Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hayir hayir..kok hucre yag enjeksiyonunu konustuk ve aynen ameliyat fiyatina ek olarak birde dolar uzerinden bu fiyat verildi..
Özelden dr unu yazarmısın lütfen,ben ilk kez duyuyorum böyle bir şey açıkcası. Şunu yazmadan geçemeyeceğim.Ben ameliyattan önce Doturuma yağların tutunma şansını arttıran yöntemler varmı?diye sorduğumda.Bana;sezeryanla doğum yapmış hastaların ,ameliyat izinden girerek ufak doku parçaları alıyoruz.Yağla birlikte ,doku kokteyli de ekliyebiliyoruz. Ama bunun da garantisi yok dedi.Hatta örnek verdi;sadece yağ yaptığım bir hastam aylar sonra mutlu gelirken,doku kokteyli yaptığım hastam mutsuz ve memnuniyetsiz döndü. Yani hiçbirinin %100 tutma garantisi yok.

Be

Ben de kok hucreyle olucam kalicilik yuzfesi daha yuksek dedi doktor bana. Ama illa kalir hic erimez demiyorum dedi. O da kesin diil dedi. Ama yaga gore ihtimal yuksek dedi
Luitfeen benimle paylasirmisin sonuclari? ben de seneye yaz dusunuyorum simdiden basladim arastirmaya bilgilebdirirsen cok sevinirim.

Luitfeen benimle paylasirmisin sonuclari? ben de seneye yaz dusunuyorum simdiden basladim arastirmaya bilgilebdirirsen cok sevinirim.
Tabiki seve seve. Ama benim gunum gelipte olabilirsem :)) onbesinde giricem. Sonuc icin koca bir senen olucak. Bakariz sonuca sen de ona gore kararini verirsin. Ben de cok arastirdim. Kok hucreler bedenin her yerinde ki dokulara uyum saglayarak onlarla birlikte sekil alabiliyormus. Mesela yagin icine karistiricagi icin o yagi onarmaya iylestirmeye basliyorlar. Yani canli kalmasini sagliyormus. Normalde de bir su bardagi kendi yagindan ceyrek cay bardagi kadar kok hucre cikiyormus. Sen ameliyattayken bir yandan bu konuda uzman olan bi doktor bir bolumunu kok hucreye ceviriyor. O da aralara ekleniyor. Tabu kesin kalical denilmiyor :) ama bu sekilde yapan bi doktorun bir cok hastasinin hic erimeden kaldigina da sahit oldum.

Son düzenleme:
Tabiki seve seve. Ama benim gunum gelipte olabilirsem :)) onbesinde giricem. Sonuc icin koca bir senen olucak. Bakariz sonuca sen de ona gore kararini verirsin. Ben de cok arastirdim. Kok hucreler bedenin her yerinde ki dokulara uyum saglayarak onlarla birlikte sekil alabiliyormus. Mesela yagin icine karistiricagi icin o yagi onarmaya iylestirmeye basliyorlar. Yani canli kalmasini sagliyormus. Normalde de bir su bardagi kendi yagindan ceyrek cay bardagi kadar kok hucre cikiyormus. Sen ameliyattayken bir yandan bu konuda uzman olan bi doktor bir bolumunu kok hucreye ceviriyor. O da aralara ekleniyor. Tabu kesin kalical denilmiyor :) ama bu sekilde yapan bi doktorun bir cok hastasinin hic erimeden kaldigina da sahit oldum.

Merhaba, operasyon nasil gecti? istedigin sonucu aldin mi? bilgilendirirsen cok sevinirim.
merhaba star7630 star7630 operasyon ıyıydı sonrasında yag alınan yerlerde 1-2 saat agrı oldu zaten operasyondan 5-6 saat sonra hastahaneden cıktım dr yuruyebilirsin dedi bol bol yurudum ancak bende kı ben de gectiğimiz gin ogrendim sol bacak reaksiyon gostermis sislik inmemisti cok cok sert masaja basladım canım yanacak kadar sert bir masaj yavas yavas iniyor sanıyorum 2-3 haftaya kadar belirgin bir fark olacaktır.Iyıkı yaptırmısım bukadar zaman bosu bosuna korkmusum

