Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Sarpo gercekten bacakların süper olmuş Darisi basimiza
resmini görünce gaza geldim walla hemen yaptirmaliyim

Aslili bende hasta oldum olucam aynı durumdayız yani bence erteme sende çift çamaşır giyersin olur biter .ben yarın ordayim canım umarım sende gelirsin

sarpo canım senin hiç ihtiyacın yokmuş bence sana bi defa bile yeter ama önemli olan senin iyi hissetmen çektiğin tüm sıkıntıya degmiş

operasyonda uyuduğun için ne yapıldığını bilmiyorum.Operasyondan önce iç çamaşırın dahil soyunuyorsun ve hemşireler mikrop kapmaman için göğüsten ayaklarına kadar boyuyorlar.Yatıyorsun,elinin üstünden bir damar yolu açılıyor ve ilacı verdikten sonra uyuyorsun,uyandığımda tam 4 saat geçmişti,Çok uykulu bir haldeydim,taksiye binip eve gittim,eve gidince de uyumaya devam ettim.
Ferruh Bey e muayeneye gittiğimde paçaları bol kumaş pantolanla gitmiştim,yukarı kaldırdım,baktı ve ne olacağını söyledi.Özel gününüzde olmanız birşeyi değiştirmez ama bence bacaklarınız temiz olmalı.
Dior,ben işimden dolayı spora fazla zaman bulamıyorum,doktora sporla ilgili birşey sormadım,hiçbir fikrim yok

dıştakini şort tipi olmak üzere çift çamaşır giyersen bir problem olmaz aslılı. siyah renk tercih edersen kendini daha rahat hissedersin. umarım iyi haberlerle dönersin.

leydi önemli değil cnm.ben anladım zaten.sarpo bacakların güzel olmuş gerçekten.güle güle kullan cnm.varis çorabını ne kadar zmn giyinmen gerekir halen giyiyor musun

Sarpo merhaba ,

bence bacakların çok güzel olmuş..:)

ben şunu merak ediyorum yalnız şuan alt bacak en kalın bölgenin kalınlığı ne kadar, bana ölçmediysen eğer ölçüp söyler misin..Birde eğer daha önceki kalınlığınıda biliyorsan söyler misin..

şimdiden teşekkür ederim..

sarpo gerçekten çok başarılı olmuş ömür boyu öle kalır inşlh canım bol mini etekli günler:))

Sarpo bacakların çok güzel olmuş inşallah erimezler.
Aslılı daha önce burdan yazdım sana ama şuan görünmüyor silinmiş sanırım.
Ben Ferruh beyle görüşemey gidemedim randevumu 10 marta aldırdım fakat hocanın bu hafta hep ameliyatı varmış eğer o günde benim randevu saatime ameliyat denk geirse arayıp haber vercekler ve başka güne alacaklar inşallah muayene olabilrim.

Aslılı buarada ferruh beyin sana yağ enjektesi önermesine çok sevindim bacak yapımız birbirine benziyor onun için yağ enjektesi konusunda ben de ümitsizdim. yarın bende rsesimlerime koyacağım bir aksilik çıkmazsa.
görüşemk üzere kızlar... :)

sarpo bacakların harika olmuş
merak eidyorum benim gibi dümdüz ve çok ince bacağı olan yokmu arkadaşlar?

