benim belimin yanlarından karnımdan ve bacak içlerimden alındı yağlar.Ferruh Bey in söylediği gibi küçücük delik açılmış,bu buralarda birer tane dikiş var,şu an kapandı ve minicik yara izi gibi oldular,daha sonra farkedilmez bile.Bunu sorun haline getirmenize gerek yok,yara izi kalmazyani.İlk muayeneye gittiğinizde soyunmadan sadece bacaklarınıza bakıyor,operasyonda iç çamaşınız dahil çıplak oluyorsunuz haberiniz olsun.Genel anestezi kullanmıyor,Kürtaj da kullanılan bayıltma yöntemini kullanıyor,koldan bir iğneyle bayılıyorsunuz,kendinize geldiğinizde herşey bitmiş oluyor.Korkulacak birşey yok yani.Yürüyerek oradan çıkıp evinize kolaylıkla gidebiliyorsunuz.Tabiki yaptıkları ağrı kesiciler sayesinde.İlk iki gün biraz zor geçiyor,ondan sonra yavaş yavaş düzeliyorsunuz.Benim üçüncü haftam,şu anda çok oturup kalkınca biraz ağrım oluyor onun dışında bir prb mim yok.Size tavsiyem,yaza yaklaşmadan olmanız,süreç biraz uzun sürüyor çünkü.Çorap giymeye alışkın olmadığım için varis çorabı beni bunaltıyor,
Bana merak ettiğiniz birşeyler varsa sorabilirsiniz arkadaşlar.