Kızlar ameliyat oldum sonunda. Daha ilk günüm ama dayanamadım sizinle paylaşmak istedim. Bandajlar açılınca yine paylaşacağım. Silikon +yağ enjeksiyon oldum gayet başarılı bir ameliyat oldu bana göre. Eski haline göre Bayağı kalınlaştı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    114,8 KB · Görüntüleme: 224
Geçmiş olsun canım. Sevindim senin adına. Umarım sağlığınla daha Özgür bir şekilde istediğini giyinebilirsin

Kızlar ameliyat oldum sonunda. Daha ilk günüm ama dayanamadım sizinle paylaşmak istedim. Bandajlar açılınca yine paylaşacağım. Silikon +yağ enjeksiyon oldum gayet başarılı bir ameliyat oldu bana göre. Eski haline göre Bayağı kalınlaştı
Bambii geçmiş olsun benim bacaklarıma çok benziyor bacakların hatta benimkiler biraz daha ince.ben silikona cesaret edemiyorum umarım biran önce iyileşirsin ve bir ömür mutlu olursun bacaklarınla :)

[QUOTE="Elcin3258 teşekkür ederim. Bende cesaret edemiyordum ama oldu bitti iyiyim şuan. Umarım sende istediğine kavuşursun

Gecmis olsun canim. Mutlu ayrilman cok guzel. Umarim ben de cikinca senin gibi mutlu olurum:) ayaga kalkabildigin zaman cek koy, gorelim biz de.

Insallah istedin sonucu alirsin. az kalmis operasyon gunune :) ben yurtdisin da yasiyorum seneye yaz 3 ayligina gelecegim Turkiyeye 3 ay da tamamen iyilesirmi? problem yasarsam neler olur? tam olarak bilmedigim icin acikcasi korkuyorum bu yuzden simdiden basladim arastirmalara. Lutfen ameliyat sonrasini paylas benimle senin icin mahsuru yoksa resim de eklersen oncesi ve sonrasi olarak sevinirim.

merhaba star7630 star7630 operasyon ıyıydı sonrasında yag alınan yerlerde 1-2 saat agrı oldu zaten operasyondan 5-6 saat sonra hastahaneden cıktım dr yuruyebilirsin dedi bol bol yurudum ancak bende kı ben de gectiğimiz gin ogrendim sol bacak reaksiyon gostermis sislik inmemisti cok cok sert masaja basladım canım yanacak kadar sert bir masaj yavas yavas iniyor sanıyorum 2-3 haftaya kadar belirgin bir fark olacaktır.Iyıkı yaptırmısım bukadar zaman bosu bosuna korkmusum
Umarim ayni cesareti ben de bulurum kendimde. Agrilar ne siddette? dayanilmiycak birsey degildir insallah? doktorun ne kadar zamanda duzelir dedi? sonuctan memnun kalirsan benimle paylasirmisin dr ismini ve ucretini? tabiiiii oncesi ve sonrasi olarak remimlerini please :)))

Insallah istedin sonucu alirsin. az kalmis operasyon gunune :) ben yurtdisin da yasiyorum seneye yaz 3 ayligina gelecegim Turkiyeye 3 ay da tamamen iyilesirmi? problem yasarsam neler olur? tam olarak bilmedigim icin acikcasi korkuyorum bu yuzden simdiden basladim arastirmalara. Lutfen ameliyat sonrasini paylas benimle senin icin mahsuru yoksa resim de eklersen oncesi ve sonrasi olarak sevinirim.
Tabiki paylasirim arkadasim. Suanki fotom var zaten. Izlemeye alirsan bakabilirsin. Ben henuz olmadigim icin iylesme agri falan sana bu anlamda pek bilgi veremem. Sonrasinda seve seve paylasirim. Ama yag yaptiran arkadaslar ole agrilar falan pek yasamadi. On gune falan herkes isine gucune dondu. Islemden sonra kalmiyirsun zaten ayni gun evine donuyorsun. Korkma arastir bak, burda ki eski yorumlara da bak. Zaten cok zamanin var doktora karar verirsin.

Canim ben anliyamadim tam olarak enfeksiyon falan mi kapmis bacagin.

X