Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar birkac gundur gece gunduz arastirmaktan,resim bulacagim diye topik topik gezmekten kafam o kadar karisti ki.. Bu yollardan gecenler beni anlar diye umut ediyorum.. Izledigim ve beni izleyerek resimlerini gormeme izin veren,ozel mesajlardan yardimci olan butun herkese cok tesekkur ediyorum.. Artik bir karar vermem lazim. Bu sefer alenen buraya yazip fikirlerinizi almak istiyorum. Kok hucre bacak dolgusu ve cellulaze selulit tedavisi yaptirmak istiyorum. Sehir hastane fiyat hic farketmez..Ben Dr.a karar veremiyorum. Ne olur bana yaptirip memnun olan,yaptirmayip ona yaptirmak isteyen,arastiran ,bulan arkadaslar ozelden isim verebilir mi ? Deneyim ve cogunluk her zaman dogrudur dusuncesindeyim..Bana bir yardim eli uzatin lutfen.

Evet lutfen yardimci olun resim gormek istiyorum ama goremiyorum.insan yaptirmadan once gormek istiyor cok zor bi karar bu ve cok istedigim bisey o yuzden lutfen yardimci olun bize...

Arkadaslar siteyi 1 haftadr takip ediyorum yeni üye oldum bende yag ejeksiyonu oldum 6 ay oldu yaptirali benimde sorunum aşırı incelik doktorm bana bacaklarin carpik degil sadece ince dedi ozelikle ayak bilerim cok ince 1 seansa erir toplam 3 seans yaparz demesti ve dedigi gibi oldu 1 seans da hic bir faydasini goremedim simdi ben 2 seans olma konusunda kararsizim tekrardan hayal kırıklıgı yasamaktan cekiniyorum 2 veya 3 seans yaptirimda memnun kalan varsa icinizde beni de bilgilendirirmisinz
Kumsal cnm 2nci hep sart oluyo simduye kadar hemen hemen tüm ark.eridi 2nci 3ncüyü yaptirabilene ne mutlu ozaman tam sonuc alirsin gerci bu bünyeye de bagli misal ben yukardan kilo alirken verirken alttan veriyorum birde baxaklar sürekli hareket icinde

yakın bir zamanda bende ameliyat olucam sanırım. söz o zaman bol bol bilgi vericem herkese. uzun bir süredir buraya gelemiyorum. çok yoğunum. ama telafi edicem söz. :21:

Kumsal cnm 2nci hep sart oluyo simduye kadar hemen hemen tüm ark.eridi 2nci 3ncüyü yaptirabilene ne mutlu ozaman tam sonuc alirsin gerci bu bünyeye de bagli misal ben yukardan kilo alirken verirken alttan veriyorum birde baxaklar sürekli hareket icinde
Evet canim biliyorum 2 seans olmam lazim.ama benimde korktgm su ki ya onda da kalmaZsa diye kök hücre tedavisini duyunca biraz umutlandim sanrm 2 hafta sonra ameliyat olcam bende izmirde bi doktor bulmaya calisiyorum izmirde bu konuda yaptiranlar varsa banada yardimci olabilirmisinz

Evet canim biliyorum 2 seans olmam lazim.ama benimde korktgm su ki ya onda da kalmaZsa diye kök hücre tedavisini duyunca biraz umutlandim sanrm 2 hafta sonra ameliyat olcam bende izmirde bi doktor bulmaya calisiyorum izmirde bu konuda yaptiranlar varsa banada yardimci olabilirmisinz
Samimi arkadaşımız var dı izmirde yaptiran.Ama o silikon olmuştu. Mesaj atıp sorabilirsin ona.

Arkadaşlar ben bu sitede yeni üye olduğum için acemiyim.Özelden mesaj atabilmek için ne yapmam gerekiyor pek anlayamadım.Bir şeyler yapıyorum ama...Boş mesaj da atıyorum sanırım.Çözmeye çalışıyorum.Biri bana yardımcı olabilir mi?Özelden nasıl yazışılıyor?Fotoğraflara nasıl bakılıyor?Lütfen yardım!

Selam yeni uye olan arkadaslar hosgeldiniz.ben 17 nisanda yag enjeksiyonu oldum daha cok eski sayilmaz erirmi erimezmi sonucunu bilmiyorum ama olmadan onceki tedirginligi kararsizligi hatta korkakligi benden cok yasayan varmidir bilmiyorum. Burdaki cogu kisoye cok sey sorarark gozumu bi sekilde karartip oldum. O yuzden sizede elimden geldigince yardimci olmaya calisirim seve seve.albumde resim koydum ordan bakabilirsiniz. Sadece hangi doktor kafaniza yattiysa ona guvenin o cok onemli . Isteyen herkesede allah cok cok guzelini nasip etsin:)

Arkadaşlar ben bu sitede yeni üye olduğum için acemiyim.Özelden mesaj atabilmek için ne yapmam gerekiyor pek anlayamadım.Bir şeyler yapıyorum ama...Boş mesaj da atıyorum sanırım.Çözmeye çalışıyorum.Biri bana yardımcı olabilir mi?Özelden nasıl yazışılıyor?Fotoğraflara nasıl bakılıyor?Lütfen yardım!
Izlemeye al arkadasim, karsi tarafta seni izlemeye alirsa onun fotolarini gorebilirsin. Isme tiklayinca mesaj yaz var ordan da mesaj atabilirsin.

X