- 10 Ocak 2015
- 330
- 106
- 51
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya o ne 300 e yaglarini havadami kapiyomus:)) bi medikalciden biz maviruyanin dedigi gibi 70 e aldik gayette guzeli isyeri icin tavdiye ederim pant icinde belli olmuyor. Ikinciyi olursak bacak ceyizinde beklemedeler:))300 ne yaaa..sacmalamislar..biz 70 e almıştık aysimayla ..tas gibi çorap..sakliyom ikinci operasyon için..
Kizlar sanki silikonda farkli oluyodu. Silikon olan bi kac arkadas o fiyatlara aldiklarindan behsediyorduAynen ya o ne 300 e yaglarini havadami kapiyomus:)) bi medikalciden biz mavirutsnin dedigi gibi 70 e aldik gayette guzeldi isyeri icin tavdiye ederim pant icinde belli olmuyor. Ikinciyi olursak bacak ceyizinde beklemedeler:))
Vanillasky bu forumu ameliyat olmadan once hatim etmistim resmen:) sen eskilerdensin dimi ilkini olcaksin sanirim canim kararini verdinmi tarih falan bellimi
Gecmis olsun aysima bende grip oldum kosturmaya devam isdeUc hafta bronsittim artikyeterof valla bacagimi bile gorcek durumda degildim bi tur antibiyotik kullandim sonra antibiyotigim degisti bide bes igne yapildi ancak kendime geldim cok sukur.sen nasilsin canim
slm, kok hucre denilen yontemle yapilinca kalici mi oluyormus? bilgilendirirsen sevinirim, ben de dusunuyorum yaptirmayi.Kök hücreyi bende yeni duydum malesef ilk ameliyatmi o sekildd olsaydm cok iyi olucakti doktorla gorustm %70 kalir dedi bu yontemle daha iyi oluyormus
LUtfen bana da yazarmisin dr ismi?Çarpıklık vardı.Burada dr ismi kullanmamaya dikkat ediyoruz.Özelden yazarım.
Ben de kok hucreyle olucam kalicilik yuzfesi daha yuksek dedi doktor bana. Ama illa kalir hic erimez demiyorum dedi. O da kesin diil dedi. Ama yaga gore ihtimal yuksek dedislm, kok hucre denilen yontemle yapilinca kalici mi oluyormus? bilgilendirirsen sevinirim, ben de dusunuyorum yaptirmayi.
Ne firması yaa..en çok konuşulan doktor derken,bizim doktor mu acaba..1000 dolar çok para,neyin firmasiymis,öyle bişey yok ki..Arkadaslar adi en cok gecen Dr.un asistani ile gorustum. Bana ameliyat fiyatinin yaninda (ortalamayi bilir herkes) 1000 dolar da firma parasi aliyoruz dedi. Sizdende boyle bir para istendimi..
Ben pek bir şey anlamadım bu yazdıklarınızdan. Muhtemelen silikondan bahsediyorsun.Çünkü yağda dolarla telaffuz olmaz pek.Arkadaslar adi en cok gecen Dr.un asistani ile gorustum. Bana ameliyat fiyatinin yaninda (ortalamayi bilir herkes) 1000 dolar da firma parasi aliyoruz dedi. Sizdende boyle bir para istendimi..