Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kizlar aman aman bi kilo alamadim. Ilk baslarda aldigimi da verdim. On gunum falan var. Ne yiycegimi sasirdim.

ya benim aklıma bir şey takıldı. ameliyattan sonra bir müddet giyilecek olan varis çorabının 80 liraya olanı da var 300 liraya olanı da. hangisini aldınız. 80 liralık olanı da aynı işi görmüyor mu fazla fiyat vermeye ne gerek var?
ben çorap falan almadım ameliyattan sonra dr giydirmişti onunla 3 hafta devam ettim sonra çıkardım neden şimdi siz çorap alıyorsunuz anlamadım

M
Umarim ayni cesareti ben de bulurum kendimde. Agrilar ne siddette? dayanilmiycak birsey degildir insallah? doktorun ne kadar zamanda duzelir dedi? sonuctan memnun kalirsan benimle paylasirmisin dr ismini ve ucretini? tabiiiii oncesi ve sonrasi olarak remimlerini please :)))
Merhaba operasyon sonrasında yag alınan yerlerde 1-2 saat sızı oldu sonrasında gecti zaten ..olusan sorun duzelmeye basladı sanıyorum 1-2 yaftaya kadar belirgin olarak duzelmis olur oncesi ve sonrasını ozelden atarım sana

Canim ben anliyamadim tam olarak enfeksiyon falan mi kapmis bacagin.
enfeksiyon degıl vucut tepki verdi diyelım :) ınat etti duzelmeyeceğim dedi :) ama simdi duzelmek uzere yumusama basladı 1-2 haftaya daha iyi olacagını umuyorum ama olur da yine fark varsa dr hallederiz dedi az biraz sag bacaga yag. enj edilir duzeltilir dedı.

masaj ne ya hiç benim dr öyle bişey demedi hatamı yaptık acaba bayağı elle masaj mı ozaman daha iyimi şekle giriyor ben 10 ay önce yağ dolgusu yaptırdım artık olmaz herhalde
merhaba masaj ise yaradı gibi sert gorunum yumusamaya basladı sankı ama her gun cok sert sekilde yapılmalı kı yag dagılsın

Kızlar ameliyat oldum sonunda. Daha ilk günüm ama dayanamadım sizinle paylaşmak istedim. Bandajlar açılınca yine paylaşacağım. Silikon +yağ enjeksiyon oldum gayet başarılı bir ameliyat oldu bana göre. Eski haline göre Bayağı kalınlaştı
çok geçmiş olsun

ya benim aklıma bir şey takıldı. ameliyattan sonra bir müddet giyilecek olan varis çorabının 80 liraya olanı da var 300 liraya olanı da. hangisini aldınız. 80 liralık olanı da aynı işi görmüyor mu fazla fiyat vermeye ne gerek var?
arkadaşım çorabı doktor ameliyattan çıkmadan giydiriyor zaten .ne parası ne çorabı.bu doktorlarda artık nerden para alırız diye şaşmışlar yani.bu ne yaaaa yeni ameliyat olacaklara allah sabır ve kolaylık versin.yeni doktorlar araştırın bunlar zıvanadan çıkmışlar

arkadaşım çorabı doktor ameliyattan çıkmadan giydiriyor zaten .ne parası ne çorabı.bu doktorlarda artık nerden para alırız diye şaşmışlar yani.bu ne yaaaa yeni ameliyat olacaklara allah sabır ve kolaylık versin.yeni doktorlar araştırın bunlar zıvanadan çıkmışlar
evet zıvanadan cıktıkları cok dogru , okadar bastan savmacılar ki!!! acele acela bakıyor ok tamamdır diyor 8-10 dk zaman harcıyor hadi gidebilirsin , tabi dr yetmezmis gibi asistan afra tafrası ayrı sinir oluyorum.

evet zıvanadan cıktıkları cok dogru , okadar bastan savmacılar ki!!! acele acela bakıyor ok tamamdır diyor 8-10 dk zaman harcıyor hadi gidebilirsin , tabi dr yetmezmis gibi asistan afra tafrası ayrı sinir oluyorum.
Zaten doktordan cok asistanla bogusuyoruz. Burunlarindan kil aldirmiyorlar. Herkss soruyor su bu diye bi hikaye olamaz. Arkadas o kadar parayi sayiyorsak biz soracaz onlar cevapliycak. Isleri ne sonucta

enfeksiyon degıl vucut tepki verdi diyelım :) ınat etti duzelmeyeceğim dedi :) ama simdi duzelmek uzere yumusama basladı 1-2 haftaya daha iyi olacagını umuyorum ama olur da yine fark varsa dr hallederiz dedi az biraz sag bacaga yag. enj edilir duzeltilir dedı.
Iyi o zaman korktum bi an. Yap bakalim dedigi masajlari falan duzelir yavas yavas. Canin yanmiyorsa sorun yok.

O zaman ne yapıyoruz eskileri bırakıp yeni işinin ehli doktorlar araştırıyoruz.o kadar çokki .Eskileri biz bu hale getirdik

Bizler alışmışız doktorları alttan almaya.Onlarda dünden razı.Ama arkadaşlar gerçekten hiç birimiz zengin değiliz.Dünyanın parasını sayıyoruz ellerine.Bizede yazık .Gerçekten araştırın çok uyguna yapan geçmişinde hiç pürüz olmayan doktorlar var.Örneğin hep duyuyorum karadenizdeki doktorların süper olduğunu.İzmirdekiler keza öyle.

Herzaman söylüyorum bu forumu okumadan bacak estetiği olan kişinin varlığına inanmıyorum.Burda bunu çok denedik ve yaşadık.Bu söylenenleri dikkate alalım.Doktorların ve tabiki asıstanlarının bizi daha fazla........üzmelerine izin vermeyelim

Benden söylemesi benim işim bitti.Ama burda insanlar bana o kadar yardımcı oldular ki bunu bir borç bilerek nadirende olsa bu foruma girip bakıyorum.Örneğin....... arkadaşın ameliyatından 25 gün sonra benim ameliyatım vardı,aynı doktora olacaktım .herşeyim tamamdı ama onun başına gelenlerden dolayı iptal ettim.Bunlardan dolayı herkese yardımcı olmak istiyoreum

Arkadaşlar izmirde bu konuyla ilgili bildiginiz iyi bir doktor varmi bana soylermisinz ameliyat olucam bu yaza ama doktor bulamiyorum

X