Bacak dolgusu yaptıran var mı?

edge msn ime ekledim seni çok teşekkür ederim şimdiden :) özelden mesaj atmama izinm vermiyor forum

Benimde perşembe günü Ferruh beyle randevum var bakalım ne diyecek çok merak ediyorum ama yağ enjektesinin bana olamayacağını düşünüyorum büyük ihtimal silikon diyecek.

Bu arada aslılı kimsenin bacaklarının seninki kadar olamayacağını söylemişsin sana resmimi göndereceğim ozaman benimkilerin de seninki kadar hatta daha da kötü olduğunu göreceksin onun için senin ahmet beyle görüşmenin sonucunu çok merak ediyorum. ınşallah randevuna gidebilirsin ve bizi de bilgilendirirsin.

Selamlar...

muayne olan arkadaşlar,
Ne giydiniz dr. giderken? birde muayne sırasında napıyosunuz iç çamasırı ile mi kalıyorsunuz?
biraz özel oldu ama napim cmts günü bir aksilik olmazsa dr.gideceğim de ön bilgi almak istedim.

edge34 ve sarpo
sarpo edge cevap veremeyebilir sen cvp verebilir misin bana
ben ferruh bey ile görüştüğümde sadece enjektör ucu kadar bi yerden alınan yağın enjekte edileceğini anlattı kesiden fln bahsetmedi.işlem nasıl oluyo ya

birde bizim orada bi dr senin bacakların zaten kalın bide enjekte ettirirsen nasıl olur bilmem dedi tmm ince bi bacağım yok ama çarpık duruyor.daha soğrusu birde üst bacakta baya bi yağ birikintisi fazladan da var onun için bacaklarda birleşemeyince 2-3 parmak boşluk var.kararsız kaldım ya.ferruh beyde böle bi kötü görüntü çıkabileceğini düşünmüştür herhalde o zmn yapalım demezdi diye düşünüyorum.şekli bozulursa birde iyice diye korkmaya başladım

spicy ekledim seni . ama ben akşamları 20:00 dan sonra girebiliyorum nete bilgin olsun.. görüşmek üzere..

merhaba maxins teşkler canım cvp için saol bende aldım leg magic i türkçesi bacak büyüsüymüş ilginç geldi bana cumartesiden beri kullanıyorum günde 2 yada 3 dakika anca yapabiliyorum çünkü inanılmaz bacakları yoran bir alet sen de de öle oluyormu bacak agrısı yaptı bende biraz belkıde hamlamış da olabilirim:))1dakkada bile kaslarının çalıştıgını inanılmaz hissediyo insan inşlh güzel sonuc verir de işimize yarar kas yapması 8 haftayı buluyormus sanırım ve cd de başka haraketlerde var ben onlarıda yapmaya çalışıyorum agır agır sen kullandıgında kaç dakıka kullanıyorsun

Leydi ben tek seferde 50 yaparak toplam 200 kere yapıyorum hareketi. Süreye bakmadım hiç. Ama bunu da hergün yaptığım söylenemez.

İlk seferde bacaklarım acayip ağrıdı. Fena tutuldum. Görünüşte basit hareketler ama yapıca öyle olmadığı anlaşılıyor. 10 gün ağrıdı diyebilirim. Ağrı geçti şimdi ama hala seri yapamıyorum. Umarım sen benden daha düzenli kullanır ve bir an önce sonuç alırsın. Hedefim günde toplam 500 tane yapabilmek...

aslılı msn ime ekledim seni. en kısa zamanda resim göndereceğim. Fakat randevuya perşembe gidemeyeceğim çünkü perşembe günleri kursum olduğunu tamamen unutarak randevuyu almışım. hastaya salıya randevuyu tekrar almayı deneyeceğim. senden haberleri bekliyorum :)
görüşmek dileğiyle...

