Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağlar bacaklarımın fazla yerlerinden alınıp eksik yerlere enjekte edildi.doktora gelince ameliyattan önce odama gelip resimlerimi çekti.birde ameliyat masasında gördüm,onuda ben uyutulmadan görmek için ısrarla çağırmalarını istedim.hastanede internet var girebiliyorsunuz ben şimdi eve geldim.çok ağrı sızı yok yanlız yürürken oluyor,cumartesi bende orda olucam kontürol için sorularınız olursa yanıtlarım...
elaycan çok geçmiş olsun.. inşallah herşey istediğin gibi olmuştur... yürürken , otururken ağrıların oluyor mu... sağlığın nasıl...
elaycan garip bi soru olacak ama, kaç kilo yağ enjekte edildiğini biliyo musun? Sana da superdry yöntemi mi uygulandı? Normalde kilolu yahut fazlalıkları olan biri miydin?
Bizlere cevap verdiğine göre şuan iyisin büyük ihtimalle. Çok sevindim. sevgiler
tekrar geçmiş olsun elaycan,
anlattıklarından anladığım kadarıyla, doktor bey bacaklarını bir bütün olarak ele almış ve eksikleri fazlalıklarla kapatarak dengeyi sağlamış. görüntü olarak seni tatmin etmiş olmasını ümit ediyorum. acaba bu işlemin tekrarı olacak mı. bir de erime konusunda birşey dedi mi. kullandığı yöntem hakkında bilgi verdi mi. internet olmasına sevindim.
benim randevum 15.30 da.Ahmet karacalara gidecek arkadaşlar randevuları saat kaça almışlardı ,belki denk geliriz.
Merhaba, teşekkür ederim.
Ben Hasan Fındıka muayene oldum. Silikon dedi başka şey demedi. Ben çok düzgün bi bacak istemiyorum desem de ne kadar çok yağ koyarsak o kadar çabuk erir hem nerden alalım ki yağı zayıfsın dedi. Benim aslında diz içlerim çok çıkık, hatta ordan yağ alalım filan dedi. Ordan alacağı yağla göbekten biraz alsa o bile yetebilir belki. Dediğim gibi harika bişey istemiyorum. Elaycan da yağ enjeksiyonu mu yaptıracaktı? Ne kadara yaptıracaktı ben yoğun trafikten kaçırmışım galiba..
Edge 34,benim bacak içlerimde,yağ alınan yerlerde çok morluk var,bir de dolgu yapılan yerlerde şişlikler rahatsız ediyor beni,İstediğim gibi oturup kalkamıyorum hala.Yürürken fazla acım yok ama uzun süre oturduktan sonra,kalktığımda ağrı oluyor.Ferruh Bey bunlar kendi dokun zamanla geçecek dedi.
Ama artık rahat rahat etek giyebiliyorum,Hem de simsiyah çoraplarla bile.