- 3 Nisan 2015
- 113
- 35
Kızlar ilk elbisemle fotoğraf koydum.Ne güzel bir duyguymuş elbise giyinebilmek. Çocuklar gibi giyip giyip çıkarıyorum.
Memkolik fotograflarìnı bende görebilirmiyimKızlar ilk elbisemle fotoğraf koydum.Ne güzel bir duyguymuş elbise giyinebilmek. Çocuklar gibi giyip giyip çıkarıyorum.
Hayırlısı olsun canım senin adına. Özelden gönderiyorum şimdi foto...
doktorun kim cnm senin yaa sana özelden msj atamıyorum bana resimlerini gönderir misin rica etsemKızlar ilk hali ve son hali fotoğrafları albüm olarak hesabımda vardı. Ama gizlemiştim bir süredir albümümü. Fotoğraflar sadece bana görünüyor diye biliyorum. Ama isteyen herkese fotoğraflarımı gönderebilirim özel mesajdan. Bir bildirim yapmanız ya da mesaj atmanız yeterli. Çünkü biliyorum, insan ameliyat olan ve sonuçtan memnunum diyen birilerini arıyor burda. 3 yıl önce ben de öyleydim. Ama nasıl bir cesaretse, tek başıma ameliyata gitmiştim gözümü karartıp. Kimselere söylemeden...
Bir de şunu söyleyeyim. Ben 2 kere operasyon geçirdim kızlar. Evet, ilk operasyonda yağ enjekte edildi. 1 yıl sonra sanki biraz erimeye başladı, ya da şişlikler inince zaten öyle olacaktı. Ama o haliyle kafamda yine soru işaretleri vardı. Yani yine etek, elbise, tayt gönül rahatlığıyla giyemiyordum. Doktoruma mail attım, fotoğrafımı yolladım, ikinci operasyonu olmak istesem ortalama kaç tl ödemem gerek diye sordum. Yüksek bir fiyat olsa tekrar ameliyata gitmezdim. Doktor 2. operasyona gerek yok, bacakların gayet güzel dese de benim içim rahat değildi. Başlamışken son bulsun artık bu bacak işi dedim. Ve 2. operasyona gittim. Doktor 2. ameliyat çok başarılı geçti dedi. Bu sefer memnun olursun artık dedi, ve dediği gibi de oldu ÇOK ŞÜKÜR.
Şimdi isteyen arkadaşlara bacağımın ilk hali, 1. operasyon sonrası, 2. operasyon sonrası olarak 3 foto yollayacağım. Durumumu izah edebildim sanırım yeterince.
Memkolik ben de göremiyorum resimlerini. Beni de izlemeye alır mısın?Kızlar ilk elbisemle fotoğraf koydum.Ne güzel bir duyguymuş elbise giyinebilmek. Çocuklar gibi giyip giyip çıkarıyorum.
aaa diz altlarin gitti mi ?? Son fotondaki halin degisti mi simdi ??Az bi geçiş yapıldı sadece öyle aman Aman bi fark yok sadece basen gitti üst iç bacaktaki ve Diz içleri gitti geriye kalan kendi bacağım konan yağ diz altlarında tamamen gitti çok hafif baldıra geçiş yapmıştı onlar duruyor diyebilirim
İnşallah kızlar, gelecek o günler :)) Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu. Canı yürekten istiyorum...
Aldım bile:))Memkolik ben de göremiyorum resimlerini. Beni de izlemeye alır mısın?
Şimdi görebilirsin.memkolik ben de resimlerini göremiyorum.
benide izlemeye alır mısınŞimdi görebilirsin.
Yok canım aynı o haliyle ilk üç haftada eridi Benim diz altları dün yeni foto eklemiştimaaa diz altlarin gitti mi ?? Son fotondaki halin degisti mi simdi ??
Evet canım. Hem de iki kere ameliyat oldum. Hatırlarsan Tekbenmiyim vardı, blomma vardı. Onlardan bilgileri aldıktan sonra ben de oldum ameliyat :)) Çok şükür istediğim sonuca ulaştım.Keske sen operasyon geçirmişmiydin? uzun zamandır siteden uzak kaldım...yıllardır beynim kayıt yapmaktan iflas etti sanıyorum...artık hiç birşeyi aklımda tutamıyorum ama şimdi senin rumuzu görünce güzel bir duyguya kapıldım.. :)
.
Ben..aynı yerimde sayıyorum.. :) ama yıllar durmuyor...Tekbenmiyim ve blomma yı hatırladım az çok...blomma nın memnun kaldığını sanıyordum...sonradan sitede anlayamadığım bazı sorunlu tartışmalar olmuştu blomma da bir daha gelmedi.
Senin memnun olduğun aklımda kalmış sanki..İzmirdemi olmuştun operasyonu..
Evet canım. Hem de iki kere ameliyat oldum. Hatırlarsan Tekbenmiyim vardı, blomma vardı. Onlardan bilgileri aldıktan sonra ben de oldum ameliyat :)) Çok şükür istediğim sonuca ulaştım.
Ama Tekbenmiyim ve Blomma sonradan silikon taktırdılar bacaklarına. Çok kalın olunca tekrar çıkarttırmışlardı silikonu. Ben o yüzden göze alamadım. İkinciyi de yağ enjeksiyonu oldum. Sen naptın canım en son? Operasyon olmuş muydun?
Ben de duygulandım ne yalan söyliyim :)) Yıllar sonra aynı kişilerle tekrar buluşmak güzel... :)
Benide izlermisinizKızlar ilk elbisemle fotoğraf koydum.Ne güzel bir duyguymuş elbise giyinebilmek. Çocuklar gibi giyip giyip çıkarıyorum.
Memkolik ben de göremiyorum resimlerini. Beni de izlemeye alır mısın?
beni de izlemeye alırmısın.İzlemeye aldım ,şimdi görebilirsin.