Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kanatçım çok sağol. Varis çorabını ara ara giyiyorum. Bende ne yapacağımı şaşırdım. Uzun yürüyüşler yapamıyorum korkudan.

Arkadaşlar Merhaba ben bi hafta önce yağ enjeksiyonu oldum bi bacağından yağ eklenen yer taş gibi sert diğeri normal bu neden kaynaklanır başına gelen yada bilgisi olan varmıdır

Arkadaşlar Merhaba ben bi hafta önce yağ enjeksiyonu oldum bi bacağından yağ eklenen yer taş gibi sert diğeri normal bu neden kaynaklanır başına gelen yada bilgisi olan varmıdır
sertlik belli bir zamana kadar normaldir herhalde. daha çok erken. yumuşaması birkaç hafta sürer.

kaprisli merhaba nasılsın şimdi? sertlikler yumuşamaya başladı mı? dr.un kim özelden yazar msıın rica etsem?

Arkadaslar siteyi 1 haftadr takip ediyorum yeni üye oldum bende yag ejeksiyonu oldum 6 ay oldu yaptirali benimde sorunum aşırı incelik doktorm bana bacaklarin carpik degil sadece ince dedi ozelikle ayak bilerim cok ince 1 seansa erir toplam 3 seans yaparz demesti ve dedigi gibi oldu 1 seans da hic bir faydasini goremedim simdi ben 2 seans olma konusunda kararsizim tekrardan hayal kırıklıgı yasamaktan cekiniyorum 2 veya 3 seans yaptirimda memnun kalan varsa icinizde beni de bilgilendirirmisinz

Arkadaslar siteyi 1 haftadr takip ediyorum yeni üye oldum bende yag ejeksiyonu oldum 6 ay oldu yaptirali benimde sorunum aşırı incelik doktorm bana bacaklarin carpik degil sadece ince dedi ozelikle ayak bilerim cok ince 1 seansa erir toplam 3 seans yaparz demesti ve dedigi gibi oldu 1 seans da hic bir faydasini goremedim simdi ben 2 seans olma konusunda kararsizim tekrardan hayal kırıklıgı yasamaktan cekiniyorum 2 veya 3 seans yaptirimda memnun kalan varsa icinizde beni de bilgilendirirmisinz
bacak çevrenin en kalın yeri ne kadar?
çok inceyse silikon iyi olur diyorlar benim sorunumda incelik silikon olucam
maddi yönden beklemedeyim

bacak çevrenin en kalın yeri ne kadar?
çok inceyse silikon iyi olur diyorlar benim sorunumda incelik silikon olucam
maddi yönden beklemedeyim

bilmiyorum suan hic bakmadim ama bende silikon dusunuyodum cok tehlikeli oldugunu soylediler acikcakca cekindim istanbulda bi cok doktora gittim ve hepsi bu konuda ünlü doktorlar hic birj tavsiye etmedi yapmadiklarni soyledi ve bende yag enjektesi yaptrdm 2 sean icinde kök hücre tedavisi dusunyrm doktorla gorustum %75 kalir dedi yag enjektesi yaptiranlar yardmci olabilir mi kalicilik ne kadar oldu diye

merhaba ben de 1 ay once yay. enj yaptırdım benım bacaklarım normalde de kalındı zaten ama sislikler inince yaklasık 2cm kadar kayıbım oldu carpık gorundu cok olmasada giderildi ama rotus gerekecek sanıyorum kı ıstediğim gorunumde olsun ılk zamankı gıbi kalmıyor maalesef :KK43:

merhaba ben de 1 ay once yay. enj yaptırdım benım bacaklarım normalde de kalındı zaten ama sislikler inince yaklasık 2cm kadar kayıbım oldu carpık gorundu cok olmasada giderildi ama rotus gerekecek sanıyorum kı ıstediğim gorunumde olsun ılk zamankı gıbi kalmıyor maalesef :KK43:
BEnim bacaklarimda carpıklık yok doktor da soylemisti sadece incelik var evet eriyo malesef benimde hic bisey kalmadi ama kök hücreyle alinan yaglar doku kaybini onluyms daha fazla kaliyomus

Canım gelecek o günler. Etek giyeceksin hatta bunu ben mi giydim diye durmadan kendine bakacaksın.
Ben ilk başlarda sanki bacaklarım hala yamukmuş gibi, çok utanırdım. Herkes bacağıma bakıyor gibi gelirdi. Ama şimdi benim doğuştan bir parçam. Günlük hayatta aklıma bile gelmiyor zaman zaman :) İnşallah senin de rahat nefes alacağın, giyineceğin günler gelecek.
merhaba keske sana ulasmaya calisiyorm ama ozel mesj atilmiyo ben yeniyim ve bu siteyi bilmiyorum sen 2 defa yag enjektesimi yaptrdn acaba ve bacaklarin incemiydi ben de yaptrdim 1 seans ama eridi 2 seans yaptrmayi dusunuyrm bu konuda bana yardimci olabilirmisin

merhaba keske sana ulasmaya calisiyorm ama ozel mesj atilmiyo ben yeniyim ve bu siteyi bilmiyorum sen 2 defa yag enjektesimi yaptrdn acaba ve bacaklarin incemiydi ben de yaptrdim 1 seans ama eridi 2 seans yaptrmayi dusunuyrm bu konuda bana yardimci olabilirmisin

kumsal...keşke nin profilini aç orada ''izle''yazı var onu tıkla..ama sanırım keşke onay verince resimleri görebilirsin.

X