Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tam kalçamın ortasında çökme var. kalçamdan ve belimden yağ almış çoğunluka sanırım. ama bu ödemli hali bile tam tatmin sağlamıyor. o kadar yağ koymasına rağmen. çünkü açıklık hayli fazlaydı. zaten benim de çok büyük bir beklentim yoktu tam kapanma konusunda. kontrole gidince kalçamdaki çökmeden ve dizlerimdeki eşitsizlikten bahsedeceğim. doktorun haberi yok şuan. ben de yeni fark ettim. sağolsun ameliyat olduktan sonra da ertesi gün de yanıma gelip ilgilendi.

Arkadaşım yağda tam kapanma zor.Benimkiler de birleşmiyor, ama çarpık diye göze de batmıyor en azından.

Kızlar ilk hali ve son hali fotoğrafları albüm olarak hesabımda vardı. Ama gizlemiştim bir süredir albümümü. Fotoğraflar sadece bana görünüyor diye biliyorum. Ama isteyen herkese fotoğraflarımı gönderebilirim özel mesajdan. Bir bildirim yapmanız ya da mesaj atmanız yeterli. Çünkü biliyorum, insan ameliyat olan ve sonuçtan memnunum diyen birilerini arıyor burda. 3 yıl önce ben de öyleydim. Ama nasıl bir cesaretse, tek başıma ameliyata gitmiştim gözümü karartıp. Kimselere söylemeden...
Bir de şunu söyleyeyim. Ben 2 kere operasyon geçirdim kızlar. Evet, ilk operasyonda yağ enjekte edildi. 1 yıl sonra sanki biraz erimeye başladı, ya da şişlikler inince zaten öyle olacaktı. Ama o haliyle kafamda yine soru işaretleri vardı. Yani yine etek, elbise, tayt gönül rahatlığıyla giyemiyordum. Doktoruma mail attım, fotoğrafımı yolladım, ikinci operasyonu olmak istesem ortalama kaç tl ödemem gerek diye sordum. Yüksek bir fiyat olsa tekrar ameliyata gitmezdim. Doktor 2. operasyona gerek yok, bacakların gayet güzel dese de benim içim rahat değildi. Başlamışken son bulsun artık bu bacak işi dedim. Ve 2. operasyona gittim. Doktor 2. ameliyat çok başarılı geçti dedi. Bu sefer memnun olursun artık dedi, ve dediği gibi de oldu ÇOK ŞÜKÜR.
Şimdi isteyen arkadaşlara bacağımın ilk hali, 1. operasyon sonrası, 2. operasyon sonrası olarak 3 foto yollayacağım. Durumumu izah edebildim sanırım yeterince. :KK66:
Slm, lutfen bana da gonderirmisin resimleri? bir de Doktorun ismini verirseniz cok sevinirim.

Bir ömür boyu mutluluklar yanlislikla bitirmeden nesaji 2kere atmisim böyle mutlu ameliyattan cikanlari okudukca heyecan basdi banada

sağol canım. inşallah sen de güle oynaya çıkarsın ameliyatından. ben de acı çekicem diye korkuyordum ama hiç beklediğim gibi olmadı. bünyeden bünyeye değişiyor anlaşılan.

Doktor dördüncü gün bantları çıkarıp banyo yapmamı tekrar bant yapıştırmadan çorabı giymemi söyledi. sizler de öyle mi yaptınız. pek cesaretim yok benim. penguen gibi yürüyorum zaten. uzunca ayakta duramıyorumda. bir de çorabı yıkayıp mı giydiniz banyodan sonra.

Doktor dördüncü gün bantları çıkarıp banyo yapmamı tekrar bant yapıştırmadan çorabı giymemi söyledi. sizler de öyle mi yaptınız. pek cesaretim yok benim. penguen gibi yürüyorum zaten. uzunca ayakta duramıyorumda. bir de çorabı yıkayıp mı giydiniz banyodan sonra.[/QUOT
Yedek corap aldim ama cok sert geldi giyemedim, kendi corabimi besinci gun yikadim bi saate kurudu hemen giydim geri, ben kanayan bantlarimi cikarip hep yeniledim mikrop olusmasin diye, ertesi gunde cikarken tum bantlarimi yeniledim, ben ceaaret edemedim zaten ayaktada duramiyordum uzatmadan besinci gun bantlarimi cikardim altinci gun dusa girdim.

ben şuan yıkanabilirim ama korkuyorum. daha dört gün olacak pazartesi. iyileşmemiştir yaralar sonuçta. çorabı bir saatte nasıl kuruttun kendi kendine mi kurudu. çorap zaten çok sıkı g,yerken acımasından korkuyorum. ben de pazartesi duş alıp bantlarımı yenilemek istiyorum. doktor bantları çıkar dedi ama mikrop kapar diye korkuyorum. amma da çok korkuyorum. :)) ve de geceleri nasıl uyudun. ayaklarımın altına yastık koymamı söyledi ama öyle çok geriliyor. dümdüz uzatıp uyuyorum. gerçi uyumak her türlü işkence. bir de bantları tentürdiyot sürüp mü kapattın?

Ucb
ben şuan yıkanabilirim ama korkuyorum. daha dört gün olacak pazartesi. iyileşmemiştir yaralar sonuçta. çorabı bir saatte nasıl kuruttun kendi kendine mi kurudu. çorap zaten çok sıkı g,yerken acımasından korkuyorum. ben de pazartesi duş alıp bantlarımı yenilemek istiyorum. doktor bantları çıkar dedi ama mikrop kapar diye korkuyorum. amma da çok korkuyorum. :)) ve de geceleri nasıl uyudun. ayaklarımın altına yastık koymamı söyledi ama öyle çok geriliyor. dümdüz uzatıp uyuyorum. gerçi uyumak her türlü işkence. bir de bantları tentürdiyot sürüp mü kapattın?
Uc gun yastik koydum ama diz kapagimin altinada bir tane koyuyordum yoksa agriyor, uc gun sonrada duz uyudum daha yeni kiviriyirum uyurken , bantlarini degistir ozellikle kanli olan varsa cikar yenisini tak, corap hemen kuruyor balkona astim,

Ucb

Uc gun yastik koydum ama diz kapagimin altinada bir tane koyuyordum yoksa agriyor, uc gun sonrada duz uyudum daha yeni kiviriyirum uyurken , bantlarini degistir ozellikle kanli olan varsa cikar yenisini tak, corap hemen kuruyor balkona astim,
çok sağol öyle yapayım ben de.

Vanilla sen ne zaman ameliyat oldun? Bomba haber bu !ayy çok çok sevindim ya . Hadi hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın . Ay çok mutlu oldum

X