Bacak dolgusu yaptıran var mı?

spicy sen biliyorsan bana bilgi verebilir misin

Dr. Ferruh Bey, bacaklarındaki yağ fazlası olan yerlerden yağı alarak eksik olan yerlere yağ enjeksiyonu yapacaktır. üst bacaklarındaki yağlardan da rahatsızsan bunu doktor beyle konuşur ve o bölgelerde de işlem görürsün. bu arada şunu da belirteyim; doktorun, gönderilen resimlerden net bir fikir sahibi olmasını beklemek doğru değil. sonuçta kalınlık ve incelik anlaşılmıyor. en sağlıklı sonuca muayenesine gidip görüşerek varırsın.

Son düzenleme:
ROSE73 bence genel anesteziyi düşünmelisin canım çünkü eğer implant düşünüyorsan bu çok ciddi bir şey ve kesinlikle genel anestezi ile yaparlar. Genel anestezide risk çok az. Bence anesteziye takılma, yani genel anestezi yapmazlarsa da heyecandan ve stresten psikolojin bozulur implant takarlarken falan hep gözünün önünde olacak yani. mutlaka ona genel anestezi yapıyorlardır o kadar da kesin konuşuyorum. bence genel anestezidense implantın risklerini düşünmen kendin için daha hayırlı olur. çünkü birçok doktor implant kesinlikle yaptırmayın kaslarınızı eritir ilerde yürüyemeyebilirsiniz vs. diyor. bunun yanında bir arkadaşımız bu forumdan implant yaptırıp memnun kaldığını söylemişti. yani bence sen implantın risklerini düşünmelisin ya da yağ transferi ile kapanabilir mi bacaklarındaki açıklık bunu düşünmelisin. genel anestezi çok küçük ve önemsiz bi ayrıntı. tıp çok ilerledi ben anesteziden başına bir şey gelen ya da allah kourusun hayatını kaybeden hiç duymadım. rahat ol anestezi konusunda.

MAXıNS teşkler canım bilgin için ben hergün yapıyorum bende içimden 60 a kadar sayarak yapıyorum yani 1 dak bunu günde 3 4 sefer yapıyorum hemen hemen şimdilik fazla yüklenmek istemıyorum dediğin gibi alışana kadar agrı yapcak sanırım ama agrılar geçince bende çogaltıp dahada fazlalaştırcam kullanım şeklini inşlh canım temennimde işe yaraması ATAZ06 canım kullandıgımız leg magic netten aratırsan bilgilerine sahip olabilirsin spor aleti ve ben çok begendim zaten aletin asıl amacı üst bacak alt bacak ve kalça bel basen bölgesi yani tam anlamıyla tüm vücudunu kapsıyo benim tek derdim bacak digerlerini boşver:))) üst bacagı çok güzel toparlıyormus mutlaka netten aratıp videolarını izle orda anlatıyolar inşlh seninde işine yarar zaten aleti kullanmaya başladıgında üst bacagının ve alt bacagının güzel bir şekilde çalıştıgını oluşan agrıdan anlayabiliyorsun:)) umarım sizinde işinize yarar

kızlar ben dün ferruh beyin daha önce bana cvp yazdığı adresine 7/8 tane fotomu gönderdim. Bugün yanıt dönmüş, daha şimdi gördüm ve çok şaşırdım.
Silikona ihtiyacım olmadığını, diz içlerinde çok yağ olduğunu ve ordan alınanların boş yerlere verilebileceğini söylemiş. Gerçi benim resimlerdekiyle gerçeği biraz farklı galiba, resimlerde çok şişko çıkıyo galiba. Ama gerçekten de diz içlerim çokk yağlı.
Bu aşamada kararsız kaldım, haftaya c tesi de ferruh beye mi gitsem diyorum en azından daha kesin karar veririm. Ama ahmet bey de güvenilir geliyo.
Bunun için tabii ferruh beye ameliyat olanların yağlarının eriyip erimediğini de öğrenmek gerekecek. Ferruh bey ilgili bi doktora benziyo.
Bakalım bu c tesi günkü ahmet beyle görüşmem nasıl olacak ona göre inşallah nisan ayında kurtulcaam. Leydi bu arada bu forumda en başlardan beri varsın ve hiç bırakmadın.
Sağolasın.. Sevgiler

aslı cmts gününü iple çekiyorum birden heyecan yaptım ama fiyat benide çok düşündürüyor Ahmet bey çok pahalı ama tabikide guvenilir
hayırlısı artık...

