daBu silikonları çıkartıp aynı seansta daha küçükleri takıldı. Sizcehangisi güzel bunların. Zira dr.udr.um her ikisini decok başarılı buluyor. Israrlaok basarılı olduğunu söylüyor. Bu da farkli bir tasarim. Eki Görüntüle 1521800 Eki Görüntüle 1521801
Memkolik benide takibe alirmisin lutfeeennnnnnnnnŞimdi görebilirsin.
Kizlar benide takip edin lutfennnbacak silikonu mu senindekeske fotoğrafların var ise görebilirmiyim bende
zeynesel ablacim dediğin gibi hastasiyla cok ilgilenen o memnun oluncaya kadar takip eden dr..llar da var. Bunu sizden gayet iyi biliyorum. Onlar bu ysklasimlarindan dolayi iyi anilacaklar. Arkasindan dua ediyorsun. Sonucta para verdin ama insanca yaklasimindan dolayi tesekkur ediyorsun. Hakediyor yani. Benimki begenmemezlikten ote birseydi. Ama sukretmem gerekiyormus ciddi bir saglik sorunu yasamamisim. (Mış demesine gore) saglik sorunu nadil olur ki daha butun fonksiyonlari yerinde olan bacagim op. Sonrasi diz cokemedi bukulmedi ciktiktsn sonra bile uzun ugraslar sonucu acabildim kaslarimi. Kaslarin Fibrotik oldugunu baska bir dr soyledi. E daha ne olcakti ciddi saglik sorunu ? Bunlar ciddi degilse .Guzeldi de ben mibegenmedim? Guzele guzel diyoruz dr.um da bunu gayet iyi biliyor. Benim canım cok sıkıldı. En son 2 hafta once gittim. Maalesef degisen birsey yokk. Op. Oncesi surekli arayan adam beni degil esimi ariyor sanki amelyat ettigi esimmis gibi. Bunu op. Oncesi yapsaydi Ya madem. 1. Silikonlarimi çıkarmaya gittigim gun yanima hicbirsey almadim bile. Cikartip donececektim. Beni 2. Ikna etmek icin 3 saat erteledi op. Kendimi suCluyorum niye kabul ettim diye. Ustune bir de 1500 Tl daha odedim. Zaten ben nhic anlamiyorum estetikten canimin dusmaniyim cikar tak cikar tak. Bu da bacak degil kulaga küpe takiyoruz sanki . insanin cilgin olmasi lazim guzel ve yolunda olan silikonlarini cikartip baska taktircak sonra onu da begenmeyecek yeniden masaya yatacak. parayi da cuvalla kazaniyoruz nolcak degil mi? Yaa Iste boyle...da
kanatcıgım sanki kırrım yeri yukarıda olacagına bacagın ortasında olmuş yanıyormuyum cok gecmiş olsun para bulunur saglık olsun calışır kazanırsın eziyet cekilir katlanırsın ama hayallerin umutların boşa cıkarsa hayattan kaparsın bizler ameliyattan önce ne hayel kuruyoruz yiyemedigimiz yiysileri yiyecgimizi denize girecegimizi v s umutlarımız boşa cıkarsa cok üzülüyoruz allah dr başımda eksik etmesin onları cok seviyoruz cok degerli hocalarımız var hastasıyla cok ilgilenen hasta memnun oluncaya kadar takip eden allah onlardan razı olsun kanatcıgım sen umudunun kaybetme
Kanatcim merhabaFAZLANAZLI seni böyle üzen nedir arkadaşım? Bellii kibirseyler olmuş. Dr.lar yaptıklarının arkasinda duracaklar, Öyle yaptim oldu bitti olamaz. Varolan seyleri de bozma yacaklar. Burdan habersiz olmaları imkansiz. OlMaz olur mu hatta bana fotografin net degilmis beni hastalarim uyardi size foto gonderiyorum diyen dr. Var. Burasi cok onemli bir yer. Hic ihtiyaclari yokmus gibi kucumsediklerine bakma sen. Bir sure dinlen sen kafani dinle. Burada varligin bize cok sey katti. Biz nasil ki baska arkadaslardan yardim aldik. Ayni sorunu yasayan arkadaslarmiza da yardim etmek borcumuz. Sen bunu zaten yeterince yerine getiriyordun. O nedenle bir sure sonra geri donecegini umit ediyorum.
Tabiki söylerim. Sevgiyle kalınmerhabaikicanimvar , gorusuyorsanız soocute'a benden cok selamlar :)
Tabiki söylerim. Sevgiyle kalın
arkadaşlar merhaba. Ben yaklaşık 9 ay önce slikon+yağ dolgusu yaptırdım. İlk 3 ay hiç bir sorunum olmadı. 3. Ay yağ konulan yerler kızardı, kaşındı ve adeta yanık gibi acı yaşadım. Doktoruma gittim. İlaç tedavisiyle büyük oranda düzeldi. Şu an bu sorunlarım tekrar başladı. Bu defa dokunduğumda ele gelen yumrularda var. Aynı şeyleri yaşayan oldumu aranızda. Ayrıca hala bacaklarım şişiyor. Sürekli varis çorabımı giymem gerekecek bilemedim.Tabiki söylerim. Sevgiyle kalın
Aynı sorunu yaşayan varmı merak ediyorum canım. Sağ bacağımda tam slikonun bittiği yerde ele gelen yumru var. Doktorun asistanıyla konuştum antibiyotik kullanıcam. Bakalım sonuç ne olacak. Silikonda bişey olduğunu sanmıyorum ama ben her ihtimale karşı mr çektirecem.Aze merhaba gecmis olsun. neden olmus yag konulan yerler boyle? Sebebi neymis ? Cok mu var sisligin yaga mi bagli silikon a mi birsey dedi mi dr? O yumrular nasil birsey top gibi mi? Yoksa bir sertlik seklinde mi? Aylar sonra da oluyor mu boyle seyler şaşırdım dogrusu.aylardir varis corabi mi giyiyorsun cekilmez birsey o vallahi.seklinden memnun musun? arim çözümünü bulursun canim. Ne cok sormusum degil mi:)