Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet canim. Sonradan aradim konustum kok hucre icinmis o alinan para..Tek seferde birgun icinde yapiliyorsa butun bu islemler tamam ama ben ist. Disindayim.git gel yapamam zaten..yoksa gonul ister tabi..
1 hafta önsesi biliyorum ... konuşmuştuk bunu dr. ile. ama aynı dr.mu bilmiyorum. zaten her hastanede yapmıyor bunu.

lilimarlen sen de karar verme asamasindasin sanirim. Insanin beynini duman eden bir durum. Sagolsun burdaki ark yardimiyla ben karar verdim. Verene kadar da cok hirpalandim. Daha bir haftam var ustelik olmus bile degilim.
pareo kararını kmden yana kullandın özelden yazar mısın bana canım?

iptal ettigin Dr.un kim oldugunu. Bana ozelden yazman mumkunmu?

Bir hastanın gercek olup olmadığını nerden anlarız? Malum burada dr. Reklami yapan kisi ve kisiler bulunuyor. Her zaman vardılar veyineolacaklar. Nasıl anlarız? Birden ortayacikmistir ve op. Gecirdim ay cok mutluyum sonuc harika vs. Cogumuz ayni yollardan gectik neyin ne oldugunu da anlayabiliyoruz. Tanisiyoruz konusuyoruz detaylari. O kisiler normal yasantilarinda fotokoyabilir mi sureci gosrebilir mi? Bunlara dikkat edin lutfen.

Sunu da soyleyeyim kendini aklamak istiyorsan yaptiklarinin sonuna kadar arkasinda duracaksin!!! Sonra uykularin kacar boyle seylerle ugrasmak zorunda kalırsın.

teşekkür ederim iyileşme sürecindeyim. Iyi gidiyor şimdilik
"AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN LÂFA BAKILMAZ"diyesim geldi :)))

Va

Tekrar yineliyorum. Birilerinin işine yarar belki diye paylaşıyorum yaşadıklarımı. Iyileştim sayılır dizlerimi tam açamıyorum ama birkaç güne ona düzelir. Ameliyattan sonra Bayağı bir ilerleme kaydettim. Bugün tam bir hafta oldu.

Eklentiler

• image.jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 263
Arkadaşlar 1 ay kadar önce popomu yükseltmek için dolgumu yaptırdım aşırı zayıflıktı başımdaki dert artık harap olmuştum herkes odun gibisin dümdüzsün diye dalga geçiyordu eşiminde desteğiyle yaptırdım çok mutluyum :) Herkese öneririm

gözünüz aydın arkadaşım ama yanlış yerdesin burası bacak forumu.

Arkadaşlar bende burdayım ama çok fazla yazmıyorum çünkü paylaşacağım çok fazla bişey yok. özelden bazı arkadaşlarla konuşuyorum saolsun onlarda yardımcı olmaya çalışıyorlar.Özellikle Ankarada yaşayan arkadaşlar doktor konusunda yardımcı olabilirlerse sevinirim bende. Cumartesi bi doktorla görüştüm iyi güzel anlattı ama biraz ilgisiz gibi geldi belki bana öyle gelmiştir bilmiyorum ama bu hafta sonu başka bi doktorla daha görüşücem ve ona göre karar vericem artık biran önce kurtulmak istiyorum bu dertten bende

Deneyimli ve kilolu arkadaslar varsa kafama takilan bir konuyu sormak istiyorum. Ben bacak dolgusu disinda karin ve basen lazer lipoda istiyorum. Ama bir cok kisi bana zaten bacagi doldurmak icin oralardan yag toplayacak neden extra islem yaptiriyorsun diyorlar. Yaptiran arkadaslar sadece bacak dolgusunda yapilan islem ile karin ve basen bolgenizde incelme hissettinizmi ? Sadece bacaga yetecek kadarmi yag cekiliyor yoksa cekebildigi limitin en sonuna kadarmi cekiyor dr.Yoksa ben kilolu oldugum icin extra islem istemekle dogrumu yapiyorum. Sonucta yag almaninda bir limiti var sanirim. Kafam simdi bu noktada cok karisti. Bosu bosuna bacak dolgusu ucreti×2 kati fiyat vermeyim

benim bildiğim doktor ameliyattan sonra bir çorap giydiriyor birkaç gün onu giyip sonra bu varis çorabına geçiş yapıyorsun. ama siz tek çorap giydiniz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…