Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çorap falan almadım ameliyattan sonra dr giydirmişti onunla 3 hafta devam ettim sonra çıkardım neden şimdi siz çorap alıyorsunuz anlamadımya benim aklıma bir şey takıldı. ameliyattan sonra bir müddet giyilecek olan varis çorabının 80 liraya olanı da var 300 liraya olanı da. hangisini aldınız. 80 liralık olanı da aynı işi görmüyor mu fazla fiyat vermeye ne gerek var?
masaj ne ya hiç benim dr öyle bişey demedi hatamı yaptık acaba bayağı elle masaj mı ozaman daha iyimi şekle giriyor ben 10 ay önce yağ dolgusu yaptırdım artık olmaz herhaldeYok demez bence.Ama masajla orantılı olur ,derse bilemem tabi.
Merhaba operasyon sonrasında yag alınan yerlerde 1-2 saat sızı oldu sonrasında gecti zaten ..olusan sorun duzelmeye basladı sanıyorum 1-2 yaftaya kadar belirgin olarak duzelmis olur oncesi ve sonrasını ozelden atarım sanaUmarim ayni cesareti ben de bulurum kendimde. Agrilar ne siddette? dayanilmiycak birsey degildir insallah? doktorun ne kadar zamanda duzelir dedi? sonuctan memnun kalirsan benimle paylasirmisin dr ismini ve ucretini? tabiiiii oncesi ve sonrasi olarak remimlerini please :)))
enfeksiyon degıl vucut tepki verdi diyelım :) ınat etti duzelmeyeceğim dedi :) ama simdi duzelmek uzere yumusama basladı 1-2 haftaya daha iyi olacagını umuyorum ama olur da yine fark varsa dr hallederiz dedi az biraz sag bacaga yag. enj edilir duzeltilir dedı.Canim ben anliyamadim tam olarak enfeksiyon falan mi kapmis bacagin.
merhaba masaj ise yaradı gibi sert gorunum yumusamaya basladı sankı ama her gun cok sert sekilde yapılmalı kı yag dagılsınmasaj ne ya hiç benim dr öyle bişey demedi hatamı yaptık acaba bayağı elle masaj mı ozaman daha iyimi şekle giriyor ben 10 ay önce yağ dolgusu yaptırdım artık olmaz herhalde
kızlar hiç birimiz kök hücre olmadık.bizler normal yağ enjeksiyonu olduk.o yüzden kök hücreye farklı ücret alıyorlardırHayir hayir..kok hucre yag enjeksiyonunu konustuk ve aynen ameliyat fiyatina ek olarak birde dolar uzerinden bu fiyat verildi..
çok geçmiş olsunKızlar ameliyat oldum sonunda. Daha ilk günüm ama dayanamadım sizinle paylaşmak istedim. Bandajlar açılınca yine paylaşacağım. Silikon +yağ enjeksiyon oldum gayet başarılı bir ameliyat oldu bana göre. Eski haline göre Bayağı kalınlaştı
arkadaşım çorabı doktor ameliyattan çıkmadan giydiriyor zaten .ne parası ne çorabı.bu doktorlarda artık nerden para alırız diye şaşmışlar yani.bu ne yaaaa yeni ameliyat olacaklara allah sabır ve kolaylık versin.yeni doktorlar araştırın bunlar zıvanadan çıkmışlarya benim aklıma bir şey takıldı. ameliyattan sonra bir müddet giyilecek olan varis çorabının 80 liraya olanı da var 300 liraya olanı da. hangisini aldınız. 80 liralık olanı da aynı işi görmüyor mu fazla fiyat vermeye ne gerek var?
Bende oyle tahmin ediyorum..kızlar hiç birimiz kök hücre olmadık.bizler normal yağ enjeksiyonu olduk.o yüzden kök hücreye farklı ücret alıyorlardır
evet zıvanadan cıktıkları cok dogru , okadar bastan savmacılar ki!!! acele acela bakıyor ok tamamdır diyor 8-10 dk zaman harcıyor hadi gidebilirsin , tabi dr yetmezmis gibi asistan afra tafrası ayrı sinir oluyorum.arkadaşım çorabı doktor ameliyattan çıkmadan giydiriyor zaten .ne parası ne çorabı.bu doktorlarda artık nerden para alırız diye şaşmışlar yani.bu ne yaaaa yeni ameliyat olacaklara allah sabır ve kolaylık versin.yeni doktorlar araştırın bunlar zıvanadan çıkmışlar
Zaten doktordan cok asistanla bogusuyoruz. Burunlarindan kil aldirmiyorlar. Herkss soruyor su bu diye bi hikaye olamaz. Arkadas o kadar parayi sayiyorsak biz soracaz onlar cevapliycak. Isleri ne sonuctaevet zıvanadan cıktıkları cok dogru , okadar bastan savmacılar ki!!! acele acela bakıyor ok tamamdır diyor 8-10 dk zaman harcıyor hadi gidebilirsin , tabi dr yetmezmis gibi asistan afra tafrası ayrı sinir oluyorum.
Iyi o zaman korktum bi an. Yap bakalim dedigi masajlari falan duzelir yavas yavas. Canin yanmiyorsa sorun yok.enfeksiyon degıl vucut tepki verdi diyelım :) ınat etti duzelmeyeceğim dedi :) ama simdi duzelmek uzere yumusama basladı 1-2 haftaya daha iyi olacagını umuyorum ama olur da yine fark varsa dr hallederiz dedi az biraz sag bacaga yag. enj edilir duzeltilir dedı.
Tesekkur ederim, bekliyoorum sonuclari.M
Merhaba operasyon sonrasında yag alınan yerlerde 1-2 saat sızı oldu sonrasında gecti zaten ..olusan sorun duzelmeye basladı sanıyorum 1-2 yaftaya kadar belirgin olarak duzelmis olur oncesi ve sonrasını ozelden atarım sana
O zaman ne yapıyoruz eskileri bırakıp yeni işinin ehli doktorlar araştırıyoruz.o kadar çokki .Eskileri biz bu hale getirdikevet zıvanadan cıktıkları cok dogru , okadar bastan savmacılar ki!!! acele acela bakıyor ok tamamdır diyor 8-10 dk zaman harcıyor hadi gidebilirsin , tabi dr yetmezmis gibi asistan afra tafrası ayrı sinir oluyorum.
Aynen oyleymis arkadas..Kok hucre istedigim icin ameliyat ucreti +1000 dolar imis.kızlar hiç birimiz kök hücre olmadık.bizler normal yağ enjeksiyonu olduk.o yüzden kök hücreye farklı ücret alıyorlardır