1 hafta önsesi biliyorum ... konuşmuştuk bunu dr. ile. ama aynı dr.mu bilmiyorum. zaten her hastanede yapmıyor bunu.Evet canim. Sonradan aradim konustum kok hucre icinmis o alinan para..Tek seferde birgun icinde yapiliyorsa butun bu islemler tamam ama ben ist. Disindayim.git gel yapamam zaten..yoksa gonul ister tabi..
geçmiş olsun canım umarım tam istediğin gibi olmuştur. tez zamanda da iyileşirsin.5. Gün oldu kontrol oldum gayet iyiyim. Şuan sadece dizlerimi tam açamıyorum birkaç güne o da düzelecekmiş.
pareo kararını kmden yana kullandın özelden yazar mısın bana canım?lilimarlen sen de karar verme asamasindasin sanirim. Insanin beynini duman eden bir durum. Sagolsun burdaki ark yardimiyla ben karar verdim. Verene kadar da cok hirpalandim. Daha bir haftam var ustelik olmus bile degilim.
iptal ettigin Dr.un kim oldugunu. Bana ozelden yazman mumkunmu?Benden söylemesi benim işim bitti.Ama burda insanlar bana o kadar yardımcı oldular ki bunu bir borç bilerek nadirende olsa bu foruma girip bakıyorum.Örneğin....... arkadaşın ameliyatından 25 gün sonra benim ameliyatım vardı,aynı doktora olacaktım .herşeyim tamamdı ama onun başına gelenlerden dolayı iptal ettim.Bunlardan dolayı herkese yardımcı olmak istiyoreum
teşekkür ederim iyileşme sürecindeyim. Iyi gidiyor şimdilik
"AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LÂFA BAKILMAZ"diyesim geldi :)))canım işte paylaşımlar o kadar önemli ki. hiçkimse gerçek hastaları sonuçları görmeden asla ameliyat olmasın. sorsunlar merak ettiklerini yaşananlara kulak versinler. olmaz olmaz demeyin inanın aklınıza hayalinize gelmeyecek şeyler yaşayabiliyorsunuz ve bazı hasarların geri dönüşü yok maalesef.
Akıllı kişi der ki ("AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LÂFA BAKILMAZ"diyesim geldi :)))
"GÜVEN KAYBETMEKTENSE PARA KAYBETMEYİ GÖZE ALIRIM"demiş bir düsünür.Keşke herkez bu mantıkla hareket etse, kaybeden değil kazanan olur herkezin sevgi ve saygısını kazanırdı bu hayatta."AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LÂFA BAKILMAZ"diyesim geldi :)))
VaBir hastanın gercek olup olmadığını nerden anlarız? Malum burada dr. Reklami yapan kisi ve kisiler bulunuyor. Her zaman vardılar veyineolacaklar. Nasıl anlarız? Birden ortayacikmistir ve op. Gecirdim ay cok mutluyum sonuc harika vs. Cogumuz ayni yollardan gectik neyin ne oldugunu da anlayabiliyoruz. Tanisiyoruz konusuyoruz detaylari. O kisiler normal yasantilarinda fotokoyabilir mi sureci gosrebilir mi? Bunlara dikkat edin lutfen.
Sunu da soyleyeyim kendini aklamak istiyorsan yaptiklarinin sonuna kadar arkasinda duracaksin!!! Sonra uykularin kacar boyle seylerle ugrasmak zorunda kalırsın.
Bir hastanın gercek olup olmadığını nerden anlarız? Malum burada dr. Reklami yapan kisi ve kisiler bulunuyor. Her zaman vardılar veyineolacaklar. Nasıl anlarız? Birden ortayacikmistir ve op. Gecirdim ay cok mutluyum sonuc harika vs. Cogumuz ayni yollardan gectik neyin ne oldugunu da anlayabiliyoruz. Tanisiyoruz konusuyoruz detaylari. O kisiler normal yasantilarinda fotokoyabilir mi sureci gosrebilir mi? Bunlara dikkat edin lutfen.
Sunu da soyleyeyim kendini aklamak istiyorsan yaptiklarinin sonuna kadar arkasinda duracaksin!!! Sonra uykularin kacar boyle seylerle ugrasmak zorunda kalırsın.
güle güle kullan cnm.Tekrar yineliyorum. Birilerinin işine yarar belki diye paylaşıyorum yaşadıklarımı. Iyileştim sayılır dizlerimi tam açamıyorum ama birkaç güne ona düzelir. Ameliyattan sonra Bayağı bir ilerleme kaydettim. Bugün tam bir hafta oldu.
gözünüz aydın arkadaşım ama yanlış yerdesin burası bacak forumu.Arkadaşlar 1 ay kadar önce popomu yükseltmek için dolgumu yaptırdım aşırı zayıflıktı başımdaki dert artık harap olmuştum herkes odun gibisin dümdüzsün diye dalga geçiyordu eşiminde desteğiyle yaptırdım çok mutluyum :) Herkese öneririm
gözünüz aydın arkadaşım ama yanlış yerdesin burası bacak forumu.
Mutluluk bulaşıcıdır inşallah bize de bulaşır.Arkadaşlar 1 ay kadar önce popomu yükseltmek için dolgumu yaptırdım aşırı zayıflıktı başımdaki dert artık harap olmuştum herkes odun gibisin dümdüzsün diye dalga geçiyordu eşiminde desteğiyle yaptırdım çok mutluyum :) Herkese öneririm
nasıl oldu peki detay verir misiniz? yağınız çoktu herhalde popoya ve bacağa yetebildiğine göre. kime yaptırdınız?Bacak ve popo Bölgesine yatırdım başlık bacak dolgusu diye yazdım ben :)
arkadaşım çorabı doktor ameliyattan çıkmadan giydiriyor zaten .ne parası ne çorabı.bu doktorlarda artık nerden para alırız diye şaşmışlar yani.bu ne yaaaa yeni ameliyat olacaklara allah sabır ve kolaylık versin.yeni doktorlar araştırın bunlar zıvanadan çıkmışlar