Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar forumda baya gelişme var.. nede olsa yaz geliyor... aslılı öncelikle bacakların o kadar ince değil. yani resimde ince çıkmamış. sanada belki başka bir doktor yağ enjeksiyonunu önerir... tulsa ; superdry yöntemini kaç kişiye yapmış ve sonuçlar ne olmuş sordunmu doktor beye.. sonuçta çok pahalı bir yöntem çoğunluğun gücü yetmez o yöntemi yaptırmaya... yapılan bir yöntemin sonuçlarınıda görmek önemli. ne kadar kalıcı olmuş şuana kadar... sorabildinmi bunları... edge34 varis çoraplarını ne kadar süre giydin... daha önce yaptıran arkadaşlar özellikle varis çorabı giymekten çok dert yanmışlardı... sende zorlandınmnı? şimdiden cevaplarınız için sağolun arkadaşlar....

Merhaba Leydi,

Aleti kullanıyorum çok düzenli olmasa da... Henüz kas yapma anlamında bi gelişme yok ama sanki selülitlerim azaldı... Bacaklarımda genel bi toparlanma var. Ama hala kas yok... Dediğim gibi düzenli kullanmıyorum.. Suç bende şimdilik....

kızlar buraya geçeği yansıtmasa da cep telden çektiğim bi fotoy koymak istiyorum ama nasıl koycaamı bulamadım. beceremezsem isterseniz bana mail adrslerinizi verin yolayabilirim, ama bilen birisi bana anlatırsa burdan da koyabilirim.
Melike bu arada özelden sana yazdım ama geldi mi bilmem, bi gariplik oldu çünkü. Defalarca denedim, ama sana geldiğine dair bi rapor gelmedi. Sana msjım ulamadıysa tekrar yollayabiirim.
Sevgiler

Aslı
Bana mesajin ulaşmadı Edge'nin mail listesinde seninde mail adresin vardı oraya mail attım

Arkadaşlar merhaba,
uzun zamandır konuyla ilgili araştırma yapıyorum ve tesadüfen bu sayfayı buldum ve soluksuz baştan sona bütün yazılanları okudum ve okumak için de günlerimi verdim :)

Benim anladığım kadarıyla aslında ortada 2 problem var. Bacakları çarpık olanlar yani kemikleri eğri olanlar (Benbu gruptayım) ve aslında bacakları düzgün olup zayıf oldukları için bacakları çarpıkmış gibi duranlar.

sonuç olarak bu 2 probleme farklı yöntemler uygulanacağını düşünüyorum.

Benim bacaklarım Aslılınınki gibi ve belki diğer birkaç arkadaş da bu kategoride.

Bu sitede yazılanları okumadan önce gitmeyi düşündüğüm 3 doktor vardı ve burda okuduklarımdan sonra bu 3 doktora da kesinlikle gitmem gerektiğini birkez daha anladım. Ferruh bey, Ahmet bey ve Nazım bey.

Ben Ankarada olduğum için ilk olarak Ferruh bey ile görüşeceğim randevum bu perşembe ama asıl Ahmet beyin tekniğini merak ediyorum. Benim bacaklarım eğri olduğu için benim için en uygun yöntem hangisi olur bilemiyorum hepsinin de ne önereceğini gerçekten merak ediyorum.

Arkadaşalr ben kök hücre yada yağ enjektesi yaptırmaya kesin kararlıyım. Aslında bazı sebeplerden dolayı sonbaharı bekliyordum ama Ahmet Bey toplu ameliyatta indirim yapacaksa ben de diğer yaptıracak arkadaşlarla aynı tarihte ona yaptırmayı düşünüyorum. Forumu takip ediyorum, benimle de iletişimde olursanız çok mutlu olurum.

Son olarak Edge abna da resimlerini göderebilir misin?

Tekrar çok teşekkürler...

