Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam arkadaslar uzun suredir foruma giremedim. Hamilelik bebek derken anca vakit oldu. Memko ve vanilla ameliyat olmus. Cook gecmis olsun arkadaslar umarim istediginiz gibi olur ve hic erimezler. Kanatcim seninde son yorumlarini okudum umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun. Bana gelince... Benim durum iyi kizlar. Ameliyatimin ustunden 1.5 sene gecti yaklasik. İlk 3 haftadaki degisimin sonrasinda hic degisiklik olmadi. Yag enj olmustum. Suan memnunmuyum derseniz evet sayilirim ama ikinci olsa super olacak. :)) hic vazgecmiyoruz sanirim. Ama iki senedir yazlarim hep etek elbise sort:). Ne rahatlikmis. İsteyen herkes yaptirabilsin dilerim. İkinci seansi da yaptirmak istiyorum. Bu arada kilomda 1-2 kilo oynamalar oldu ama fark olmadi
Bana da 3 hafta giymelisin demişti. Senin ki niye 2 haftaki???Çünkü 1. De ben çorabi 2 hafta giymiştim.şimdi 3 hafta dedi.önemli değil gerçi ama merak ettim.
Bilmiyorum ama ,cevabını çok merak ettiğim sorulardan biri.İnce yada kalin olmasi sonucu etkiliyor mu acaba
Hoşgeldin arkadaşım. Iyi haberlerle dönmen çok güzel. Arada uğra.Selam arkadaslar uzun suredir foruma giremedim. Hamilelik bebek derken anca vakit oldu. Memko ve vanilla ameliyat olmus. Cook gecmis olsun arkadaslar umarim istediginiz gibi olur ve hic erimezler. Kanatcim seninde son yorumlarini okudum umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun. Bana gelince... Benim durum iyi kizlar. Ameliyatimin ustunden 1.5 sene gecti yaklasik. İlk 3 haftadaki degisimin sonrasinda hic degisiklik olmadi. Yag enj olmustum. Suan memnunmuyum derseniz evet sayilirim ama ikinci olsa super olacak. :)) hic vazgecmiyoruz sanirim. Ama iki senedir yazlarim hep etek elbise sort:). Ne rahatlikmis. İsteyen herkes yaptirabilsin dilerim. İkinci seansi da yaptirmak istiyorum. Bu arada kilomda 1-2 kilo oynamalar oldu ama fark olmadi
Selam arkadaslar uzun suredir foruma giremedim. Hamilelik bebek derken anca vakit oldu. Memko ve vanilla ameliyat olmus. Cook gecmis olsun arkadaslar umarim istediginiz gibi olur ve hic erimezler. Kanatcim seninde son yorumlarini okudum umarim en kisa zamanda sagligina kavusursun. Bana gelince... Benim durum iyi kizlar. Ameliyatimin ustunden 1.5 sene gecti yaklasik. İlk 3 haftadaki degisimin sonrasinda hic degisiklik olmadi. Yag enj olmustum. Suan memnunmuyum derseniz evet sayilirim ama ikinci olsa super olacak. :)) hic vazgecmiyoruz sanirim. Ama iki senedir yazlarim hep etek elbise sort:). Ne rahatlikmis. İsteyen herkes yaptirabilsin dilerim. İkinci seansi da yaptirmak istiyorum. Bu arada kilomda 1-2 kilo oynamalar oldu ama fark olmadi
hangi şehirde olmayı düşünüyorsun?Kızlar benim de bacaklarım çarpık, parantez. Şimdi ölçtüm bilek 20, alt bacak en kalın yeri 31 cm...
Bu başlığı ayrıntısıyla okuyacağım ama yaptıran ve memnun olan arkadaşlar doktor ismini ve fiyatını yazarsa araştırmam daha kolay olacak..
İstanbulhangi şehirde olmayı düşünüyorsun?
Arkadaşlar merhaba. 2 Yıldır ara ara sayfayı okuyorum ve doğru zamanı bekliyorum. Bazen kafam çok karışıyor bunu yazan gerçekten ameliyat oldu mu vs diye. Arkadaşlık isteği gönderdiğim arkAdaşlar bana da fotoğraflarına bakma izni verebilir ler mi? Hangi doktora yaptırdığınızı ve memnuniyetinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Birde sigara kullanımının zararı var mı ameliyata? Paylaşımlarınız için teşekkürler.
Fotoğrafları göremiyorum. Rica etsem açabilir misiniz.Kızlar bir kaç gün sonra 3,5 aylık olucak bacaklarım.Onun şerefine albüme yeni cicilerimle fotoğraflar ekledim.Baldırlar yine ayrı gayrı ama eskisine görede şahane.Dizlerimdeki fazlalıkların gitmesi en çok farkettirdi. 1 .aydan sonra çok degisiklik olmadı,aynı gibi.Simdilik böyle.
Şimdi görebilirsiniz.Fotoğrafları göremiyorum. Rica etsem açabilir misiniz.
Bende görebilir. Miyim fotoğraflarınızıŞimdi görebilirsiniz.