Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Çok tsk ederim Ceren herkes için hayırlısı olsun hepimizin çok büyük umutları var umarım kimse sonuçtan üzüntü duymaz çok mutlu olur ve istediği gibi özgürce giyinebilir
Çok geçmiş olsun canım inş sonuçtan memnun kalırsın çok sorunlu olmadığı için güzel olacağını düşünüyorum inş öyle olur

Bence estetikden anlayan bir dr degilmis. Bunu gormek icin dr olmaya gerek yok. Belki silikon yag beraber olsaydi ikinci olabilirdi ama su haliyle cok iyi diyorsa meslegi biraksin.
estetikte gerçek üstü tasarım boylesi yok eşsiz. Suanki sorunlarimdan birisi uzun silikonun ucuna yani hemen bilege yag konulması. Az da olsa duruyor herhalde silikon cikinca orasi kabarik olarak kaldi. Gun icinde şişiyor. Onlari da farkli bir op.da aldirmam gerekiyor. Bilegimde gecmeyen bir sızı var cok rahatsizlik veriyor. Goruntu haricinde hareket kisitliligim vardi. Herhalukarda cikmaliydi. Sagliktan ote birseyyok ayrica sonuclarindan cok emin cok guzel cok guzel diyor baska birsey demiyor. sorun bendeymis. Horoz ibigine benzettigi (onun tabiri)Diziclerimi cok alip cukurlastirmisti onu da reddeti . [/QUOTE]

Son düzenleme:
soocute senin üst bacak bayağı ayrıktı.operasyonda üst bacağa dolgu yapıldı mı merak ettim.çünkü resimlere baktım üstün ayrıklığı kalmamış gibi birşey
Az bi geçiş yapıldı sadece öyle aman Aman bi fark yok sadece basen gitti üst iç bacaktaki ve Diz içleri gitti geriye kalan kendi bacağım konan yağ diz altlarında tamamen gitti çok hafif baldıra geçiş yapmıştı onlar duruyor diyebilirim

Merhaba arkadaslar yag enjeksiyonu sonrası yapılan masaj ıse yarar mı , bunu tecrube eden var mı aramızda? benim bacagımda farkılık var dr masaj onerdi ..

Çok geçmiş olsun canım inş sonuçtan memnun kalırsın çok sorunlu olmadığı için güzel olacağını düşünüyorum inş öyle olur
Tsk ederim canım çok sorunlu değildi evet ama malesef yağ hiç yok denecek kadar azmis bunu Opr günü öğrendik şuanda pek bişey anlaşılmiyor Opr girmeden 32,5 olan baldır çıktım 35 yani şişlik fln giderse bide üstünde bant falan var çıkarsa eski hali kalacak geriye demekki

Canım gelecek o günler. Etek giyeceksin hatta bunu ben mi giydim diye durmadan kendine bakacaksın.
Ben ilk başlarda sanki bacaklarım hala yamukmuş gibi, çok utanırdım. Herkes bacağıma bakıyor gibi gelirdi. Ama şimdi benim doğuştan bir parçam. Günlük hayatta aklıma bile gelmiyor zaman zaman :) İnşallah senin de rahat nefes alacağın, giyineceğin günler gelecek.
Umarım canım yaaa süper yazmışsın... Bizlere de böyle yazmak nasip olsun inşallah...

Tsk ederim canım çok sorunlu değildi evet ama malesef yağ hiç yok denecek kadar azmis bunu Opr günü öğrendik şuanda pek bişey anlaşılmiyor Opr girmeden 32,5 olan baldır çıktım 35 yani şişlik fln giderse bide üstünde bant falan var çıkarsa eski hali kalacak geriye demekki
Muaynede niye dememiş bunu beni kilo al kilo al diye elli kere geri çevirmişti .. bbenim sadece 1 cm falan fark etti

Muaynede niye dememiş bunu beni kilo al kilo al diye elli kere geri çevirmişti .. bbenim sadece 1 cm falan fark etti
bende anlamadım cnm ya görüşmede hersey normalde ama Opr günü tersine döndü iptal edelim fln dedi ben ordan çıksam bidaha asla cesaret edemezdim ne varsa artik dedim.ben 52 kiloyum dur hep oldum olası ama gebelikte kilo aldım ve kaldı şimdi 57 kiloyum bu kilodan nasıl yağ çıkmadı çözemedim

Off keske nasilda güzel yazmissin okurken ne kadar mutlu oldum ya insallah öyle olur bir gün hepimiz bu yasadiklarimiz stressi unuturuz insallah

Umarım canım yaaa süper yazmışsın... Bizlere de böyle yazmak nasip olsun inşallah...

İnşallah kızlar, gelecek o günler :)) Allah herkese nasip etsin bu mutluluğu. Canı yürekten istiyorum...

bende uzun bi aradan sonra durumumla ilgili bilgi veriyim..4 martta silikon artı yag enjeksiyonu yaptırmıştım. şuan her türlü hareketi yapabiliyorm bitek bacağımın üstüne oturmuyorm.silikonun varlığını bile unuttum.sadece kafama takılan kısım ayakta kaldığımda şişmesi...oda 3 ay dolunca geçicek diye heyecanla bekliyorum..

Arkadaslar merhaba yag enjeksiyonu sonrası yapılan masaj hakkında bilgisi olan ,uygulamıs olan var mı ? işe yarıyormu ? ben operasyonun 3. haftasındayım bacaklarımda cok barız farklılık var dr masaj onerdi..umarım ıse yarar ama yaramayacak gibi duruyor

bende anlamadım cnm ya görüşmede hersey normalde ama Opr günü tersine döndü iptal edelim fln dedi ben ordan çıksam bidaha asla cesaret edemezdim ne varsa artik dedim.ben 52 kiloyum dur hep oldum olası ama gebelikte kilo aldım ve kaldı şimdi 57 kiloyum bu kilodan nasıl yağ çıkmadı çözemedim
Muayene de ciddi olarak ameliyat olacağını düşünmemiş demekki gidince sor kaç cc yağ koymuşlar

Arkadaslar merhaba yag enjeksiyonu sonrası yapılan masaj hakkında bilgisi olan ,uygulamıs olan var mı ? işe yarıyormu ? ben operasyonun 3. haftasındayım bacaklarımda cok barız farklılık var dr masaj onerdi..umarım ıse yarar ama yaramayacak gibi duruyor
Senin durum masajla çözülemez mecbur local bişeyler yapması lazım diye düşünüyorum benim de göbek çökük biraz

X