Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Uc hafta bronsittim artikyeterof valla bacagimi bile gorcek durumda degildim bi tur antibiyotik kullandim sonra antibiyotigim degisti bide bes igne yapildi ancak kendime geldim cok sukur.sen nasilsin canim

ya benim aklıma bir şey takıldı. ameliyattan sonra bir müddet giyilecek olan varis çorabının 80 liraya olanı da var 300 liraya olanı da. hangisini aldınız. 80 liralık olanı da aynı işi görmüyor mu fazla fiyat vermeye ne gerek var?

300 ne yaaa..sacmalamislar..biz 70 e almıştık aysimayla ..tas gibi çorap..sakliyom ikinci operasyon için..
Aynen ya o ne 300 e yaglarini havadami kapiyomus:)) bi medikalciden biz maviruyanin dedigi gibi 70 e aldik gayette guzeli isyeri icin tavdiye ederim pant icinde belli olmuyor. Ikinciyi olursak bacak ceyizinde beklemedeler:))

Aynen ya o ne 300 e yaglarini havadami kapiyomus:)) bi medikalciden biz mavirutsnin dedigi gibi 70 e aldik gayette guzeldi isyeri icin tavdiye ederim pant icinde belli olmuyor. Ikinciyi olursak bacak ceyizinde beklemedeler:))
Kizlar sanki silikonda farkli oluyodu. Silikon olan bi kac arkadas o fiyatlara aldiklarindan behsediyordu

ben de sizin gibi düşünüyorum kızlar. yetmiş lira olanı olmaz 300 lira olanından alacaksın deseler bile yetmiş liralığını alırım. böyle uçuk fiyat mı olur. :KK17:

Vanillasky bu forumu ameliyat olmadan once hatim etmistim resmen:) sen eskilerdensin dimi ilkini olcaksin sanirim canim kararini verdinmi tarih falan bellimi

Vanillasky bu forumu ameliyat olmadan once hatim etmistim resmen:) sen eskilerdensin dimi ilkini olcaksin sanirim canim kararini verdinmi tarih falan bellimi

evet canım ben eskilerdenim. ilk ameliyatımı olucam. kararı vereli yıllar oldu da para işinde sorun çıkıyor hep. bu sefer herşey hallolmadan amin demeye niyetim yok. tam bir kesinlik yok ama olacak gibi. ameliyattan çıkmadan oldu bu iş diye hiç sevinmeyeceğim bu sefer. sonra hep duvara çarpıyorum. :KK48:

Arkadaslar adi en cok gecen Dr.un asistani ile gorustum. Bana ameliyat fiyatinin yaninda (ortalamayi bilir herkes) 1000 dolar da firma parasi aliyoruz dedi. Sizdende boyle bir para istendimi..

Be
slm, kok hucre denilen yontemle yapilinca kalici mi oluyormus? bilgilendirirsen sevinirim, ben de dusunuyorum yaptirmayi.
Ben de kok hucreyle olucam kalicilik yuzfesi daha yuksek dedi doktor bana. Ama illa kalir hic erimez demiyorum dedi. O da kesin diil dedi. Ama yaga gore ihtimal yuksek dedi

Arkadaslar adi en cok gecen Dr.un asistani ile gorustum. Bana ameliyat fiyatinin yaninda (ortalamayi bilir herkes) 1000 dolar da firma parasi aliyoruz dedi. Sizdende boyle bir para istendimi..
Ne firması yaa..en çok konuşulan doktor derken,bizim doktor mu acaba..1000 dolar çok para,neyin firmasiymis,öyle bişey yok ki..

Ben pek bir şey anlamadım bu yazdıklarınızdan. Muhtemelen silikondan bahsediyorsun.Çünkü yağda dolarla telaffuz olmaz pek.

X