bende resimlerini görmek istiyorumArkadaşlar, operasyonumun üzerinden 20 gün geçti. Şimdilik sonuçtan çok memnunum. 8.gün resim çekmiştim ama evde telefonumdan yükleyememiştim. Şimdi 8.gün çektiğim resimleri yükledim. Bakıp görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Teşekkürler
resimlerini nasıl görebilirim lütfenSelam kızlar, yağ transfer ameliyatımı oldum 5.günümdeyim. Sonucu 1 ay sonra belli olacak dedi dr.um. Size bilgi vereceğim. Hepinize teşekkürler,, yazdıklarınızdan cesaretinizden etkilenerek karar verebildim. Umarım herkes istediği bacaklara kavuşur...
bende istiyorum lütfenGönderiyorum kızlar...
Simdiye olmussundur : )) nasilsin nasi hissediyosun : )Operasyon için son saatler ay ne zormuş böyle beklemek
Tsk ederim Simone oldu bitti şimdi ödem ve şişlik var anlaşımiyor bikaç gün sonra resim paylaşırım. Ama malesef yağ az olduğu için istediğim gibi değilde doktorumun istediği gibi oldu .Simdiye olmussundur : )) nasilsin nasi hissediyosun : )
Tsk ederim Simone oldu bitti şimdi ödem ve şişlik var anlaşımiyor bikaç gün sonra resim paylaşırım. Ama malesef yağ az olduğu için istediğim gibi değilde doktorumun istediği gibi oldu .
Çok tsk ederim Ceren herkes için hayırlısı olsun hepimizin çok büyük umutları var umarım kimse sonuçtan üzüntü duymaz çok mutlu olur ve istediği gibi özgürce giyinebilirçok geçmiş olsun arkadaşım. inşallah iyisindir ve inşallah sonuç memnun edici olur
Canım çok teşekkürler güzel dileklerin için. Henüz varis çorabına devam, pantolonlu günler :) Bakalım çorap çıkınca etekliler kervanına dahil olabilecek miyim? Bekleme süresi((((Geçmiş olsun canım. Çok sevindim ameliyat olabilmene. Ben de iyi sonuç alabileceğime çok inanmadan ameliyat olmuştum. İkinci operasyondan sonra EVET dedim. İyi sonuçlar alınabiliyormuş. Çok şükür... Güle güle kullan canım şimdiden :))
:))) İnşallah... Hepimizin gönlündeki elbise ve etekleri giyebilmesi temennilerimle...gecmis olsun ınsallah hersey cok guzel olacak :)
Arkadaşım nasılsın. Bacakların ne durumda.gecmis olsun ınsallah hersey cok guzel olacak :)
Çok geçmiş olsun.Bizler için edilebilecek en güzel duayı yazmışsın zaten,gönlünce giyinebilmen dileğiyle.:))) İnşallah... Hepimizin gönlündeki elbise ve etekleri giyebilmesi temennilerimle...
Canım gelecek o günler. Etek giyeceksin hatta bunu ben mi giydim diye durmadan kendine bakacaksın.Canım çok teşekkürler güzel dileklerin için. Henüz varis çorabına devam, pantolonlu günler :) Bakalım çorap çıkınca etekliler kervanına dahil olabilecek miyim? Bekleme süresi((((