Birinci kötü ,ikinci birinciden de kötü.Göz var nizam var,bırak güzel bacağı ,normal bacak görüntüsünden çıkmış bacaklar.Evet 2. de çıktı canım. 3 kez ameliyat oldum. Dr. bana bir türlü bacak beğendiremedi. Sana da geçmiş olsun canım. umarım sen de çözüm bulursun. bak en garantisi silikon:)
kanatcm gerçekten çok kotu olmuş yaşadıklarına çok üzüldüm.ne umutlarla giriyoruz ameliyata....Sizce ben mi estetikten anlamıyorum? Dr.um ozellikle 2. Icin ben olsam bu bacakla gönül rahatlığıyla etek giyerdim siz nesini begenmiyorsunuz anlamadim size 2 kez bacak yaptim ikisini de begenmediniz dedi. Bukadar oluyormus Benim bacaklarim.
Keypadcim 1. Silikonlar asimetrik ve baldirin bilekte oldugunu goreceksin dikkatli bakinca. 2. De de simetrik o da ayni yerde duruyor. Sanssizlik evet Tercihim sanssizlik.Ama op. Sorunlarini şansa baglayamayiz..
Geçmiş olsun kanat..oldukça üzücü tabi...şanssızlık mı diyeyim bilemedim....birincisi fena değilmiş gibi geldi bana..ikincisi de benim bacaklara benziyor...
Kolonya yeterli alkole sahip olmadigi icin mikrobu oldurmeden yayip biraktigini saniyordum. Ogrenmis oldukSagol canım. Şuan iyiyim.evde antibiyotik içmeye devam. Burada şunu öğrendim. Alkol ödemi alıyormuş.hastanede sürekli alkol döktüler bacağıma. Taburcu olurken dr dediki ebde kolonya dök ve ayaklarını uzat.ödem daha hızlı geçecek diye.
Ellerine saglik ne de guzel yapmis. Baldirin yerini bilmiyorsun sen ondan sevemedin. Topuga kadar yolu var!!!! Gorunenni de bu sekilde savunmayi basariyor ya hayret dogrusu. Sanki durduk yere takintiliyiz, problemliyiz. Goruyoruz iste neyi iddia ediyor haala. Basini yastiga koydugunda ne dusunuyordur acaba. Senin yasadigin acilar, hayal kirikliklari hic aklina gelip rahatsiz etmiyor. Meslegin ne dediklerin de ticaret diyordur umarim.Sizce ben mi estetikten anlamıyorum? Dr.um ozellikle 2. Icin ben olsam bu bacakla gönül rahatlığıyla etek giyerdim siz nesini begenmiyorsunuz anlamadim size 2 kez bacak yaptim ikisini de begenmediniz dedi. Bukadar oluyormus Benim bacaklarim.
aynen öyle resmen doktor hatası bu kanatcim doktorun yaptığı işin arkasında durmamasi begenmiyosun demesi cok üzücü ve çok çirkin. Bu kadarda olmaz yani...Keypadcim 1. Silikonlar asimetrik ve baldirin bilekte oldugunu goreceksin dikkatli bakinca. 2. De de simetrik o da ayni yerde duruyor. Sanssizlik evet Tercihim sanssizlik.Ama op. Sorunlarini şansa baglayamayiz.
Yag dolgusuyla guzel olur ama mezuniyet icin o bahsedilen yapisan silikonlardan alip corap giysen. Sonradi icon diz icindeki yag alinip alta biraz yag eklense super olur.Cok cirkin denilicek bi bacaga sahip degilsin ayrica bacaginda herangi bir sorun bile gormedim. Boyunu ve kilonu dusununce normal yani. Kilo alirsan zaten kapanir
Bence estetikden anlayan bir dr degilmis. Bunu gormek icin dr olmaya gerek yok. Belki silikon yag beraber olsaydi ikinci olabilirdi ama su haliyle cok iyi diyorsa meslegi biraksin.Sizce ben mi estetikten anlamıyorum? Dr.um ozellikle 2. Icin ben olsam bu bacakla gönül rahatlığıyla etek giyerdim siz nesini begenmiyorsunuz anlamadim size 2 kez bacak yaptim ikisini de begenmediniz dedi. Bukadar oluyormus Benim bacaklarim.