Merhaba kızlar.
Bugün Ahmet Beydeydik melikeyle birlikte
Bana silikon önermedi, çok mutlu oldum, hatta bana normal yağ enjeksiyonu da olabilirsin ama kalıcı olur mu bilmem dedi. Yani kalıcı olmazsa tekrar yaptırabilirmiş çünkü vücudumda yeterli yağ varmış, ama ben yine de superdryı düşünüyorum yani en azından güvenilir ve kalıcı olur. Melike de superdry düşünüy galiba, gerçi şuan net değil herşey ama karar vermek üzereyiz. Ben 17 nisan gibi izinde olacağmdan o tarihi düşünüyorum.
Ahmet Bey bana çok çok güven verdi. Herşeyden önce temiz bir hastane ortamı görmek çok güzel. Sonra tek tek bacaklarımdaki fazla ve eksik bölgeleri çizdi inceledi, oturttu, kaldırdı vs benim de fikrimi sordu. Yani baya byaa bi doktor muayenesinden geçtim. Aslında ferruh beyi de çok merak ediyorum o da çok iyidir eminim, ama ankara filan çok düşündürüyo beni.. Yani ben kararımı vermiş kadar oldum aslında. Üstelik benim gibi sorunlu bi bacaklıya bile silikon önermediyse ve kalıcılık oranı yüksek bir yntem kullanacaksa, çok para da oolsa veririm diye düşünüyorum. Ben çk ümitlendim kızlar. Keşke bacaklarnın benim gibi olduğunu düşünen diğer arkadaşlar da gelselerdi bugün. Melike de geldi, o da bişeylere karar verecek gibi. Zaten ahmet bey nisanı kaçırırsanız ameliyatı eylüle bırakmak zorunda kalırsınız dedi. Havalar ısınırsa zor olur tabi korse filan giymek.
Bu arada elaycanı gördük. O da ahmet beye normal yağ enj ameliyatı olmuştu ve inanamadım harika olmuş. Üstelik onu ilk gördüğümde içimden neden benim bacaklar böyle değil ki diye geçirdim. Sonra görevli kızla bacaklarla ilgili filan konuşunca biz melikeyle direkt elaycanın bacaklarına baktık. Elaycan da anladı hemen forumdan msınız dedi, ve tanıştık. Ama gerçekten de hayran kaldım elaycanın bacaklarına umarım eski hallerini de görürüz.
Yani kızlar sorunuz varsa alabilirim ama ben çok çok tatmin oldum ahmet beyle olan randevumdan. Yani benim istediğim yöntemi uygulaması değil güvenimi sebebi.. O da silikon önerseydi, bu bile güven verirdi. Bilmiyorum işte çok tatmin ldum. Sorunuz varsa alabilirim.
Melike sende durum nedir? Kararın belli mi? Spicy ben karar verdim sayılır, ama 2 arkadaş daha olursa indirimden yararlanabiliriz. Yoksa da ine de yaptırırı diye düşünüyorum haberiniz olsun.

Herkese merhaba,
Sonunda doktora gidebildiğime inanamıyorm:)Bu bile benim için gerçekten büyük bir adımdı
Aslılı herşeyı gayet iyi özetlemiş.Gerçekten ilgili ve insana güven veren bir doktor.
Bende hemen hemen karar vermiş durumdayım 17 nisan da aslılı ile beraber(inşallah bir aksilik cıkmaz ise) olmayı düşünüyorum.
Eğer diğer kızlarda ok ise dr.dan hemen randevu alabiliriz.Daha geç vakte kalmayalım hazır karar vermişken sıcağı sıcağına halledelim derim ben.
Araya zaman koyunca bu sefer korkular ,endişeler başlıyor ve başladıgımız yere dönüyoruz.

Bu arada Eleycanla karşılaşmamız ilginc oldu ve gerçekten bacakları cok güsel olmuş
tayt da cok yakışmıştı kıskandık walla :)

Aslıcım seninle de tanıştığıma cok sevindim en kısa zamanda tekrar görüşmek dileğiyle,
Ha Unutmadan Ahmet beyin kadınlar kulubune selamı var :)

merhaba arkadaşlar ben formu cok uzun zamandır takip ediyorum.ameliyat olan arkadaşların sevincini paylaşıyorum.sonunda yazmaya karar verdim.benim sorum ahmet karacalara giden arkadaşlara.acaba toplu gidince indirimli fiyat ne olacakmış.çok merak ettim 12 bin çok yüksek bence.şimdiden teşekkürler.

elaycan sen ne kadar ücret ödemiştin? eski ve yeni resimlerini bizimle paylaşmayı düşünüyormusun...

birde tekrar doktora gidecek olan arkadaşlar varsa lütfen sorarmısınız... yağ enjeksiyonu sporu ne kadar etkilermiş? eskisi gibi spor yapılabilirmiymiş... şimdiden teşekkürler arkadaşlar..

dior merb. doktor 5 kişi olabilirsek 10 bin tl olabileceğini söylüyor. Ama fiyat çok yüksek olsa da hastane ortamında ameliyat olacak olmak çok önemli. Üstelik inanılmaz temiz bir hastane orası.. Hem Ahmet Bey prof.. Evet ben o parayı kazanmak için gece gündüz çalışıyorum, bi çırpıda vermek çok üzücü olabilir, ama neticenin sevindirici olacağına inanıyorum. Üstelik benim için en önemlisi güven vermek. Superdry yönteminin kalıcı olacğını söledi ahmet bey. Ancak tıpta garanti verilmesi sözkonusu olamaz dedi. Haklı da.. Aslında garanti vermese de kalıcılık oranı daha yüksek bir yöntem varken, niye daha azını seçeyim ki. Üstelik normal yağ enj da çökmeler oluyomş bi süre sonra. Ya ne biliim işte ben kesin kararımı verdim. Spicy melike ve karar veren diğer kızlar;
Dktorla ne zaman irtibata geçelim? sevg

merhaba asli
dün spicy mesaj atmış zaten su anda 5 kisi olmusuz yarın Dr arayacakmış bizim için Nisan 17 tarihini alacağını yazmış kendisi ve bnc 16 Nisan'da olcakmis diğer arkadasda sanırım 22 Nisan da olacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…