında bozulan yerlerime ne zaman rötuş yapabilecek bir soracağım göbeğimde çukur oluştu ve iç bacakta fazlalık dalgalanma var eskisi gibi takmıyorum ama madem bozuldu düzeltilmeside lazım diye düşünüyorum
dra gittin mi sonucu merak ediyorum ne dedi

dra gittin mi sonucu merak ediyorum ne dedi
gittim ben şehir değişikliği yapacağım için son kez bi görüşelim bi baksın Dr gözüyle demiştim her şey yolunda aklımdaaki şeyleri sordum cvp aldım uzun uzun konuştuk spor yapmamı önerdi bu sıcakta hiççç çekilecek şey değil zaten kilo verdim rötuş falan yok ordaki şey yağ değil deri gevşekliıi bi çeşit kavitasyon gibi bir şey önerdi wella shape dedi taşınacağım yerde bulabilir miyim bulamaz mıyım hiçbir fikrim yok ama Mecidiyeköy de falan bu tarz şeyler için 6 seansı 2 bin falan diye hatırlıyorum bulsam da Opr ücretinin üstüne eklenmiş oluyor benim için. .. neyse diyorum

dip not: seni aptal yerine koyan insanı sen olduğu gibi kabul et..bildiğini yüzüne vurmadığın için kendini zeki sanmaya devam etsin. yaptığı aldatma ve Ahlaksızlığın utancını elbette kendisi biliyor erdem dediğin insanın yüzüne her şeyi söylemeyi değil her şeyi bildiği halde hiçbir şey olmamış gibi davranabilmeyi kılar.. haberler uçsun bakalım iyi uçuşlar

gittim ben şehir değişikliği yapacağım için son kez bi görüşelim bi baksın Dr gözüyle demiştim her şey yolunda aklımdaaki şeyleri sordum cvp aldım uzun uzun konuştuk spor yapmamı önerdi bu sıcakta hiççç çekilecek şey değil zaten kilo verdim rötuş falan yok ordaki şey yağ değil deri gevşekliıi bi çeşit kavitasyon gibi bir şey önerdi wella shape dedi taşınacağım yerde bulabilir miyim bulamaz mıyım hiçbir fikrim yok ama Mecidiyeköy de falan bu tarz şeyler için 6 seansı 2 bin falan diye hatırlıyorum bulsam da Opr ücretinin üstüne eklenmiş oluyor benim için. .. neyse diyorum

dip not: seni aptal yerine koyan insanı sen olduğu gibi kabul et..bildiğini yüzüne vurmadığın için kendini zeki sanmaya devam etsin. yaptığı aldatma ve Ahlaksızlığın utancını elbette kendisi biliyor erdem dediğin insanın yüzüne her şeyi söylemeyi değil her şeyi bildiği halde hiçbir şey olmamış gibi davranabilmeyi kılar.. haberler uçsun bakalım iyi uçuşlar
anlaşılan iyi şeyler olmamış üzüldüm hep diyoruz ya doktor önemli diye

anlaşılan iyi şeyler olmamış üzüldüm hep diyoruz ya doktor önemli diye
yok çok güzel bir görüşmeydi uzun uzun konuştuk ben sordum o cevapladı ONUN yapabileceği bir operasyon yokmuş deri sıkılaşması lazım dedi bakalım şimdi çok düşünmüyorum ileride başka Dr ların da fikrini alırım önce bana önerdiği şeyi araştırmayı planlıyorum

özellikle kanat soocute memkolik evet yorumlar gelsin ben hala elbise giymekte teredüt ediyorum ama şort giyiyiyorum
bence gayet iyi duruyor gönül rahatlığı ile giyebilirsin ben Dr un yerinde olsam üst bacağı biraz inceltirdim iç bölgeden özellikle altta hiçbir problem yok üst alta göre hafif kalın gibi o kadar bu olay kapanmış senin için çok güzel

bence gayet iyi duruyor gönül rahatlığı ile giyebilirsin ben Dr un yerinde olsam üst bacağı biraz inceltirdim iç bölgeden özellikle altta hiçbir problem yok üst alta göre hafif kalın gibi o kadar bu olay kapanmış senin için çok güzel
alt bacaktaki dış baldırlar dikkatini çekmedi mi beni rahatsız eden onlar hala parantez görünüyor

alt bacaktaki dış baldırlar dikkatini çekmedi mi beni rahatsız eden onlar hala parantez görünüyor
sen kafaya fazla takıyorrsun herkesin öyle
dış yanların çok değil alınabilecek olsa alınırdı alınsa da etkisi üç ay sonra olur kimsenin yanları dümdüz iniyor fazla takıntı yapmamalısın bence normal bacakların var hiçbirimizin sütun olmadı

sen kafaya fazla takıyorrsun herkesin öyle

dış yanların çok değil alınabilecek olsa alınırdı alınsa da etkisi üç ay sonra olur kimsenin yanları dümdüz iniyor fazla takıntı yapmamalısın bence normal bacakların var hiçbirimizin sütun olmadı
azıcık aldığını söyledi dr ama ben fark etmedim nasıl yani 3 ay sonra belli olur ne öğreniyorsak burdan öğreniyoruz dr bana bu konu hakkında bilgi vermedi ama sen çok güzel şeyler yazıyosun canımsın

azıcık aldığını söyledi dr ama ben fark etmedim nasıl yani 3 ay sonra belli olur ne öğreniyorsak burdan öğreniyoruz dr bana bu konu hakkında bilgi vermedi ama sen çok güzel şeyler yazıyosun canımsın
bir sorum daha olacak kusura bakma ama şu çorabı 3 hafta net mi giydiniz hiç arada çıkarmadınız mı eğer çorap şekil veriyorsa o zaman 4 hafta giysek daha mı iyi olur sigara yağları eritir mi hiç benim göbeğimi eritmedi bacağı eritir mi ben içiyorumda

bir sorum daha olacak kusura bakma ama şu çorabı 3 hafta net mi giydiniz hiç arada çıkarmadınız mı eğer çorap şekil veriyorsa o zaman 4 hafta giysek daha mı iyi olur sigara yağları eritir mi hiç benim göbeğimi eritmedi bacağı eritir mi ben içiyorumda
dış yanları farklı bir teknik ile alıyorlar diye biliyorum o yüzden hemen sonucu belli olmuyor bol su iç sigara konusunda bende içiyorum bi ara azalttım ama hiç etkisi olmadı bence saçma öyle olsa bütün şişmanlar sigara içerdi çorap olarak hiç fikrim yok ben korseyi bi hafta giydim ondan sonra korse Tayt giydim iki hafta daha gece gündüz giydim

giyin istediğini neden başkasının ne düşündüğünü umursuyorsun ben ameliyat öncesi de sonrası da giyiyorum istediğimi mini etek giymiyorum kapalıyım ama giyecek olsam da giyerim ben giymek istiyorsam .... Bazı şeyleri kendimiz için yapmalıyız başkası için değil istediğini giy canım

X