arkadaşlar kesinlikle Ferruh Bey i öneriyorum.Bence fotoyla olacak bir iş değil,gidip şahsen görüşmeniz gerekiyor...Fiyatı da çok uygun bence.çok da güzel ilgileniyor.Ben olalı 3 hafta oldu,ilk hafta bile etek giydim.ilk gidişinizde bacaklarınıza bakıyor ve ne olacağını söylüyor zaten.

sürekli ne olacak diye düşünmektense,gidip uzman görüşü almış olursunuz.Zaten muayene ücreti almıyor biliyorsunuz...

benim belimin yanlarından karnımdan ve bacak içlerimden alındı yağlar.Ferruh Bey in söylediği gibi küçücük delik açılmış,bu buralarda birer tane dikiş var,şu an kapandı ve minicik yara izi gibi oldular,daha sonra farkedilmez bile.Bunu sorun haline getirmenize gerek yok,yara izi kalmazyani.İlk muayeneye gittiğinizde soyunmadan sadece bacaklarınıza bakıyor,operasyonda iç çamaşınız dahil çıplak oluyorsunuz haberiniz olsun.Genel anestezi kullanmıyor,Kürtaj da kullanılan bayıltma yöntemini kullanıyor,koldan bir iğneyle bayılıyorsunuz,kendinize geldiğinizde herşey bitmiş oluyor.Korkulacak birşey yok yani.Yürüyerek oradan çıkıp evinize kolaylıkla gidebiliyorsunuz.Tabiki yaptıkları ağrı kesiciler sayesinde.İlk iki gün biraz zor geçiyor,ondan sonra yavaş yavaş düzeliyorsunuz.Benim üçüncü haftam,şu anda çok oturup kalkınca biraz ağrım oluyor onun dışında bir prb mim yok.Size tavsiyem,yaza yaklaşmadan olmanız,süreç biraz uzun sürüyor çünkü.Çorap giymeye alışkın olmadığım için varis çorabı beni bunaltıyor,
Bana merak ettiğiniz birşeyler varsa sorabilirsiniz arkadaşlar.

ya kızlar zaten ben zaten gidip görüştümmm.ama başka biriside senin bacaklarında eğrilik yok sadece yukarıda yağ birikimin fazla dedi bi yöndende öle aslında bende karasız kaldım.

yani yukarıdaki fazla yağlar bacakların birleşmesini engelliyo.ne yapıyım ferruh beye gittim görüştüm oda yukarıdan yağ alıp bacak içlerine koyarız dedi ama zaten benim bacaklarım kalın bide yağ koyarsak birleşmiyor diye ne olur bilmiyorum.iyice şekil bozulur korkusundayım

aslılı rica ederim birbirimize yardımımız dokusun da en önemlisi bu AYAZ06 cnm sana yukarda cvp vermiştim ama ataz die yazmısım kusura bakma

sarpo ben sporun sürekli içinde olan biriyim. böyle bir ameliyattan sonra ne kadar süre sonra spor yapılabilir sence... doktor beye sordunmu hiç... ağrılarının olduğunu yazmışsın... bu halinle yürüyüş felan yapamazsın herhalde... sağol cevapların için...

