Kızlar ilk hali ve son hali fotoğrafları albüm olarak hesabımda vardı. Ama gizlemiştim bir süredir albümümü. Fotoğraflar sadece bana görünüyor diye biliyorum. Ama isteyen herkese fotoğraflarımı gönderebilirim özel mesajdan. Bir bildirim yapmanız ya da mesaj atmanız yeterli. Çünkü biliyorum, insan ameliyat olan ve sonuçtan memnunum diyen birilerini arıyor burda. 3 yıl önce ben de öyleydim. Ama nasıl bir cesaretse, tek başıma ameliyata gitmiştim gözümü karartıp. Kimselere söylemeden...
Bir de şunu söyleyeyim. Ben 2 kere operasyon geçirdim kızlar. Evet, ilk operasyonda yağ enjekte edildi. 1 yıl sonra sanki biraz erimeye başladı, ya da şişlikler inince zaten öyle olacaktı. Ama o haliyle kafamda yine soru işaretleri vardı. Yani yine etek, elbise, tayt gönül rahatlığıyla giyemiyordum. Doktoruma mail attım, fotoğrafımı yolladım, ikinci operasyonu olmak istesem ortalama kaç tl ödemem gerek diye sordum. Yüksek bir fiyat olsa tekrar ameliyata gitmezdim. Doktor 2. operasyona gerek yok, bacakların gayet güzel dese de benim içim rahat değildi. Başlamışken son bulsun artık bu bacak işi dedim. Ve 2. operasyona gittim. Doktor 2. ameliyat çok başarılı geçti dedi. Bu sefer memnun olursun artık dedi, ve dediği gibi de oldu ÇOK ŞÜKÜR.
Şimdi isteyen arkadaşlara bacağımın ilk hali, 1. operasyon sonrası, 2. operasyon sonrası olarak 3 foto yollayacağım. Durumumu izah edebildim sanırım yeterince.