Sagol canım. Şuan iyiyim.evde antibiyotik içmeye devam. Burada şunu öğrendim. Alkol ödemi alıyormuş.hastanede sürekli alkol döktüler bacağıma. Taburcu olurken dr dediki ebde kolonya dök ve ayaklarını uzat.ödem daha hızlı geçecek diye.
Sizce ben mi estetikten anlamıyorum? Dr.um ozellikle 2. Icin ben olsam bu bacakla gönül rahatlığıyla etek giyerdim siz nesini begenmiyorsunuz anlamadim size 2 kez bacak yaptim ikisini de begenmediniz dedi. Bukadar oluyormus Benim bacaklarim.
Kanat tt çok zevksizsin. GÜZEL bacak tan hiç anlamıyorsun. Bir kere baldır dediğin topuğun hemen üstünde olur.Hatta bilek te de olur!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bu sonuclarin cok guzel oldugunu söylüyor. Zamani geriye alma sansimiz yok maalesef. Yaptim oldu bitti oldu. oluyormus canim maalesef bunu yasayarak gördük.aynen öyle resmen doktor hatası bu kanatcim doktorun yaptığı işin arkasında durmamasi begenmiyosun demesi cok üzücü ve çok çirkin. Bu kadarda olmaz yani...
Baldirlarin yerini sadece bu dr. Biliyor biz degil. Hatta fikrini al ak icin gittigim "bbunu estetik cerrah mı yaptı" diyen dr.lar da bilmiyor. Silikonlariniz ciktiginda bacaginiz suanki halinden daha iyi olacak yani orjinal hali bundan daha iyi diyen dr.da bilmiyor. En iyisini bu sonucun cok guzel oldugunu iddia eden dr. Biliyor. asimetrik silkonda silikonun şeklinin geregi kalin kismi dizaltinda olmasi gerekirken benim bilekte. baldir var ya iste daha ne olsun. Ha bilekte ha dizaltinda.Ellerine saglik ne de guzel yapmis. Baldirin yerini bilmiyorsun sen ondan sevemedin. Topuga kadar yolu var!!!! Gorunenni de bu sekilde savunmayi basariyor ya hayret dogrusu. Sanki durduk yere takintiliyiz, problemliyiz. Goruyoruz iste neyi iddia ediyor haala. Basini yastiga koydugunda ne dusunuyordur acaba. Senin yasadigin acilar, hayal kirikliklari hic aklina gelip rahatsiz etmiyor. Meslegin ne dediklerin de ticaret diyordur umarim.
Evet memkocum dr. Bana 2 bacak yapti ikisini de begenmemis oldum. Herkesin tarzi estetik yorumu farkli oluyor demekki. Bu surrealist bir calisma. Insan hayati sorguluyor biran geliyor gerceklik duygusunu yitiriyor bu kadar emin olma karsisinda.Kanat tt çok zevksizsin. GÜZEL bacak tan hiç anlamıyorsun. Bir kere baldır dediğin topuğun hemen üstünde olur.Hatta bilek te de olur!!!!!!!!!!!!!!!!!
Canim benim yamuk bacaklar bile cçok güzel olmuşken yağdolgusuyla senin bbacakların silikonla on numara olmalıydı senin doktor alsın kendi bacağına taksin bu silikonlari . o eestetikçi olabilir ama biz onlardan daha iyi biliyoruz bu isleri hayatımız bacak oldu artik . bence sen doktorun da ismini yazda o bu yaptığı ukalaligi bu sşekilde görsün sen paranami yanasin defalarca ccektigin aciyami yoksa halen biseye benzemesine mi birde ustune haksiz çıkmama mi . bizim doktor da ufak tefek begrnmedigimiz yerlerimiz halen yapıyor ve ağzından da ben daha nasılbacak yyapayım senin bacağın bu gibi birşey demiyor. Doktorun da iyisiyle karsilastirsin allah[/QUOTE]E="kanat, post: 40881436, member: 120602"]Sizce ben mi estetikten anlamıyorum? Dr.um ozellikle 2. Icin ben olsam bu bacakla gönül rahatlığıyla etek giyerdim siz nesini begenmiyorsunuz anlamadim size 2 kez bacak yaptim ikisini de begenmediniz dedi. Bukadar oluyormus Benim bacaklarim.