Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhaba,
Dün akşam eve gider gitmez cep telefonumdan kendi bacaklarımın resmini çektim, ama fotoda edgeninki gibi durmuyo. Benim alt kısımlar da edgeninkilere göre çok kalın.. Anlamadım yani garip bi şekli var.
Bu akşam resim çekip göndermeye çalışçaam, eğer sizinkiler de benimkiler gibiyse heralde size de silikon derler. Tabi tüm doktorların görüşü hasan beyinki gibiyse..
Bugün Ahmet Beye muayeneye gidecek olan arkadaşlar;
Muayene neticesi hakkında bilgi verir misiniz? Umarım ya enjeksiyonu önermiştir. Superdry ücreti hakkında bilgi de vermiştir inşallah.
Güzel hbrlerinizi bekliyoruz. svg

evet ayaz06 iki gündür pek giremedim görüşmen nasıldı ne dedi doktor ?
diğer arkadaşlar siz ne yaptınız görüşmeniz nasıldı neler söyledi doktor sizlere bizi bilgilendirin arkadaşlar

evet ayaz06 iki gündür pek giremedim görüşmen nasıldı ne dedi doktor ?
diğer arkadaşlar siz ne yaptınız görüşmeniz nasıldı neler söyledi doktor sizlere bizi bilgilendirin arkadaşlar

Biz bugun Ahmet Karacalarla gorustuk. Hepimizi tek tek değerlendirdi ve farklı çözüm önerilerinde bulundu. Bacaklarımızda ve vücuttaki yerleri tek tek işaretleyip nerede fazlalık olduğunu ve nerelere transfer edilmesi gerektiğini belirledi..Diğer arkadaşların yapısı gereği superdry ve kök hücre yöntemlerini önerirken, bana klasik yöntemle yağ transferi senin için yeterli dedi. Çünkü kök hücre& superdry tekniği kalıcılık açısından çok daha iyi sonuç verir, erime açısından riski çok dahaa azdır ama tek kötü yanı fiyatıdır dedi. Çünkü Amerika'dan özel bir ekip ve makina buraya geliyor ve onlarla birlikte bu operasyon yapılıyormuş. 12bin Tl fiyat verdi, birkaç kişi olursa daha uygun olabilirmiş. Klasik yönteme ise 6bin civarı fiyat verdi.
Arkadaşlar sorunuz olursa cevaplarım. Özet olarak şunu söylemeliyim, yaptırırsam hekim olarak sadece Ahmet Karacalar'ı düşünüyorum. Görüşmeden tam anlamıyla olumlu bir sonuçla ayrıldım ben.

BU arada Eleycan, saat 15.00'te sen de randevun olduğunu yazmıştın. Bizim işimiz baya uzadığı için, saat 15.30'a kadar ordaydık ve gelmişken seni de görürüz dedik ama sanırım gelmedin bugun??

Merhaba tulsa,ben bugün çalışıyordum trafiğede takılınca randevu saatim 16 dan sonraya sarktı.zaten beni öyle araya sıkıştırmışlardı:) yanlızca sargılar açıldı,haftaya ctesi tekrar görecek belki resimleride haftaya çeker.sormak istediğin birşey olursa cevaplarım..

Merhaba tulsa,ben bugün çalışıyordum trafiğede takılınca randevu saatim 16 dan sonraya sarktı.zaten beni öyle araya sıkıştırmışlardı:) yanlızca sargılar açıldı,haftaya ctesi tekrar görecek belki resimleride haftaya çeker.sormak istediğin birşey olursa cevaplarım..

Elaycan, sargıların açıldıktan sonra memnun musun sonuctan? Sana klasik yöntemle mi yağ tranferi yapılmıştı?
Fotograflarını merakla bekliyoruz..

ayaz06 sen ne yaptın görüşmede?? senin adına sevindim tulsa içine sinmesine... ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun peki ??

Edge, aldım...ıyi ki yaptırmışsın, cok cok iyi görünüyo.. Senin adına çok sevindim..
Ben henüz ne zaman olacağına karar veremedim. Bi 1-2 hafta seyehatlerim olacak iş gereği,ne araya sıkıştıracağım bilmiyorum. Zaten Ahmet bey, 1 ay sonraya veriyor operasyon günlerini.. Ama yaz gelmeden karar vermem gerekiyor biliyorum. Sanırım 1-2 haftaya belli olur.

lolabuny ben 2500 verdim, aslılı banada silikon diyen doktorlar olmuştu ama ben yağ enjeksiyonu tercih ettim önceki ve sonraki halim umarım yağ enjeksiyonu olup olmamanda yardımcı olmuştur.. ayrıca hepinize çok tşk ederim beğenmenize ama ne bilim sanki öyle rahat rahat etek giyebilecek gibi gelmedi bana henüz giymedimde :KK43:( yada artık takmaktan sıyırdık beğenemiyoruz ve en mükemmelimi istiyoruz ne

kızlar buraya geçeği yansıtmasa da cep telden çektiğim bi fotoy koymak istiyorum ama nasıl koycaamı bulamadım. beceremezsem isterseniz bana mail adrslerinizi verin yolayabilirim, ama bilen birisi bana anlatırsa burdan da koyabilirim.
Melike bu arada özelden sana yazdım ama geldi mi bilmem, bi gariplik oldu çünkü. Defalarca denedim, ama sana geldiğine dair bi rapor gelmedi. Sana msjım ulamadıysa tekrar yollayabiirim.
Sevgiler

deneme içindir, oldu mu ki acaba

Eklentiler

• $G_r_nt006.jpg
    $G_r_nt006.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 68
aslılı gelişmiş cevaba tıklıyosun ordan aşağıda eklenti ekle var oraya tıklıyosun ordan bilgisayardan yükle yazıyor ordan ekliyosun sanırım hiç denemedim ama ordandır diye düşünüyorum

X