Bacak dolgusu yaptıran var mı?

geldi canım sen hep zayıf diyodun ama zayıf değil bence hele benim çırpı bacaklarım gibi değil yani :) bence sana yağ enjeksiyonu güzel olur

Edge merhaba,

Ben de Tulsa ile Ahmet Karaca'ya gidenlerdenim, Tulsanında dediği gibi bana superdry yöntemini önderdi Ahmet bey. Çünkü riske edilecek yağım olmadığını söyledi.Benimde zaten içime sinen superdry yöntemi. Ama arkadaşlar Ahmet beyi öneririm, çok güzel ilgileniyor ve en iyi ve en kötü iki senaryoyuda olabilecekleride anlatıyor. Tabi şuana kadar hiç kötü olan olmamış o ayrı:) ama çok güzel ilgilendi, tüm çözümleri söyledi, arasından en iyi çözüm benim bacaklarım çok ince olduğundan superdry diye karar verdik...
Buarada fiyat konusunda 12.000 tl evet, biraz pahalı bir yöntem ama amerikadan bir cihaz geliyormuş onun sadece bedeli 3600 usd miş. ayrıca yine amerikadan bir ekip geliyormuş, bu kök hücrelerini ayrıştırmaya onlarında uçak masrafları vs. var tabi.Neyse kısaca birkaç kişi aynı zamanlarda yaptırırsak bu ameliyatı fiyat düşebilir dedi. ılginen arkadaşlara duyurulur. Ben nisanda yaptgırmayı düşünüyorum zaten nisana kadarda dolu zannedersem doktor bey..

Edgecim senin bacaklarınıda çok merak ediyorum , benbim bacaklarım gibi mi acaba diye..Sonucunuda görmek isterim.Ben özelden mesaj atamıyorum.Acaba bana resimleri mesaj atabilir misin..

şimdiden teşekkür ederim...

tamam oldu galiba. Yalnız niyeyse fotoda bacaklarım olduğundan şişko çıkıyo, yani üst kısımları tmbiş sayılır ama altları bu kadar deil, ayak bileklerime doğru daha da inceliy hatta. Yani burda oklduğundan biraz daha düz çıkmış, o kadar vahim durumda yani..
Ya da ben karşıdan kendi bacaklarmı göremediğim için tam bilmiyorum nasıl olduğunu.. heralde gerçekten böyle kiloluysa bacaklarım yağ transferi yetmeyebilir. alt kısmın baldır kısmı 33 cm e yakın. ama aya bileklerime nerdeyse koluma taktığım künyeler bile olacak yani o kadar ince..

kzılar ben ahme beyle randevuda galiba bi karışıklığa sebep oldum. ben sekreterinden c tesi için randevu istedim, o da bana 3 mart dedi, ya da ben öyle hatırlıyorum. ben de kesin c tesiye dnk gelir diye takvime de bakmamıştım,, ama eğer gerçekten de 3 martsa işten izin alıp gidemeyebilirim, acaba özel mail atsam c tesi bana 5 dk sını ayırsa olur mu? yarın arayıp sekreterinden tekrar tari isticeem ooff sinir oldum şimdi. Eğer sizler ona ameliyat olacaksanız ben de olurum (tabii bana da yağ enjeksiyonunu önerirse) ve birlikte indirim de yaptırabiliriz, hem birbirimize meliyat sırasında destek de oluruz.
edge senin bacaklar valahi de çok güzel olmuş, inşallah erimez yağların, şu durumda alnın açık etek giyinebilirsin inan ki

edge evet gittim görüşmeye
bacak üstünden yağ alıp bacaklara koyacak zaten bacaklarım çok ince değil bende nisanda yaptırmayı düşünüyorum çünkü iş yerinden izin almam biraz zor.hemde maddi olarak daha biraz beklemem gerekli.bana neden gelmiyor fotoların cnm yaaa

merhaba,

Bluewhite bende nisan gibi düşünüyorum . fakat işlerimden dolayı daha muayeneye gidemedim ama çok zayıf olduğumdan aynı tekniğin uygun olacağını düşünüyorum. yanlız biraz pahalı umarım bir iki kişi daha gelir daha uygun bi fiyat verilir. ama ben öle yada böle yaptırıcam seninde kesinse bi şekilde görüşelim benim ilk mesajım bu.. yani özelden yazamıyorum . :KK43:

Spicy merhaba,

bana özelden yazmışsın ama cevap yazamıyorum sana özelden , 50 mesajı gekemediğimden..

Ama burdan söyleyim , bana uyar , bir aksilik olmassa yaptıracağım....sen konuş doktorla gerekirse bende konuşurum..:KK66:

Spicy merhaba,

bana özelden yazmışsın ama cevap yazamıyorum sana özelden , 50 mesajı gekemediğimden..

Ama burdan söyleyim , bana uyar , bir aksilik olmassa yaptıracağım....sen konuş doktorla gerekirse bende konuşurum..:KK66:

bcnc yi de listeye eklersek 3 kişi olduk. ben aslılı dan cevap bekliyorum. o da kabul ederse 4 kişi olacağız. başka ismini ekletmek isteyen varsa bildirsin lütfen.

bcnc yi de listeye eklersek 3 kişi olduk. ben aslılı dan cevap bekliyorum. o da kabul ederse 4 kişi olacağız. başka ismini ekletmek isteyen varsa bildirsin lütfen.

Ahmet Karacalar'in superdry yonteminden ahsediyorsunuz degilmi. Benide listeye ekleyebilirsiniz. Ben yurdisinda oldugum icin kendisiyle sadece email araciliyla gorustum. Mayisin ikinci haftasi mutlaka yaptiracagim

tabii tabii eğer bana da o yöntemi önerirse tabii ki be de sizinle olurum. Lütfen beni de ekleyin listeye. Bu arada ahmet bey hiçbirinize silikon önermemiş gibi duruyor değil mi?
Ama benim bacakların resmini küçük de olsa siz de gördünüz, bana yağ enjektesi yeter mi sizce?
svg

Ahmet Karacalar'in superdry yonteminden ahsediyorsunuz degilmi. Benide listeye ekleyebilirsiniz. Ben yurdisinda oldugum icin kendisiyle sadece email araciliyla gorustum. Mayisin ikinci haftasi mutlaka yaptiracagim

ekledim sanem1977. yarınki tel görüşmesinde bahsedeceğim.

X