kızlar günaydın. Bugün yine işyemeği var ve ne giyceemi düşüne düşüne geç yattım ve gece 4:30 da uyandım, yani çok uykusuzum. Bu gece de çok geç yatarım muhtemelen. Günlerdir işten de çok geç çıkıyorum yani çok uykusuzum, msn den beni ekleyen arkadaşlar affetsin msne bile giremedim. En büyük korkum muayeneye geç kalmak..
Ahmet Beye de resimlerimi yoladım, ama maili daha görmedi galiba, ya da nasılsa muayeneye gideceğimden cevap vermeye gerek duymamış olabilir. Benim bacaklara ne diceni çok merak ediyorum.
Ama benim bacaklar düzeltilebiliyosa, hepinizinki düzeltilebilir heralde..
Sarpo, senin bacaklar da benimkiler kadar çarpık mıydı? Eski ve yeni hallerini foruma eklemiş olabilirsin, ben bulamadım ama. Eğe eklemediysen bana özelden yahut foruma gönderebilir misin? Ahmet Bey olmaz derse son ümidim ferruh bey.
Bu arada silikonu düşünen arkadaşlar; aslında benim de silikon düşünmem lazım, ama proflar dahil hemen hemen tüm doktorlar bacağa silikona karşı. Herhalde bacağın göğüsten farklı bi yapısı var. O yüzden iyi düşünün. Ya da önce yağ enj deneyin, erirse son çare silikon ameliyatı olursunuz. Bence tabii..
Sevg

eski halleri

Eklentiler

• $eski 1.jpg
    $eski 1.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 119
  • $eski 2.jpg
    $eski 2.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 147
  • $eski 4.jpg
    $eski 4.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 125
yeni halleri

Eklentiler

• $yeni 1.jpg
    $yeni 1.jpg
    5,1 KB · Görüntüleme: 120
  • $yeni 2.jpg
    $yeni 2.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 123
  • $yeni 3.jpg
    $yeni 3.jpg
    4,9 KB · Görüntüleme: 122
  • $yeni 4.jpg
    $yeni 4.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 110
sarpo merhaba.ben daha önce foruma yazdım.cevap yazan olmamıştı.sana tekrar sormak istiyorum.bacak yapımız benziyor gibi.ben hep silikon düşünüyorum nedense.hemen oluyor kurtuluyorsun gibi geliyor heralde.yağ enjeksiyonunda erime olur,tekrar gerekir,yağ alınması ayrı bir zorluk olur gibi geliyor.işimi aksatmadan,bebeğimi ihmal etmeden hemen normal yaşamıma dönmem gerek çünkü.lütfen yaşadıklarını özetle anlatır mısın zahmet olmazsa.tam ne zaman oldun,neler yapıldı.zor oldu mu.doktorun tam adı nedir.ne kadar sürede iyileşiliyor.herşeyi merak ediyorum.siz yani arkadaşlar düzenli yazıştığı için gün gün haberleşiyorsunuz.arada deneyimlerinizi paylaşırsanız bence herkes minnettar kalır.mesela jezabel diye rumuzlu arkadaş keşke silikonla ilgili son durumunu yazsa .herkes silikon deneyimi sonucu hakkında çok çelişkili.velhasıl bacak problemlerimiz ortak ama deneyimler farklı.bu forum için herkese teşekkür ederim.

Kızlar bu arada ben nasıl desem yani özel günümdeyim, yarın da öyle olacak, sizce bu durumda doktora gitmemde sakınca ya da gariplik olur mu? Bi de bacak tüylerim de az da olsa çıkmaya başladı, bu hafta bişey yapamadım, çok değil ama yine de ayıp olur mu? Ağda yapmaya vaktim olayacak da :KK43:

bu arada sarpo bacakların çok güzel olmuş. Ama ilk halleri de inan ki benimkiler gibi değil.
İnşallah erimez yağlar, güle güle kullan

sarpo senin ameliyattan önceki bacaklarında kötü değilmiş zaten. bunu daha öncede yazmıştım.ama ameliyattan sonra gerçekten harika görünüyorlar. umarım erime olmaz herşey gönlüne olur. resimleri bizimle paylaştığın için teşekkürler... sana sporla ilgili birkaç soru sormuştum... onları cevaplarmısın vaktin olunca...

X