- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım inş sonuçtan memnun kalırsın çok sorunlu olmadığı için güzel olacağını düşünüyorum inş öyle olurÇok tsk ederim Ceren herkes için hayırlısı olsun hepimizin çok büyük umutları var umarım kimse sonuçtan üzüntü duymaz çok mutlu olur ve istediği gibi özgürce giyinebilir
estetikte gerçek üstü tasarım boylesi yok eşsiz. Suanki sorunlarimdan birisi uzun silikonun ucuna yani hemen bilege yag konulması. Az da olsa duruyor herhalde silikon cikinca orasi kabarik olarak kaldi. Gun icinde şişiyor. Onlari da farkli bir op.da aldirmam gerekiyor. Bilegimde gecmeyen bir sızı var cok rahatsizlik veriyor. Goruntu haricinde hareket kisitliligim vardi. Herhalukarda cikmaliydi. Sagliktan ote birseyyok ayrica sonuclarindan cok emin cok guzel cok guzel diyor baska birsey demiyor. sorun bendeymis. Horoz ibigine benzettigi (onun tabiri)Diziclerimi cok alip cukurlastirmisti onu da reddeti . [/QUOTE]Bence estetikden anlayan bir dr degilmis. Bunu gormek icin dr olmaya gerek yok. Belki silikon yag beraber olsaydi ikinci olabilirdi ama su haliyle cok iyi diyorsa meslegi biraksin.
Az bi geçiş yapıldı sadece öyle aman Aman bi fark yok sadece basen gitti üst iç bacaktaki ve Diz içleri gitti geriye kalan kendi bacağım konan yağ diz altlarında tamamen gitti çok hafif baldıra geçiş yapmıştı onlar duruyor diyebilirimsoocute senin üst bacak bayağı ayrıktı.operasyonda üst bacağa dolgu yapıldı mı merak ettim.çünkü resimlere baktım üstün ayrıklığı kalmamış gibi birşey
Tsk ederim canım çok sorunlu değildi evet ama malesef yağ hiç yok denecek kadar azmis bunu Opr günü öğrendik şuanda pek bişey anlaşılmiyor Opr girmeden 32,5 olan baldır çıktım 35 yani şişlik fln giderse bide üstünde bant falan var çıkarsa eski hali kalacak geriye demekkiÇok geçmiş olsun canım inş sonuçtan memnun kalırsın çok sorunlu olmadığı için güzel olacağını düşünüyorum inş öyle olur
Umarım canım yaaa süper yazmışsın... Bizlere de böyle yazmak nasip olsun inşallah...Canım gelecek o günler. Etek giyeceksin hatta bunu ben mi giydim diye durmadan kendine bakacaksın.
Ben ilk başlarda sanki bacaklarım hala yamukmuş gibi, çok utanırdım. Herkes bacağıma bakıyor gibi gelirdi. Ama şimdi benim doğuştan bir parçam. Günlük hayatta aklıma bile gelmiyor zaman zaman :) İnşallah senin de rahat nefes alacağın, giyineceğin günler gelecek.
Senin adına çok sevindim arkadaşım Umarim hepimiz aynı mutluluğu yaşarız rica etsem benide izlemeye alirmisin fotoları nasıl gorebilirim.Kızlar ilk elbisemle fotoğraf koydum.Ne güzel bir duyguymuş elbise giyinebilmek. Çocuklar gibi giyip giyip çıkarıyorum.
Aldım arkadaşım.Senin adına çok sevindim arkadaşım Umarim hepimiz aynı mutluluğu yaşarız rica etsem benide izlemeye alirmisin fotoları nasıl gorebilirim.
Muaynede niye dememiş bunu beni kilo al kilo al diye elli kere geri çevirmişti .. bbenim sadece 1 cm falan fark ettiTsk ederim canım çok sorunlu değildi evet ama malesef yağ hiç yok denecek kadar azmis bunu Opr günü öğrendik şuanda pek bişey anlaşılmiyor Opr girmeden 32,5 olan baldır çıktım 35 yani şişlik fln giderse bide üstünde bant falan var çıkarsa eski hali kalacak geriye demekki
memkolik ben senin albümlerini göremiyorumKızlar ilk elbisemle fotoğraf koydum.Ne güzel bir duyguymuş elbise giyinebilmek. Çocuklar gibi giyip giyip çıkarıyorum.
İzlemeye aldım ,şimdi görebilirsin.memkolik ben senin albümlerini göremiyorum
bende anlamadım cnm ya görüşmede hersey normalde ama Opr günü tersine döndü iptal edelim fln dedi ben ordan çıksam bidaha asla cesaret edemezdim ne varsa artik dedim.ben 52 kiloyum dur hep oldum olası ama gebelikte kilo aldım ve kaldı şimdi 57 kiloyum bu kilodan nasıl yağ çıkmadı çözemedimMuaynede niye dememiş bunu beni kilo al kilo al diye elli kere geri çevirmişti .. bbenim sadece 1 cm falan fark etti
Off keske nasilda güzel yazmissin okurken ne kadar mutlu oldum ya insallah öyle olur bir gün hepimiz bu yasadiklarimiz stressi unuturuz insallah
Umarım canım yaaa süper yazmışsın... Bizlere de böyle yazmak nasip olsun inşallah...
Muayene de ciddi olarak ameliyat olacağını düşünmemiş demekki gidince sor kaç cc yağ koymuşlarbende anlamadım cnm ya görüşmede hersey normalde ama Opr günü tersine döndü iptal edelim fln dedi ben ordan çıksam bidaha asla cesaret edemezdim ne varsa artik dedim.ben 52 kiloyum dur hep oldum olası ama gebelikte kilo aldım ve kaldı şimdi 57 kiloyum bu kilodan nasıl yağ çıkmadı çözemedim
Senin durum masajla çözülemez mecbur local bişeyler yapması lazım diye düşünüyorum benim de göbek çökük birazArkadaslar merhaba yag enjeksiyonu sonrası yapılan masaj hakkında bilgisi olan ,uygulamıs olan var mı ? işe yarıyormu ? ben operasyonun 3. haftasındayım bacaklarımda cok barız farklılık var dr masaj onerdi..umarım ıse yarar ama yaramayacak gibi duruyor