Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bende resimlerini görmek istiyorum

resimlerini nasıl görebilirim lütfen

Szn cok gecmis olsunnnnn superdry sanadaaaaa resimlerini gördüm harikaaaaa olmusss darisi olmayankarin basina yakutzümrüt sen nasil oldun enfeksiyon gectimi hepinize gecmis olsunnnn

Hakikaten fotoğrafları gördükçe bir acayip oluyorum.Arkadaş herkesin güzellik algısı farklı olabilir ama ,bunun bir orta yoluda vardır yani.Bileğin hemen üstünde baldır mi olurmuş.

Tsk ederim Simone oldu bitti şimdi ödem ve şişlik var anlaşımiyor bikaç gün sonra resim paylaşırım. Ama malesef yağ az olduğu için istediğim gibi değilde doktorumun istediği gibi oldu .

çok geçmiş olsun arkadaşım. inşallah iyisindir ve inşallah sonuç memnun edici olur

Arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Resim yükleyemediğim için paylaşamıyorum şimdilik. Sonuç güzel şu an için ama tam sonucu zaman gösterecek.

Canım çok teşekkürler güzel dileklerin için. Henüz varis çorabına devam, pantolonlu günler :) Bakalım çorap çıkınca etekliler kervanına dahil olabilecek miyim? Bekleme süresi((((

soocute senin üst bacak bayağı ayrıktı.operasyonda üst bacağa dolgu yapıldı mı merak ettim.çünkü resimlere baktım üstün ayrıklığı kalmamış gibi birşey

Canım çok teşekkürler güzel dileklerin için. Henüz varis çorabına devam, pantolonlu günler :) Bakalım çorap çıkınca etekliler kervanına dahil olabilecek miyim? Bekleme süresi((((
Canım gelecek o günler. Etek giyeceksin hatta bunu ben mi giydim diye durmadan kendine bakacaksın.
Ben ilk başlarda sanki bacaklarım hala yamukmuş gibi, çok utanırdım. Herkes bacağıma bakıyor gibi gelirdi. Ama şimdi benim doğuştan bir parçam. Günlük hayatta aklıma bile gelmiyor zaman zaman :) İnşallah senin de rahat nefes alacağın, giyineceğin günler gelecek.

Off keske nasilda güzel yazmissin okurken ne kadar mutlu oldum ya insallah öyle olur bir gün hepimiz bu yasadiklarimiz stressi unuturuz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…