Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sonunda dogru yere yazabildim.Herkese merhabalar arkadaslar.Memkolik rica etsem bende foto gorebilirmiyim.Ozelden msj nasil gonderebilirim.

Doktorlar cildirmis kafayi sadece parayi almakla bozmuslar ve bize bakarken endiselerimizi, korkularimizi diilde alicaklari parayi goruyorlar sanirim. Fiyatlar enteresan bir sekilde artmaya devam ediyor. Ay hesabi mi artiyor anlasilan. Ne zor ismis ben cozemedim biri olduk simdi de ikinci gerekiyor, ikiden sonra uc gerekicek mi bakalim, kacincida bitcek acaba :S

Doktorlar cildirmis kafayi sadece parayi almakla bozmuslar ve bize bakarken endiselerimizi, korkularimizi diilde alicaklari parayi goruyorlar sanirim. Fiyatlar enteresan bir sekilde artmaya devam ediyor. Ay hesabi mi artiyor anlasilan. Ne zor ismis ben cozemedim biri olduk simdi de ikinci gerekiyor, ikiden sonra uc gerekicek mi bakalim, kacincida bitcek acaba :S

daha yeni ameliyat oldun. neden hemen ikinciyi düşünüyorsun. doktor yine aynı parayı mı istiyor?

Gerçekten öyle .Birazcık insaf,birazcık merhamet diliyorum.

Vanılcım sen kaç gündür ameliyat oldun yenı resimler varmı canım seni takip edicem Aklımdaki ilk dr senin ki
18 gün oldu canım. doktor dört hafta çorap giymemi söyledi. 12 günüm daha var. çorap çıkınca resim ekleyecem. bileklerimden hiç memnun değilim şuan. belki baldırlarım biraz erirse görüntü güzel olur diye düşünüyorum. azıcık züğürt tesellisi oluyor bu tabi. :)

İn
18 gün oldu canım. doktor dört hafta çorap giymemi söyledi. 12 günüm daha var. çorap çıkınca resim ekleyecem. bileklerimden hiç memnun değilim şuan. belki baldırlarım biraz erirse görüntü güzel olur diye düşünüyorum. azıcık züğürt tesellisi oluyor bu tabi. :)
bileklerin incemi kalmış ondanmı memnun değilsin sadece baldırılaramı yag koydu doktor

1
İn

bileklerin incemi kalmış ondanmı memnun değilsin sadece baldırılaramı yag koydu doktor
Evet bileklerim çok ince duruyor. Bileklere de koyduğunu söyledi ama fark yok gibi. Baldir bir anda kesilip bilegim tersi yönde ilerliyor. Sacma bir görüntü oluştu. Resim koydugumda anlarsın. En çok da sol bacağımda belirgin. Ama baldirlarimı fazlasıyla doldurmuş. O konuda fazlasiyla memnunum. Baldirlar cok dolu olunca da bilekler aşırı ince kaldi malesef.

Aslinda aynu sorun cogu kiside var

21 gün oldu dikişlerim hala duruyor. Sizinkiler ne zaman düşmüştü? Bir tanesi coraba sürtünmekten kanamıştı hala duzelmedi. Bir de yag konulan yerlerde sertlikler var tas gibi oynuyor. Normal mi bunlar? Gına geldi artık çoraptan da.

21 gün oldu dikişlerim hala duruyor. Sizinkiler ne zaman düşmüştü? Bir tanesi coraba sürtünmekten kanamıştı hala duzelmedi. Bir de yag konulan yerlerde sertlikler var tas gibi oynuyor. Normal mi bunlar? Gına geldi artık çoraptan da.
Bende dikiş yok arkadaşım. Kanül izleri vardı. Sol bacağımdakiler belli belirsiz,sağ bacagimdaki ben burdayım diyor halen:))yağ konulan yerler de hiç öyle sertlik olmadı. Daha yeni olduğu için normal olabilir.

X