Görüşmek üzere teşeşkkrüler

dior ben çoraptan çok şikayetçi değilim çok zorlamıyor rahatım yani doktorlada konuşurken sürekli giymelimiyim diye sordum ara sıra çıkarabilirsin dedi bende geceleri çıkarıyorum gündüzleri sabahtan yatana kadar giyiyorum... birde bu ara pek giremeyebilirim şehir dışına çıkıcam internet olmayan bir ortamda olucam o yüzden yazdıklarınıza cevap veremeyebilirim arkadaşlar ortadan kayboldum zannetmeyin yanii şimdiden haber verim :)

aslıı bence snein bacaklarında çok hoş benim psikolojim bozuldu szin bacaklarınız harika benimki çöp çöp bunların yanında:1no2:

begüm bence ince olması çok daha iyi, çünkü dış kısımdaki çıkıklar ince olduğunda daha rahat saklanabiliyo yağ enjeksiyonuyla. Yani dış kısmın çıkıklığını gidermek için içe daha az yağ gerekiyo, bu da daha az erime riski demek..
Oysa benim kenarlardan o kadar çıkık ki içleri doldurabilen doktorun elini öperim yani..
Bu arada kızlar benim randevum 6 mart c tesi saat 9:30 daymış
Benle gelmek isteyen arkadaşlar var mıdır?
Randevuya giden arkadaşlar bu arada randevu ücreti neydi, ona göre hazırlıklı olayım.
Sevgilerle

spicy sana msj atamıyorum yine. Ben hala işyerindeyim, burda bi sıorun mu var anlamadım, ama cvp vericeem en geç yrn sabah. sevgiler

Merhaba spicy ,

ben eğer kredi alırsam yaptırıcağım, bana mail atarsan eğer ,daha rahat konuşuruz..
mail adresimi kaybettiysen bana kendi mailini özelden yaz, ben sana ordan cevap yazayım..

aslıı inan benim bacaklarımı görmeni çok istiyorum :KK43:bana mail at bende sana göndereyim fikrine ihtiyacım var

günaydın kızlar,
Begüm sana özelden msj attım. Hem ben kimsenin bacaklarının benimkiler gibi olduğunu sanmıyorum. Hasan beyin karşında bacağımı açtığım zaman bana çok umutsuz bi vaka gibi bakmıştı, çok üzülmüştüm..
O yüzden Ahmet Beyle olan randevu için çok da umutlanıp hayal kurmak istemiyorum.
Cuma günü de yine iş yemeğimiz var ve muhtemelen gece geç saatlerde eve geliceem, umarım randevuya geç kalmam.
Edge, sarpo, angelim sizler nasılsınız bu arada, yağlar ne durumda? sevg

DİOR,bacaklarımdan memnunum,ama iyileşme süreci sandığımdan daha uzunmuş,çok kötü çekilmez ağrılar yaşamıyorsun ama yine de zahmetli,daha dikişlerim tam iyileşmedi,gece nasıl yatacağımı şaşırıyorum.Morluklarım geçmek üzere,rahatlıkla etek giyebiliyorum.Bugün yine kontrolüm var...İlk zamanki şişlikleri gitti,şu an gayet iyi.Akşam yeni halinin fotolarını yüklemeye çalışcam...ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar,kesinlikle ve kesinlikle Ferruh Bey i tavsiye ediyorum.Çok ilgili ve çok başarılı,fiyatı da gayet uygun.

Kızlar süper dry 'la ilgili bı iki sorum olcak
.iyilesme süreci ne kadarmış ,daha önce olanların resmini gosterdimi dr
ve % kaç erime oranı veriyor?

evet bende sarpoya katılıyorum iyileşme süreci uzun bi dönem. ağrılar çok rahatsız edici olmasada sonuçta dengenizi bozuyor. ama bende morluk falan yok o açıdan rahatım ama henüz etekte giymedim... Sarpo msjını aldım digucum sanada atıcam ama şuan iş yerindeyim burdan giremiyorum msne o yüzden şuan atamıyorum ilk girdiğim fırsatta atarım önceki yazımdada söyledim bi süre şehir dışında olucam yazamayabilirim.

X