Arkadaşlar çok uzun bir süredir bu formu okuyorum. Ama bir türlü yazmaya cesaret edemedim. Hiçbir zaman bacaklarımla ilgili konuşamadım zaten, eşimle bile .Ama buradaki arkadaşların cesaretleri banada güç verdi. Hayatım boyunca 1 kez bile etek giyemiyenlerdenim. Bu formu okuduğum günden beri eşime açılmaya çalışıyorum ve dün akşam burayı ve ameliyat olmak istediğimi anlattım. Olumlu karşıladı. Ancak genel anestezi çok korkutuyor beni. Çünkü başımdan çokda hoş olmayan ameliyat hikayeleri geçti. Yanılmıyorsam burdaki arkadaşlardan birisi adını hatırlayamadığım bir doktor için genel anestezi uygulamadan işlemi gerçekleştirdiğini yazmıştı. Acaba bu doktorun ismini hatırlayan varmı? Ayrıca implanta daha olumlu bakıyorum. Eğer erirse tekrar aynı sıkıntıları yaşamak zor geliyor.Ameliyat olan arkadaşları cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Umarım bende bir gün bende olabilirim.
Hepinizi öpüyorum.

Arkadaşlar Merhaba,
Bugünlerde çok sessizleştiniz, umutlarınızı mı yitirdiniz? Ben de o noktadayım, hergün ayna karşısında nasıl düzeltilir provaları yapıp duruyorum.
Ferruh Beye ameliyat olan arkadaşlar, Ferruh beyle doğrudan anlaşabileceğim bir mail adresi var mı?
Onun da yorumunu almak için resim göndermeyi düşünüyorum ama sanırım iletişim formunda gönderim yapılamıyor.

ROSE73 hoşgeldin aramıza. arkadaşlar bacaklarından memnun olmayan ne kadar çok kişi varmış meğerse. ASLILI aslında umutlarımızı yitirmedik. tam tersi ameliyat olmaya karar veren epey arkadaş var. benim isteğim bu arkadşların forumu bırakmaması ve bizi bilgilendirmesi... bizde ona göre karar verelim...

sarpo cvp bekliyorum dünki konularda ferruh beye işlem yaptırmış birisi olarak senden nolur yaaa

aslılı cnm ferruh beyin sitesinde numara varya 0312 456 57 50 bu numaradan direk yardımcıları kendisini veriyorlar zaten uygunsa eğer o an kendisi ile görüşüp konuşa bilirsin.resimde karar verirseniz konuşmada gönderebilirsin.ben diğer dr. hep yardımcıları ile görüşmüştüm bu numarayı aradığımda ise kendisi şu an müsait değil biraz bekleyebilir misiniz demişlerdi bende şaşrımıştım hemen kendisine verdikleri için..sende bi dene istersen

hoş geldin rose73,
Dr. Ferruh Bingül genel anestezi ile yapmıyor bacak dolgusu ameliyatını. edge34ten ve sarpodan da öğrenebilirsin.

Son düzenleme:
leydi63 cnm o alet ne işe yarıyor benim üst bacakta baya bi yağ birikimim var.üst bacak alt bacağa göre baya kalın.kararsız kaldım operasyon konusunda.alt bacakta zaten ince değil.o aradaki yağlarda bacakların birleşmesini engelliyor.acaba biraz eritsem oraları daha mı iyi görünür.ferruh bey bana bi kesiden bahsetmedi.yağı enjektör ucu kadar bi yerden vereceklerini söyledi.

merhaba bnc,
Spicy zaten seni listeye eklemiş..Nisanda yaptıralım diyorum bende , çünkü mayısta havalar iyice ısınacak ,belki korse falan giymek gerektiğinde sıcaklık sorun olabilir...
Benim bacaklarımda bir yamukluk yok ama süper ince yanialtbacak kalınlığım 31 cm falan..Bana o sebeple superdry yontemi önerdi çünkü 2. bir opersayon için yağ çıkmaz dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…